Şimdi Ara

Yeni Opel Astra K (ANA KONU) (2067. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
41.380
Cevap
301
Favori
2.391.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20652066206720682069
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ön yolcu tarafındaki yan torpido kapağından arayan varsa ben satıyorum. Polen filtresi değiştirirken ustalar bazen tırnaklarını kırıyor, bendekinde kırık yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Radyo sinyali güçlendirmek için ne yapmak gerekir acaba arkadaşlar ses cazırdıyor bazen , stabil olmasını istiyorum ama

• Markov Nikov kullanıcısına yanıt

matriks farları dışarda nerde yaptırabiliriz acaba

• Etrafınızda opel servisinden ayrılmış ve kendi yerini açmış bir adam varsa o yapabilir, ya da siz yedek parçacıdan kendiniz orijinal alacaksınız, herhangi iyi bir ustaya yaptıracaksınız

• Selamlar 1.4 T araç bu akşam motor arıza ışığı yaktı. Uyarı vs yok. Gidişte de bir problem yok zorlamadım aracı. Her zamanki rutinimde kullanıyorum yalnız bu ayki yakıtı herzamankinden fazla yaktı (kalanla beraber 420km civarı ). Bujiler haziranda değişmişti. Yarın göstereceğim ama aklıma takıldı sizce neden olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi principino -- 5 Aralık 2024; 19:25:13 >
  • Markov Nikov kullanıcısına yanıt

izmirde isen pro opel durmuş usta var

• Arkadaşlar 1.4 Turbo 150 bg 2016 model aracım şehir içi tüketim bu şekilde çok yakıyor gibi geliyor bana günlükte 12+12 km çevre yolunda 100-120 arası gidip geliyorum ama bi depo 600 km anca gidiyo gitmiyor bi sorun mu var acaba

Yeni Opel Astra K (ANA KONU)

• Selamlar Sevgili Astra K Kullanıcıları,

1 ay önce 2016 Model 0 KM aldığım 1.6 dizel otomatik aracım normal seyir halindeyken, 113.000KM de şanzımanı dağıttı. bir anda devir saati yükseldi ama araç sabit hızda devam ediyordu, hemen sağa çektim ve araç bir daha hareket etmedi.

2023 Haziran gibi şanzıman yağını 95.000 KM de değiştiren özel servisi aradım ve durumu anlattım, çekici ile aracı kendilerine teslim ettim. 1 gün sonra gittiğimde şanzımanı yanımda açtılar ve şanzıman türbin pali kırığının sebep olduğu anlaşıldı. Maalesef oluşan çapaklar pompa ve selenoid valfine de zarar vermişti. Servisten 0 komple şanzuman fiyatı sordum, 450.000 TL dediler. Mecburen komple revizyon yaptırdım işçilik dahil 90.000 TL ödedim. Aracı aldıktan 3-4 gün sonra zincir sesi kendini gösterdi ve bu seferde zincir değişimini yaptırdım, farklı bir özel bir serviste bu işleme 30.000 TL ödedim. Bu süreye kadar araçtan oldukça memmundum ve hiç bir şikayetim yoktu fakat zincir değişiminden sonraki test sürüşünde akslardan kaynaklı titreme sorunu başladı. Neyse olabilir diyerek aksları değiştirdim, zinciri değiştiren servis işçilik almadan benim temin ettiğim aksları taktı - 5.500 TL - ama sorun çözülmedi. Bu sefer şanzıman göbeğinden şüphelendik ve şanzıman servisine geri gittim, kendileri aks kaynaklı sorun olduğu Kabul etti ama yan sanayi marka aks kullandığım için olduğunu belirttiler. Orjinal olmayan aksların düzen tutmadığını ısrarla belirttiler. Emin olmak için eski aksları balans’a gönderdik ve bozuk olduğunu teyit aldık ama üzerindeki aksların sağlam yada bozuk olduğunu teyit etmek için yine sökülmesi gerekliydi bozuk ise orjinal aks 60.000 TL civarında olacaktı. Balans ustası bu sırada eski aksları 8.500 TL’ye tamir edeceğini söyleyince iyice soğudum. Bu sürede tek arabaya düşmek ve şehir dışı seyahatleri olduğu için sorun yaratmaya başladı. 

Eve dönerken tesadüfen girdiğim başka marka bir bayide iyi bir kampanyaya denk geldim ve aracımı da 2. El olarak kendilerine sattım. Satmadan önce de yukarıdaki bilgileri de aynen anlattım, sorun olmadığını belirterek aracı aldılar.

Takipten çıkmadan önce sizlere bilgi paylaşımı için teşekkür ederim,

İyi forumlar dilerim. 

• Aynı durumu yaşayan olursa diye güncelleme geçeyim. Sorun hava akışıyla alakalı bir durummuş. Sensör temizliği yapılıp hata silindi şimdilik. Tekrar yaparsa detaylı incelenecek.

Geçen süreçte diğer 2 lastiğin basınç sensörleri de gitti hepsini yenilemiş oldum.

8.5 yıllık aküyü de dün değiştirdim varta çok iyi markaymış uygulamalı anlamış oldum. 3 senede biten yolda bırakan akü kullanan araç ürericileri var. 7750 tl ye mal oldu (Varta 80A Agm akü ).

• cronaa C kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun hocam iyi yapmışsınız. Araç iyi

de artık yaşından arıza vermeler başladı. Hangi modeli ne kadara aldınız.

• Eoudoxias kullanıcısına yanıt

hocam selamlar bende de aynı modelden mevcut. zincir ve enjektör değişimi hakkında bilginiz var mı ? hangi kmde değişmesi gerekiyor ?

• t0sel T kullanıcısına yanıt
    120.000 dediler hocam ama aracın sık kullanımına göre değişir dediler. 150.000 de olabilir dediler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • principino kullanıcısına yanıt

selamlar, aracı satınca Egea Sedan Urban aldım. 1.6 Multijet düz viteslerde çok sınırlı sayıda araca kampanya vardı ondan faydalandım - 1.040.000.

Fakat düz vites oluşu biraz sorun oldu, eşim pek adapte olamadı bu yüzden sattım ver dün 2023 Model Corsa GS donanım bir araç aldım. 1.2T ve otomatik vites oluşu, donanım doluluğu ve bulduğum araçta cam tavan olması en önemli etken oldu diyebilirim.

• Eoudoxias kullanıcısına yanıt

sabahları araç soğukken ses yaptığı anda zinciri değiştirmek gerekli. KM kullanıma göre çok değişken. örneğin sürekli şehir içinde kullanılan bir araç ise kesinlikle 150.000 KM olmayacaktır. kendi tecrübemde bu rakam 110.000 oldu.

ilk çalışınca ses zaten yenilensede geliyor soğukken. önemli olan çalıştıktan sonra bunu ne kadar sürdürdüğü sesin.

Astradan sonra egeaya alışmak zor olurdu zaten iyi yapmışsınız bence de . Güle güle kazasız belasız kullanın.

• ozoz15 kullanıcısına yanıt

Hocam bu ses anlaşılır bariz bir ses mi. 3 farklı ustaya sordum hepsi bambaşka şeyler söylüyor zincir değişim süresi ve fiyat konusunda. Değiştirmene gerek yok şuan dedi hepsi. Hal böyle olunca kafamda oturmadı. Daha önce değiştirmedim de nasıl anlamalıyım bilmiyorum.

• principino kullanıcısına yanıt
     Yeni Opel Astra K (ANA KONU)Nisa Oto Servis Hüseyin Koçyoutube
    #NİSAOTOSERVİS #OPELOTOSERVİS #ONLİNEOTOSERVİS Nisa Oto Servis 2014 Tarihinde kurulmuş olup, araç bakım, tamir, revizyon ve modifiye alanında faaliyet göstermektedir. Yapılan işlemler faturalandırılıp garanti kapsamına alınmaktadır. Bir çok araç gruplarında sponsor olan nisa oto servis faaliyetlerini İkitelli Bağcılar Güngören sanayi sitesinde devam ettirmektedir. #NİSAOTOSERVİS #OPELOTOSERVİS #ONLİNEOTOSERVİS İletişim Bilgileri ; Telefon : 05412495858 Web: www.nisaotoservis.com web www.opelotoservis.com Facebook: https://www.facebook.com/nisaoto.koc İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Bağcılar Güngören Sanayi Sitesi 6. Blok No.58 Başakşehir/İstanbul Telefon: (0212) 549 52 58 Kanalımıza abone olarak güncel fiyat ve bilgilendirme videolarına kolaylıkla ulaşabilirsiniz. LÜTFEN ABONE OLMAYI Unutmayın CANLARIM ARTIK EN YENİ VİDEOLARIMI BURAYA ATIYORUM SİZLERİNDE DESTEKLERİNİ BEKLİYORUM HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM (HÜSEYİN KOÇ ) #esenyurt #Ardıçlıevler #Avcılar #Beylikdüzü #Haramidere #Ispartakule #Boğazköy #Esenkent #Bahçeşehir #Mekanik #Torium #Bakırköy #İstanbul #Malofistanbul #Bakım #Akbatı #Başakşehir #Yeşilköy #Gölevleri
    https://www.youtube.com/watch?v=lsbOnoQKomo

Yeni Opel Astra K (ANA KONU)Nisa Oto Servis Hüseyin Koçyoutube
    https://www.youtube.com/watch?v=MFsbuofqiWs https://www.youtube.com/watch?v=A6_Z2JCKj1o&t=69s https://www.youtube.com/watch?v=wJNUyVMPnAA&t=32s Opel Astra J 1.6 dizel ilk sabah çalıştırdığında zincirden ses geliyor Bunun için ne yapılması gerekiyor kısa bir anlatım yaptık astra,opel astra,opel astra triger zincir değişimi,opel astra 1.3 triger zincir set değişim,opel astra h kasa,zincir,triger zincir,plastik zincir,araç zinciri,triger zinciri,lastik zinciri,poliüretan zincir,triger,patinaj zinciri,hangi tekere zincir,otomobil zinciri,zincir takımı,astra turbo,tekerleğe zincir takımı,nisa otomotiv başakşehir/istanbul,ad astra trailer,#OPEL,#GEDIKLER,#INSIGNIA,#ASTRA,#1.6DIZEL,#SENTEAYARI,astra j 1.6 cdti zincir değişimi
    https://www.youtube.com/watch?v=bnepUPij--o

bu abimize göre bakıyorum bende.

bende değiştirmedim henüz, servis bakımlı aracım.

servis yağı güzel koyduğu için ses yok.

• ozoz15 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. P1101 hatası için bende bu ustanın videosuna denk gelmiştim. Videoda söyledikleri doğrultusunda boğaz kelebeğini temizlettim. Bakalım hatayı tekrarlamaz umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi principino -- 19 Aralık 2024; 20:9:24 >
  • Balata ve diskleri değiştireceğim. Şimdiye kadar hep serviste yaptırdım balata değişimini. Disklerin de ömrü dolmuş . Bu kez kendim alıp taktırayım diyorum. 17’’ jant var. Daha önce değiştiren oldu mu. Kaç mm disk almalıyım. Balata ölçüsü var mı standart mıdır? Tavsiye ettiğiniz marka varmı hep gm kullandım daha önce.

• 
Sayfa: önceki 20652066206720682069
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.