Şimdi Ara

Yeni Opel İnsignia / Yeni Passat CC - Sizce Hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
14.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşalar Öncelikle ilk mesajım olacak bu.Merhabalar.
    Biz D segmentinde bir araba almayı düşünüyoruz acaba hangisini almalıyız Opel insignia yı mı bekleyelim Yoksa Pasaat cc mi.İkisinide inceledim .Benim gönlüm İnsigniadan yana çok güzel görünüyor.Passat CC pek sevemedim ama oda iyi görünüyor.Sizce ? 1.6 motor olacak ama.

Yeni Opel İnsignia / Yeni Passat CC  - Sizce Hangisi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsane_Legend38 -- 9 Aralık 2008; 0:03:56 >

• insignia daha bi hoşuma gidiyor ama test etmekte lazım

ben şu durumda insignia derdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unforgiven3

insignia daha bi hoşuma gidiyor ama test etmekte lazım

CC de 1.6 motor yok. 1.8 Tsı var. O yüzden İnsignia derim
  • İkisi de d sınıfı olmasına rağmen cc biraz farklı.Sonuçta daha sportif bir tasarımı var.Eğer ailenizde yaşça da büyük insanlar varsa cc pek hoş kaçmaz.Bu sebepten Insignia derimTabi resimdeki jantlardan da olursa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: GöKHaN 35

1.8 de olabilir ama 1.6 olcak illede :) cc de 1.6 olmaması saçma geldi birazcık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Unforgiven3

insignia daha bi hoşuma gidiyor ama test etmekte lazım

Arkadaşım bu kadar büyük bir arabaya 1600cc motor yazık.Tam fiyatlarını bilemiyorum ama 60-80 milyar para vereceğim yıllık 1,5 milyar vergisinden kaçacağım.Hiç alma daha iyi.Zaten böyle ağır bir arabada yakıt olarakta 2000cc ile 1600cc arasında fark olmaz. İkisi arasından bence passat cc.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cool82

Arkadaşım bu kadar büyük bir arabaya 1600cc motor yazık.Tam fiyatlarını bilemiyorum ama 60-80 milyar para vereceğim yıllık 1,5 milyar vergisinden kaçacağım.Hiç alma daha iyi.Zaten böyle ağır bir arabada yakıt olarakta 2000cc ile 1600cc arasında fark olmaz. İkisi arasından bence passat cc.

Alıntıları Göster
    EFSANE çok iyi sallamışın ama çok şükür passatta 1.6 motor seçeneği yok.Zaten alacak olsan vw sitesinden araştırırdın.
  • quote:

EFSANE çok iyi sallamışın ama çok şükür passatta 1.6 motor seçeneği yok.Zaten alacak olsan vw sitesinden araştırırdın.

Alıntıları Göster
    quote:

Yok kesin alacağız da.Ya ben 1.6 motor var diye biliodum.
  • quote:

Alıntıları Göster
    bunların fiyatları birmi yav?
    passat ı alırdım kesinlikle fiyatları eşitse..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whisper911

bunların fiyatları birmi yav?
    passat ı alırdım kesinlikle fiyatları eşitse..

Alıntıları Göster
    Yeni Opel İnsignia
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yataghan

Yeni Opel İnsignia

Alıntıları Göster
    Bu konuda bayağı tartışma çıkacak gibi görünüyor.Insignia,yeni bir model,tamam fotoğraflardan çok beğenenler olabilir;ama bir de yolda görmek lazım.Belki önemli bir kronik sorunu çıkacak.İlk çıkan modellere,hemen atlamamak lazım benim düşünceme göre.

Ama diğer yanda,Passat kendini kanıtlamış bir model.

Benim görüşüm,ya INSIGNIA'nın kendini kanıtlaması için bekleyin,ya da PASSAT CC alın.Doğuş Oto,fiyatı bir miktar yüksek tutabilir ama,göz önünde bulundurun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Efsane_Legend38

quote:

1.8 de olabilir ama 1.6 olcak illede :) cc de 1.6 olmaması saçma geldi birazcık.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Efsane_Legend38

quote:

İllede 1.6 olacaksa İnsignia

• Bu araçların keyfine 1.6 motor seçeneği ile varabileceğinizi sanmıyorum. Ya motoru büyütün, ya bunların parasına yine D segmentden 2.0 motor Japon bakın ya da C segment 1.6 full bir araç alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hesheit

Bu araçların keyfine 1.6 motor seçeneği ile varabileceğinizi sanmıyorum. Ya motoru büyütün, ya bunların parasına yine D segmentden 2.0 motor Japon bakın ya da C segment 1.6 full bir araç alın.
    Teşekkürler arkadaşlar başka görüşü olan varsa sölesin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: hesheit

Bu araçların keyfine 1.6 motor seçeneği ile varabileceğinizi sanmıyorum. Ya motoru büyütün, ya bunların parasına yine D segmentden 2.0 motor Japon bakın ya da C segment 1.6 full bir araç alın.
    İnsignia gerçekten güzel görünüyo, ancak yeni passat, dış dizaynı falan çok güzel, ikiside kafadan sınıfının lideri olabilecek arabalar olarak tasarlandı, zor karar, kesinlikle ikiside yolda görünmeli, ben passat derim, ancak doğuş faktörü insigna aldırır insana, işin zor vallaha
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay KospiR

İnsignia gerçekten güzel görünüyo, ancak yeni passat, dış dizaynı falan çok güzel, ikiside kafadan sınıfının lideri olabilecek arabalar olarak tasarlandı, zor karar, kesinlikle ikiside yolda görünmeli, ben passat derim, ancak doğuş faktörü insigna aldırır insana, işin zor vallaha

Alıntıları Göster
    gelince test edilmesi gerekmekle birlikte,insignia derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Duratorq

gelince test edilmesi gerekmekle birlikte,insignia derim.

Alıntıları Göster
    Passat CC..
    Çok mu klasik oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: dranov

Passat CC..
    Çok mu klasik oldu

Alıntıları Göster
    passatın artık güncelliğini yitirdiğini düşünüyorum,heryer passat kaynıyor.insignia al keyfine bak.

doğuşa fazladan para kazandırmanın alemi yok insignia dan iyi bir araba değil passat

• quote:

Orijinalden alıntı: ThE GaSeS

passatın artık güncelliğini yitirdiğini düşünüyorum,heryer passat kaynıyor.insignia al keyfine bak.

doğuşa fazladan para kazandırmanın alemi yok insignia dan iyi bir araba değil passat

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ThE GaSeS

evet opel.e yardımcı olalım yazık bu sene çok sıkışıklar
    aslında test etmek,denemek gerek.öyle kuru kuru passat,insignia demek olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: dranov

quote:

Orjinalden alıntı: ThE GaSeS

evet opel.e yardımcı olalım yazık bu sene çok sıkışıklar
    aslında test etmek,denemek gerek.öyle kuru kuru passat,insignia demek olmaz

Alıntıları Göster
    o stoplarıyla passat kalsın ama passat bence fiyat olarak insignia yı 2ye katlar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.