Bildirim
Yeni Opel Astra K (ANA KONU) (22. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
3 Misafir - 3 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Dizel motor sadece 1.6 136bg mi olacak? 110bg modele ne oldu ?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: darthskywalker
Dizel motor sadece 1.6 136bg mi olacak? 110bg modele ne oldu ?
selection
1.6 cdti 95 hp, 110 hp
business
1.6 cdti 95 hp, 110 hp, 136 hp
edition
1.6 cdti 95 hp, 110 hp, 136 hp
dynamic
1.6 cdti 110 hp, 136 hp
innovation
1.6 cdti 110 hp, 136 hp
(95 hp motorlarda otomatik vites yok) -
1.6 cdti biturbo 160hp den ses yok. Almanya sitesinde de görünmüyor. Adını ortaya attılar kaldı. -
Vauxhall'da var ama opel'de yok. Gm bizleri Layık görmedi herhalde.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Astrada akıllı hız sabitleme veya aktif cruise control olacakmı.1.6 dizel otomatikin hızlanma ve tüketim verilenini bilen varmı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu arada fiyatlar mevcut kasayla aynı mı olur yoksa çok fark olur mu Sizce? Ben aralıkta almayı düşünüyorum aracı mesela 1.4 sport model 65bin TL şu anda... Acaba k kasada nasıl bir fiyatı olacaktır... -
Bayiye gelse de incelesek.
quote:
Orijinalden alıntı: yusuf24
1.6 cdti biturbo 160hp den ses yok. Almanya sitesinde de görünmüyor. Adını ortaya attılar kaldı.
İlk etapta duyurmadılar o seçenekleri. 1.6 cdti 160 hp ve 1.6 turbo 200 hp yıl sonunda almanyada satışa çıkacak. -
Ozaman şahsen 2016 yı bekleyip bu motorun fiyatını görmek istiyorum. Abartmazlar ise çıkar çıkmaz almayı düşünüyorum.
Gerçi araç fiyatlarını görünce 1.4 150hp lik benzinli motoru alıp tüp taktırmak geliyor içimden.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 5 Eylül 2015; 22:21:31 > -
-
quote:
Ozaman şahsen 2016 yı bekleyip bu motorun fiyatını görmek istiyorum. Abartmazlar ise çıkar çıkmaz almayı düşünüyorum.
Gerçi araç fiyatlarını görünce 1.4 150hp lik benzinli motoru alıp tüp taktırmak geliyor içimden.
Yeni benzinli motorlar direkt enjeksiyon teknolojisine sahip olduğundan tüp takılamayacak. 1.4 100 beygir olan hariç. -
quote:
Orijinalden alıntı: KaymaklıLokum
quote:
Yeni benzinli motorlar direkt enjeksiyon teknolojisine sahip olduğundan tüp takılamayacak. 1.4 100 beygir olan hariç.
Kit falan çıkar bişey 3-5 aya kadar. Takarlar bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 6 Eylül 2015; 12:39:05 > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: KaymaklıLokum
quote:
Yeni benzinli motorlar direkt enjeksiyon teknolojisine sahip olduğundan tüp takılamayacak. 1.4 100 beygir olan hariç.
Kit falan çıkar bişey 3-5 aya kadar. Takarlar bence.
Direkt enjeksiyonlu motorlara takılan kitler mevcut. Vw tsi motorlarına taktıranlar var. Ancak pek ekonomik değil, hem taktırırken hem de kullanırken klasik sisteme göre pahalı kalıyor. Ayrıca sorun çıkarma şansı da yüksek.
-
soğutmalı koltuk dedikoduları yalan mı çıktı? -
Astrada akıllı hız sabitleme veya aktif cruise control olacakmı.1.6 dizel otomatikin hızlanma ve tüketim verilenini bilen varmı -
Kapı gibi resimleri var soğutmalı ve masajlı olarak ; UK ve Almanya sitelerinde ..Buraya getirirler mi opsiyon olarak o ayrı bir mesele ..Bu segmentte büyük farklılık yaratacağı için bence getirirler -
Dizel otomatik orta paket 75 binden girer diye düşünüyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Koltukların önemini kavramış sonunda bir marka daha. Umarım yeterince alçalabiliyordur zemine.
Koltuğu yapıştır yere, beşik ayarını yapıştır en arkaya, sırtlığı dikelt, baldır desteğini çek öne, bel desteğini şişir, direksiyonuda çek kendine bak bakalım bir daha başka arabaya biniyor musun.
Bu işin anahtarı vucut ile koltuk arasında boşluk kalmaması, sırttan bele, baldırlara kadar koltukla bir olmalı. Bkz, 2012 den beri tüm m paket bmw koltukları.
Eve geçince bakayım şu uk sitesine almancadan bişey anlamıyorum
Edit: koltuk havalandırma olarak geçiyor sanırım, deri koltuk opsiyonunda var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master_Evil -- 7 Eylül 2015; 21:20:42 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X