Şimdi Ara

Yeni Opel Astra K (ANA KONU) (2066. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
41.318
Cevap
307
Favori
2.381.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20622063206420652066
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Daha yeni soktum. 1.5 dizel gs line pakete sahibim.
    70.000 de 2020 mart ayında almıştım. 100.000 bakımı yapıldı yaştan dolayı.
    8800 TL tuttu serviste.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eoudoxias kullanıcısına yanıt
    Hocam bahsettiğim servise gidin uyarısını aldınız mı hiç ya da bilginiz var mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • zsealie kullanıcısına yanıt
    Aracı 0 almıştım. Aldığımdan beri hiç bu hatayı görmedim hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eoudoxias kullanıcısına yanıt

100 bin bakımında neler yapılıyor hocam? V kayışı vs mi değişiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ken Block43 kullanıcısına yanıt

Klasik rutin bakım hocam.

Motor yağı, hava filtresi vb gibi şeyler işte.

• Merhabalar, araç içi kamera kullananan arkadaşlar acaba park modülü bağlantısı için hangi sigortaları kullandınız?

Kullandığınız süreçte herhangi bir problemle karşılaştınız mı?

Bir diğer alternatif olarak obd bağlantısını kullanan var mı?
    Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayafu -- 4 Kasım 2024; 14:19:21 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• hiç zincir değiştiren oldumu arkadaşlar. bu aracın her yeri mükemmel tek uğraştırdığı en büyük sorunu bence zincir gibi geliyor. diğerleri anlaşılabilir ufak tefek işler gibi görünüyor bence.

• ozoz15 kullanıcısına yanıt

Feys gurubunda zincir değiştirenler oldu yakin zamanda değişenler de var.

herkesin atladigi konu zincir kendini belli ediyor beni değiştir diye illaki km doldu yil geldi diye değişmesi gerekmiyor triger kayisi yildan dolayı bile değişir ama zincirin ömrü kayistan uzundur.

Ama dizayn kötü motoru askıya alıyorsun mesakatli iş herkes yapmak istemez yapanda vurup geçer affetmez.

bizim memlekette usta kraldir vurabilecegini affetmez.

• Nerd Miner kullanıcısına yanıt

motor indirildiğinden de yüksek fiyat çıkıyor malesef. bu aracın tek büyük sorunu bu diye düşünüyorum. o da dediğiniz gibi iyi yağ ve şanzıman yağı kullanılırsa ömrü uzar diye düşünüyorum. benim araç şu an 106 binde 2017 model servis bakımlı her hangi bir sorun yok şu an.

• Merhaba arkadaşlar. Aracım K kasa 1.6 136 dizel 2016 model. Aracı 120-130 ve üstü hızlarda giderken birden araba yolda yüzer gibi hissediyorum. Yani rayda gider gibi bir hissi zaten yok ama sanki rüzgar sallamış ya da kaymış gibi bir his alıyorum. Ama yanda oturan böyle birşey hissetmiyor. Kardeşime kullandırdım. O da aynı hissi alıyor bu sefer ben yanda otururken hiç bir şey hissetmiyor. Direksiyonla mı ilgili bu his başka bir şey mi anlamadım. Sizde de böyle mi ya da sebep ne olabilir?

• fitay34 F kullanıcısına yanıt

ilginçmiş hocam, lastiklerden kaynaklanıyor olabilir mi acaba

• Arkadaşlar selamlar 2 hafta önce opel globalde periyodik bakım + buji ve v kayışı değişimini 14bin liraya yaptırdım. Sonrasında aracın balata ve disklerinin de değişmesi gerekiyordu bariz bi ses yapıyordu. Opel ön balta ve disk + arka balata için 33bin lira gibi komedi bir fiyat verdi. Bende dışarıda delphi marka taktırdım o da 11bine geldi. Fiyatlar nasıldır kazıklandığım bir madde var mıdır?

• xtrax09 X kullanıcısına yanıt

Merhaba geçen ay Antoto Yetkili Serviste ön arka disk balata takım değişti, hidrolik yağları değişti. 15.300 tl. ERP takıldı

• FlightClub kullanıcısına yanıt
    Bu bahsettiğiz yer resmi opel servisi midir? Eğer öyleyse bu kadar farklı fiyat nasıl verebiliyorlar.
    Eğer değilse bende bosch serviste değiştirdim 11.5a geldi.

• xtrax09 X kullanıcısına yanıt

Doğrudur opel yetkili servisi. Size söylenen fiyat çok abartılmış gerçekten ağır bakım gibi fiyat çekilmiş

• Bugün 2016 model aracım için periyodik bakım fiyatı aldım ve şok oldum. Çetaş yağ+ filtreler için 14500 tl fiyat talep etti. Erdemir 10.500 tl istedi. özel servis 4000 tl. Sanayide usta malzemeyi getir 1000 lira işçilik alırım dedi. Bu kadar fark olmaması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soneal05 -- 18 Kasım 2024; 20:56:28 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Beyler Selam,

Otoparktayken benim araca çarpıp sağ farın camını kırdılar bu haftasonu. Far camı değişimi oluyor mu? yoksa direk far mı değişiyor? daha detaylı inceleyeceğim iç kısmında kırık hasar vs var mı diye de, çarpan adamla ona göre anlaşayım diye size soruyorum

• Markov Nikov kullanıcısına yanıt

Far cami degisir de su alir buhar yapabilir madem ödeyecek değiştir hocam farı.

• 
Sayfa: önceki 20622063206420652066
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.