Şimdi Ara

YENİ OPEL CORSA 2015 - ANA KONU (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.167
Cevap
37
Favori
207.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kar üzerinde kullanacaksan kesinlikle kış lastiği alman gerekir. Ben İstanbul'da yaşadığım için memleket de Kırklareli olduğu için dört mevsim tercih ettim. Soğuk ve kar alan bir iklimde kesinlikle kış lastiği. Yoksa hiçbir dört mevsim lastiği kar üzerinde kış lastiği performansı veremez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amphioxus IV

quote:

Orijinalden alıntı: giz1

Arkadaşlar çorsa 2015 modelin gizli özellikle menüsü var mı? Ben bulamadım da.

Tape ayarlarında var.Sinyal&Silgeç kolu ile olandan yok.

Nasıl yapıldığına dair bir bilgi veya video bulamadım, biliyorsanız paylaşırsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MR.BERK

quote:

Orijinalden alıntı: Amphioxus IV

quote:

Orijinalden alıntı: giz1

Arkadaşlar çorsa 2015 modelin gizli özellikle menüsü var mı? Ben bulamadım da.

Tape ayarlarında var.Sinyal&Silgeç kolu ile olandan yok.

Nasıl yapıldığına dair bir bilgi veya video bulamadım, biliyorsanız paylaşırsanız sevinirim.

Config tuşuna basın sonra araç ayarlar menüsü var oraları karıştırın.

Dokunmatik ekran varsa bilmiyorum onu
  • quote:

Orijinalden alıntı: tric

Kar üzerinde kullanacaksan kesinlikle kış lastiği alman gerekir. Ben İstanbul'da yaşadığım için memleket de Kırklareli olduğu için dört mevsim tercih ettim. Soğuk ve kar alan bir iklimde kesinlikle kış lastiği. Yoksa hiçbir dört mevsim lastiği kar üzerinde kış lastiği performansı veremez.

Doğru kış lastiği şart

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler ben de corsa d kullanicisiydim. Aracı değiştirdim. 4 tane 2013 model 15 inch conti kış lastiğim var. 10 bin km yol yapmiştım en fazla. İhtiyaci olan varda özelden yazabilir.

• muro9358 M kullanıcısına yanıt
    yakmak nedemek içiyor
    aracım 1.4 at 7.92lt/100 KM tüketim yapıyor
  • giz1 G kullanıcısına yanıt
    dokunmatik ekran varsa araç ayarları menüsü yoksa config tuşuna basarak araç menüsü. gizli menü yok.

akşam aracı açtığımda farların yanmasını istiyorum ben de ama yok öyle bir özellik maalesef.
  • Teşekkürler.
  • kış lastiği almayı düşünenler var mı? bir de üstündeki lastikler 4 mevsim mi?
  • Bende aynısını sormaya geldim. Kış lastiği önerisi var mı? Bir de Essentia modelinde 14'' jant vardı. Tekerler biraz daha büyük olsa daha iyi olur diye düşündüm yol tutuş açısından. Acaba jant değiştirmeden lastik ebatı büyür mü?
  • Bende 2011 esentia vardı. Değiştirdim aracımı. 60000 km kullandım. Üzerindeki lastiklerle kara girmeyin çıkamazsınız Ben continin kış lastiklerini kullandım 2 kış. Çok memnun kaldım. Uludağa bile zincirsiz inip çıktım sorun yaşamadan. O lastiklerim 15 inch idi. Şimdi kullandığım aracımda 16 inch jant kullanıyorum. Hatta bugün kış lastiği taktırmaya gidicem birazdan. Bu arada 15 conti kış lastiklerim boşa çıktı. 2013 üretim tarihli. 10000 km yapmamışlardır. İlgilenen olursa bana özelden yazabilir.

• tric kullanıcısına yanıt
    ne yazıkki conti eco contact 5 serisi lastikler yaz lastiği dir. ifade ettiğiniz gibi yanakta M+S simgesi olması halinde dört mevsimdir .
    yaz lastikleri +7 dereceye kadar mukavemetlerini korurlar bu dereceden sora lastik hamurları sertleşmeye başlayıp özelliklerini kaybeder.
    önerim hava sıcaklığının +7 düşmesi halinde kış lastiklerini takılmasını gerektirir.
  • Evet hocam ist. ikamet ediyorum.
  • arkadaşlar benzin şuan 4.30 ancak yılbaşı veya en geç Mart gibi fiyatlar yukarıya doğru çıkışa geçecek. lpg taktıran veya düşünen var mı. benim ortalama 7.4 ancak psikoloji farklı tabi arkadaşım daha ucuza gezerken ben neden pahalıya geziyor takıntısı başlamak üzere.

• Petlas snowmaster kışlık lastik aldım. Henüz taktırmadım lastikleri ama. Lastik basıncı nasıl olmalı bilen var mı?

• Normalden 1 ya da 2 bar daha fazla basınçlı olmalı derler kışlık lastikler. Mantıklı da :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: carlitoss

Petlas snowmaster kışlık lastik aldım. Henüz taktırmadım lastikleri ama. Lastik basıncı nasıl olmalı bilen var mı?

Hocam ben de petlas düşünüyorum. Kaça aldın lastiği? Hangi ebatta? Lastik saklama hizmeti veriyorlar mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Pooodolski

quote:

Orijinalden alıntı: carlitoss

Petlas snowmaster kışlık lastik aldım. Henüz taktırmadım lastikleri ama. Lastik basıncı nasıl olmalı bilen var mı?

Hocam ben de petlas düşünüyorum. Kaça aldın lastiği? Hangi ebatta? Lastik saklama hizmeti veriyorlar mı?

Petlas snowmaster 185/70 R14 aldım. Üzerinde takılı gelen lastik ölçüleri ile aynı aldım yani. Daha gelmedi lastikler. Çıkan lastikleri koyacak depom var. O yüzden netten tek tek alıyorum lastikleri. Böylece n11 katlanan indirim gelecek. Onunla da başka bir şey alacağım.

http://urun.n11.com/oto-lastik/185-70-r-14-88t-snowmaster-w601-petlas-P74347721

• arkadaşlar konu çok sakin. geçen günkü yakıt tüketimimi paylaşayım bari: 156 tl'ye 421 km yol gittim. istanbul trafiği. araç 1.4 otm. ne diyosunuz? sanki motor biraz daha az yakmaya başladı.
  • 37 kuruş normal gibi. acaba lpg olsaydı kaç yakardı.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.