Şimdi Ara

Yeni opel corsa mı Astra Sedan mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
4.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Astra sedan 1-2 ay daha üretilecek ondan sonra üretilmeyecekmiş bayinin verdiği bilgiye göre.

• Hocam kesinlikle yeni Corsa, ama ultimate alin. Yahu sifir arac aliyorsunuz 10 senelik kasayi almak sizi mutlu edecek mi?

Biz alali 2 hafta oldu yaklasik, evin 2. araci. Diger arac g30 5.30i, bagaj lazim olmadikca sehir icinde artik g30’u hic kullanmiyoruz desem yeridir. Sanziman, motor uyumu cok guzel, sehir ici icin de ideal arac.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zerathull kullanıcısına yanıt
    Yok mutlu etmeyecek haklısınız. Hayırlı olsun hocam. Ben biraz konfor için niyetlenmiştim astra sedana. Sürüş konforu nasıl yeni corsanın? B segmenti araç olduğunu hissettiriyor mu?

Bir diğer opsiyon da yeni astra’ya bakmaya başladım hocam.

• jetgil kullanıcısına yanıt
    Hocam açıkçası başka B sınıfı araç kullanmadım, karşılaştıramam. Ama biz memnunuz sürüş konforundan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 19 Eylül 2020; 14:28:58 >
  • Uzun yol varmı yokmu
    Hacim ne derece önemli
    Benim ihtiyaçlarımı astra karşılar
    Yüzünün eskimesi beni ilgilendirmez çok güzel araç , güvenli , yol tutuşu iyi , frenleri gayet başarılı

• Astra K alınamıyorsa Astra J'dense Corsa F daha mantıklı.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Sıfır almak isterseniz ve bekarsanız bence Corsa daha mantıklı.
    İllaki konforlu olsun istiyorsanız Astra J nin HB kasaları da alınabilir.
    Sarı siteden km'si düşük olanlardan bakılabilir.
    Böylece aracı daha uyguna almış olursunuz. Hem cebinize para da kalmış olur.
  • 1.4 astra direk şunu söyleyebilirim ki 10 lt nin altında yakıt tüketimi hayal olur. Tüp taktırsanız astra tüp konusunda baya sorunlu. Turbo manifoldundan, yağ pompasına kadar sorunlarla uğraştırabilir.

• Ben açıkcası şunu merak ediyorum. Şimdi punto çıktığı kasa ile seneler geçti satılmaya devam etti ilk çıktığı 2006da 5yıldız almıştı 2 3 sene önce girdiği ncap de 0 verdiler. Şimdi aynı durumda astra j de durum nasıl. Şuan 2020de kullanılan güvenlik sistemleri bayilerde satılan astra j lerde var mı?
    Tavsiye veremediğim için kusura bakmayın sadece vilen bir arkadaş varsa diye aklıma takılan bir soruyu bıraktım.

• Dizel corsanın yakıtı çok iyi. 1.2 benzinli versiyonda yakıtta üzmez. Astra j gerek platform gerek yüz olarak çok eskidiği için ben almazdım.

• Astra sedandan vazgeçtim arkadaşlar. 2 aya kadar üretimi durdurulacakmış. Artık üretilmeyecek bir aracı almak istemem. Yeni astra hatchback veya yeni corsa düşünüyorum. Yeni astra hakkında kullananlar ne der

• Bu ikisi arasından Corsa alırdım. Alternatif olarak Megane 4 alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metufkcr

Ben açıkcası şunu merak ediyorum. Şimdi punto çıktığı kasa ile seneler geçti satılmaya devam etti ilk çıktığı 2006da 5yıldız almıştı 2 3 sene önce girdiği ncap de 0 verdiler. Şimdi aynı durumda astra j de durum nasıl. Şuan 2020de kullanılan güvenlik sistemleri bayilerde satılan astra j lerde var mı?
    Tavsiye veremediğim için kusura bakmayın sadece vilen bir arkadaş varsa diye aklıma takılan bir soruyu bıraktım.
    Astra tekrar girse 3 yıldız alır.

C max ve giulietta örnekleri gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: jetgil

Hocam selamlar

Kullanım açısından yeni corsa bana uyuyor. Kafamı kurcalayan şey ikisine de aynı parayı vereceğim fakat corsa B segmenti olacak, astra sedan ise c segmenti. Aradaki konfor farkı kendini çok hissettirir diye düşünüyorum. Kısa mesafe kullanıcısıyım. Mesela yolu hissettirir mi yeni corsa. Bu konuda bir yorumunuz olur mu?
    Astra sedana binmedim hiç ama yeni corsaya bindim, ben konfor anlamında çok büyük bir fark olacağını sanmıyorum. Hem J kasa eski bir kasa, hem de sedanı hatchback ine göre daha kalitesiz olduğu için, yeni corsa ile aynı bile olabilir. Corsanın eat8 şanzıman avantajı var bir de.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.