Şimdi Ara

Yeni Opel İnsignia / Yeni Passat CC - Sizce Hangisi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
14.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

İnsignia nın rakibi düz passat ve Insignia ondan çok daha iyi;

Ama Passat CC dediğin araç, Mercedes CLS ye rakip olmuş çok şahane bence, yani ne kadar rakip olur orası biliinmez ama onu andırıyor
  • Passat daha bir hoşuma gidiyor ne kadar çoğu parça ortak kullanılsa da...
  • insignia özelliklede siyah rengi
  • insigna nın bakışlarını fareye benzeten bir ben miyim acaba ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasanmerto

Ama Passat CC dediğin araç, Mercedes CLS ye rakip olmuş çok şahane bence, yani ne kadar rakip olur orası biliinmez ama onu andırıyor

Bu forumda espri yaparken bundan sonra daha dikkatli olacağım. Ne rakibi neden bahsediyosun

Çıtasız camlı sedan araba yapmakla cc olunmuyor malesef
  • Passat CC tabiki.
  • Valla çok zor bir karar.Test sürüşü yapmam lazım
  • insignia

hatta geçen ayki autocar dergisindeki gibi siyah sport donanım + 20" jantla birlikte
  • PASSAT CC alırdım. Sormaya bile gerek yok. Insignia çok güzel bir otomobil, 1.6 16V 180 HP Turbo motoruyla günlük kullanıma ad uygun. PASSAT CC Türkiye şartlarına göre pahalı olsa da bence tercih edilmelidir. Adı yeter.
  • Passat CC tabi'ki. Duruşu bile etkileyici arabanın.
  • Bir kere vergilendirme olarak bakacak olursak insignia çok daha mantıklı duruyor . Hem alırken hemde kullanırken vergisi düşük .

Çünkü insigniada 1.6 motor varken passat cc deki en küçük motor 1.8

Ki bir süre sonra 1.4 tsi gelecek diye bir yazı vardı forumda . Ama bellide olmaz belkide gelmez .

İki aracıda sürmedik . Yukarıda TABİKİ PASSAT CC yada TABİKİ INSIGNIA diyenler neye göre diyorlar merak ediyorum .

Bence passatı test edin sonrada insigniayı test edin . Vergilendirme , servis durumlarını kontrol edin . Yılın aracı seçilen insigniaya bir adım yaklaşın , sonra camları çıtasız olan passat içinde bir adım daha atın .

Vede kalbinizle hareket edin .

Çünkü çok çok fark olacağını sanmıyorum .

Hangi araç olursa olsun memnun kalacağınızı düşünüyorum .
  • Sizin seçenekleriniz arasında yok gerçi ama ben Mondeo'ya da bir bakın derim. Fiyat/donanım açısından çok başarılı bir araç. Ben de çok araştırdıktan sonra 1.6 5K Ford Mondeo aldım ve şu anda çok memnunum. Tabii karar sizin.

Neye karar verirseniz şimdiden hayırlı olsun...

Düzeltme: İmlâ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeytinpark -- 9 Aralık 2008; 16:57:24 >
  • Maşallah her karşılaştırmada İnsignia var. İki arabanında incelenmesi lazım bana kalırsa.Ama P.CC 'nin fiyatı biraz uçuk değilmi.
  • Gene bir vw konusu ve 2. sayfaya az kaldı
  • bende passat cc derim...insigniada hoş arabada ön hatları çok yuvarlak bi garip duruyor...içindede segmentine yakısan agırlık yok spor araba gibi duruyor...
  • Arkadaşlar size şöyle söyleyeyim. Bu sınıf araba alacak birisi eminim konforuna çok düşkün birisidir. Tabi sessizlik, kalite, genişlik bunlar hepsi dahil. Parasını hakeden bir araç istiyorsanız size bir araç önereyim. O aracın ismi Skoda Superb 1.4 tsi Türkiyeye 43 bin ytl den satışa sunulacak. Bilmiyenler için söyleyeyim kasası tamamen yenilendi. Youtube de oldukça fazla video'su var. Bilgilenmek isteyen arkadaşlar bir incelesinler. Ayrıca kaliteli olduğu aşağıdaki testi birincilikle bitirip kanıtlanmıştır.Audi yi bile geride bırakmıştır.

http://www.autobild.de/artikel/vergleich-a4_superb_passat_734708.html

Ayrıca bu sene altın direksiyon ödülünüde almıştır.

http://yenisafak.com.tr/Otopark/?t=16.11.2008&i=150535

• quote:

Orjinalden alıntı: dranov

quote:

Orjinalden alıntı: ThE GaSeS

passatın artık güncelliğini yitirdiğini düşünüyorum,heryer passat kaynıyor.insignia al keyfine bak.

doğuşa fazladan para kazandırmanın alemi yok insignia dan iyi bir araba değil passat

evet opel.e yardımcı olalım yazık bu sene çok sıkışıklar
    aslında test etmek,denemek gerek.öyle kuru kuru passat,insignia demek olmaz

Bence de sadece görüntüye bakarak tercih yapmak zor,test etmek lazım ama insignia da birtürlü çıkamadı piyasaya.Ama hadi görünüşe bakalım ve seçelim dersek passat daha estetik duruyor.

@dranov,dönmüşsün,hoş geldin.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.