Şimdi Ara

YENİ OPEL CORSA 2015 - ANA KONU (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
2.167
Cevap
37
Favori
207.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Pooodolski

frenlerde arkanın kampana olması canımı sıkıyor benim ama araç 90 bg olduğu için yeterli olduğunu söyledi bayi. 90 bg ve altında arka frenleri disk olan araç var mı bilmiyorum.

Nerede okuduğumu hatırlamıyorum ama daha önce yabancı bir sitede belli bir motor gücünün altında olan araçlarda dört tekerlekte de disk fren kullanımının çok gerekli bir şey olmadığını okumuştum. Firmalar da üretim maliyeti açısından bunu pek fazla tercih etmiyorlarmış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tric

quote:

Orijinalden alıntı: Pooodolski

frenlerde arkanın kampana olması canımı sıkıyor benim ama araç 90 bg olduğu için yeterli olduğunu söyledi bayi. 90 bg ve altında arka frenleri disk olan araç var mı bilmiyorum.

Nerede okuduğumu hatırlamıyorum ama daha önce yabancı bir sitede belli bir motor gücünün altında olan araçlarda dört tekerlekte de disk fren kullanımının çok gerekli bir şey olmadığını okumuştum. Firmalar da üretim maliyeti açısından bunu pek fazla tercih etmiyorlarmış.

Kesnlikle bunu hatırlıyorum +1

Ayrıca kullanımda kampana daha uzun ömürlü kullancı yürütme maliyeti açısından.

Corsanın frenleri kötü değil kampana var diye böyle düşünmeyin, opel fren pedalları biraz dipte tutar oyzdn iyi tutmuyormus hissi oluşabilir ama kullandıkça alışırsınz iyi tuttugnu anlarsnz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar 10 gün önce uzun araştırmalar sonucu 1.3 Dizel 95bg Eaystroniik Corsayı teredüt ederek aldım. Depoyu doldurarak 1050km yaptım,benzinin 120 km. daha gideceğini yazıyor. Bu nedenle yakıtı çok iyi geldi. Daha önceki aracım 1.4 otomatik 2014 corsa idi. Yaptığım test sonucu kafzamdaki bütün teredütler gitti, vites geçişleri çok rahat ve sessiz, tam otomatikten daha iyi geldi bana. Çekişi de süper iyiki bu aracı almışım gerçekten memnun kaldım. Tek kusuru Corsa nın gizli menülerini bulamadım. Bilen varsa yzarsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: giz1

Arkadaşlar 10 gün önce uzun araştırmalar sonucu 1.3 Dizel 95bg Eaystroniik Corsayı teredüt ederek aldım. Depoyu doldurarak 1050km yaptım,benzinin 120 km. daha gideceğini yazıyor. Bu nedenle yakıtı çok iyi geldi. Daha önceki aracım 1.4 otomatik 2014 corsa idi. Yaptığım test sonucu kafzamdaki bütün teredütler gitti, vites geçişleri çok rahat ve sessiz, tam otomatikten daha iyi geldi bana. Çekişi de süper iyiki bu aracı almışım gerçekten memnun kaldım. Tek kusuru Corsa nın gizli menülerini bulamadım. Bilen varsa yzarsa sevinirim.

Hayırlı olsun hocam kazasız belasız kullanın inşallah.

95lik easytronik hakknda nette çok bilgi yok, siz tecrübelernzi deneyimlerni paylaşırsanız potansiyel alıcı arkadaşlara ışık tutmuş olursunuz.
    Vites geçişleri, tüketim, araç son fiyatı vs

• quote:

Arkadaşlar 10 gün önce uzun araştırmalar sonucu 1.3 Dizel 95bg Eaystroniik Corsayı teredüt ederek aldım. Depoyu doldurarak 1050km yaptım,benzinin 120 km. daha gideceğini yazıyor. Bu nedenle yakıtı çok iyi geldi. Daha önceki aracım 1.4 otomatik 2014 corsa idi. Yaptığım test sonucu kafzamdaki bütün teredütler gitti, vites geçişleri çok rahat ve sessiz, tam otomatikten daha iyi geldi bana. Çekişi de süper iyiki bu aracı almışım gerçekten memnun kaldım. Tek kusuru Corsa nın gizli menülerini bulamadım. Bilen varsa yzarsa sevinirim.

Sıfır mı aldın hocam? Hangi donanım, kaça aldın bilgilendir bizi

• Evet sıfır aldım. İzmir Sürtaş'tan enjyo modeli park sensörü ve boya koruma dahil olmak üzere 60000tl ye aldım. Çokta memnun kaldım. Gönül rahatlığiyla da tavsiye edebilirim.
  • Bizim de 1.2 Essentia var mesajımız bulunsun

• quote:

Bu durumda 45 litre depoyla 1170 km yapmış olursunuz ki 100 km 'de 3,85 lt yakmış olursunuz, ki o rekor bir tüketim olur. Vites geçişleri ile ilgili olarak satıcı ucu açık konuştu. Siz geçişler tam otomatikten daha iyi mi diyorsunuz? Fiyat olarak da uygun almışsınız bence.

• Opel fiyatı dün 1000 tl daha düşürdü. Bu nedenle iyi bir pazarlıkla daha iyi bir fiyata alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: solidgrind

quote:

Bu durumda 45 litre depoyla 1170 km yapmış olursunuz ki 100 km 'de 3,85 lt yakmış olursunuz, ki o rekor bir tüketim olur. Vites geçişleri ile ilgili olarak satıcı ucu açık konuştu. Siz geçişler tam otomatikten daha iyi mi diyorsunuz? Fiyat olarak da uygun almışsınız bence.

Şehir içi yakıt tüketimi 3.4 fabrika verisi

• Otomatik Enjoy paketini almış bulunmaktayız, 2 gündür levent gebze yolunda kullanıyorum, ve çok memnunum.. Eski corsaya göre çok konforlu.. İçime çok sindi bir tek hava yastığı konusu kafama takılıo onun haricinde sürüşü keyifli güven verici iç tasarımı gayet yerinde, inşş pişman olmayız

• brightonn B kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. Dizel mi benzinli mi?

• Benzinli 1.4 enjoy otomatik

• Benzinli 1.4 enjoy otomatik

Color edition alacaktık ama 3 bin fark vardı değmez dedik

İnş hata etmedim

• quote:

Orijinalden alıntı: brightonn

Otomatik Enjoy paketini almış bulunmaktayız, 2 gündür levent gebze yolunda kullanıyorum, ve çok memnunum.. Eski corsaya göre çok konforlu.. İçime çok sindi bir tek hava yastığı konusu kafama takılıo onun haricinde sürüşü keyifli güven verici iç tasarımı gayet yerinde, inşş pişman olmayız

Hayırlı uğurlu olsun, çok yerinde bir tercih olmuş

City modunun keyfini sürmeye başladınz mı :)

• Arkadaşlar çorsa 2015 modelin gizli özellikle menüsü var mı? Ben bulamadım da.
  • Arkadaşlar 2015 yeni kasa corsa nim contanintal marka lastikleri 4 mevsim mi yoksa sadece yazlık mi bilgisi olan var mı?

• quote:

Arkadaşlar çorsa 2015 modelin gizli özellikle menüsü var mı? Ben bulamadım da.

Tape ayarlarında var.Sinyal&Silgeç kolu ile olandan yok.
  • aynaa A kullanıcısına yanıt
    Yanlış bilgilendirmek istemem ama ContiEcoContact 5 Continental'in sitesinde yaz lastiği olarak geçiyor. Ama sorduğum herkes de arabanın üzerinde gelen lastiklerin dört mevsim lastiği olduğunu söylüyor. Bildiğim kadarıyla dört mevsim lastiklerinde M+S (Mud+Snow) simgesi olmalı. M+S simgesi varsa; dört mevsim lastiğidir. Yoksa; zaten hiç dört mevsim lastiği olmamıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tric -- 16 Kasım 2015; 11:56:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tric

Yanlış bilgilendirmek istemem ama ContiEcoContact 5 Continental'in sitesinde yaz lastiği olarak geçiyor. Ama sorduğum herkes de arabanın üzerinde gelen lastiklerin dört mevsim lastiği olduğunu söylüyor. Bildiğim kadarıyla dört mevsim lastiklerinde M+S (Mud+Snow) simgesi olmalı. M+S simgesi varsa; dört mevsim lastiğidir. Yoksa; zaten hiç dört mevsim lastiği olmamıştır

O zaman ben lastiği tam bakayım siteden bakayım bide tam kesin olsun. 4 mevsim ise karda sıkıntı çıkarmaz demi karlı yerde kullanıcam aracı o yüzden.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.