Şimdi Ara

*****YENİ OPEL MERİVA SAHİPLERİ VE İLGİLENENLERİ***** (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
650
Cevap
11
Favori
103.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aldığınız rakam iyi gibi ben yılbaşında 44700 e almıştım. 3. KiŞí olayını çok der etmeyin.
    Powerbox bu değil benim dediğim mototra takılıyor. Cepten yazdığım için link atamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknokolik35

Aldığınız rakam iyi gibi ben yılbaşında 44700 e almıştım. 3. KiŞí olayını çok der etmeyin.
    Powerbox bu değil benim dediğim mototra takılıyor. Cepten yazdığım için link atamıyorum

Araba fiyatları inanılmaz arttığı için aslında yüksek olan bu fiyatlar iyi gibi geliyor.
    Bu aldığım fiyatların tanıdık fiyatı olduğunu düşünürsek sizin aldığınız fiyatın ne kadar iyi olduğu ortaya çıkıyor.
    Bu arada klima açıkken 1.3 motorun çekişi çok düşüyormu ? Gerçi sizde power box aparatı var.
  • Klıma ozellıkle motor sogukken ılk 2-3 dakıka motoru baya zorluyor ama sonra banamısın demıyor

Bu arada alıcagınız aracta usb gırısı varmı benımkınde yoktu ama 2011 de gelenlerde olacak demıslerdı
  • quote:

Klıma ozellıkle motor sogukken ılk 2-3 dakıka motoru baya zorluyor ama sonra banamısın demıyor

Bu arada alıcagınız aracta usb gırısı varmı benımkınde yoktu ama 2011 de gelenlerde olacak demıslerdı

alacağım araçta varmı yokmu bilmiyorum çünkü ben hiç sormadım akılma gelmedi. Aslına bakarsanız satıcılarda bence aracı çok iyi bilmiyor.
    Çokda bilgi veremiyolar
    Hiç bir bayide dizel araç yok. Neden yok meriva satmıyorda elinizde hiç tutmuyosunuz dediğimde bu araçtan türkiyeye çok az getirildiğini söylediler.
    Yani talep varmış ama araç yetmiyormuş. Test aracı bile yok dizel ?
  • Merhabalar bir sey kafama takldi yardimlarinizi bekliyorum.

1.4 140 hp cosmo modelinin ingiltere ve hollanda modeline baktim hemen hemen butun araclar burda daha ucuzken meriva daha pahali idi kafam karisti. Az uzda bir fark deil 50 bin tl gibi bir rakam bugunun kuruyla hatta daha fazla bundan opel tr de ise 40 bin tl gozukoyor fiyat dedim hayirdir kiyamet mi geldi :) bu konuda bi bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: besttrr

Merhabalar bir sey kafama takldi yardimlarinizi bekliyorum.

1.4 140 hp cosmo modelinin ingiltere ve hollanda modeline baktim hemen hemen butun araclar burda daha ucuzken meriva daha pahali idi kafam karisti. Az uzda bir fark deil 50 bin tl gibi bir rakam bugunun kuruyla hatta daha fazla bundan opel tr de ise 40 bin tl gozukoyor fiyat dedim hayirdir kiyamet mi geldi :) bu konuda bi bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim

hollandadaki modelde araba bence ağzına kadar doludur. bizimkilerde navi yok, far ve yağmur sensörü, koltuk ısıtma,direksiyon ısıtma ve aklıma gelmeyen bir sürü opsiyon yok. bence hollandadakinde bunlar vardır.... türkiyeye hep boş arabalar geliyor :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: besttrr

Merhabalar bir sey kafama takldi yardimlarinizi bekliyorum.

Aracın faturası kesildikten iki gün sonra fiyatını 2300 TL düşüren Opel Türkiye'Yi protesto ediyorum. Bizimki de ne şans ama. Aracı adam gibi tanıtamıyorlar, ondan sonra satılsın diye ucuzlatıp duruyorlar, 50.000 altındaki hangi arabada 8000 TL kampanya indirimi var? Eski alanları cezalandırır gibi birşey bu.
  • fiyatlarda düşüş mü var. ben opel sitesinde göremedim fark
  • quote:

fiyatlarda düşüş mü var. ben opel sitesinde göremedim fark

Dizele baktiysaniz fiyatı aynı, benzinlilerde düşüş oldu. En son 27.7 tarihli fiyat listesine bakmıştım. Değişmediyse. Bu aralar 4-5 günde bir fiyat değiştiriyorlar. Bayi de bu duruma şaşkın.
  • Sanırım eurodakí dalgalanmadan kaynaklanıyor
  • quote:

Sanırım eurodakí dalgalanmadan kaynaklanıyor

Yeni Meriva benzinli modellerdeki fiyat euro artsa bile düşüyor:) 4 ayda neredeyse 3500TL zarar ettik bu indirimlerden:) Yeni Meriva benzinli modellerdeki fiyat euro artsa bile düşüyor:) 4 ayda neredeyse 3500TL zarar ettik bu indirimlerden:)
  • www.opel.com.tr
    Üzgünüz! İstek, hatalı biçimlendirilmiş sözdiziminden dolayı sunucu tarafından anlaşılamadı - Opel Türkiye
    http://www.opel.com.tr/content/dam/Opel/Europe/turkey/nscwebsite/tr/13_Tools/opel_fiyat_listesi_27.07.2011.pdf

dizelde 15.500 tl indirim ?????
    benzinli 1.4 120 hp enjoy da 8500 tl indirim???

İndirim var ama araç yok , alın size peşin para diyorum verin arabayı , kem küm

• quote:

Orijinalden alıntı: deltadx

http://www.opel.com.tr/content/dam/Opel/Europe/turkey/nscwebsite/tr/13_Tools/opel_fiyat_listesi_27.07.2011.pdf

dizelde 15.500 tl indirim ?????
    benzinli 1.4 120 hp enjoy da 8500 tl indirim???

İndirim var ama araç yok , alın size peşin para diyorum verin arabayı , kem küm
    benzinlisini alsak lpg taktıramıyoruz indirim olsa ne olcak :(

• Yılda 8000 km veya en fazla 1000 km yol yapacak birisine (Ağırlıklı şehir içinde)
    Dizelmi yoksa benzinlimi tavsiye edersiniz. (Tam dizel almaya karar vermişken hem arkadaşların telkini hemde ufak bir maddi problem yüzünden kafam karıştı )
    Benzinli almayı düşündüm ama bu seferde lpg taktıırılmadığını öğrendim
    Benzinli alacak olursam 120 HP lik olandan alacam Dizel alırsamda 95 HP lik olandan alıcam
    Aradaki fiyat farkını falan hesaplayınca işin içinde çıkamaz oldum
    Eşimde bu arada bu aracı benzinli alırsak sonra elimizden hiç çıkaramayız demeye başladı
    Zaten piyasada hiç yok ilerde lpg takılamayan bir aracı nasıl satacaksın diye uyarmaya başladı beni
    herkesin yorumlarını bekliyorum
  • alıcağınız aracı kaç yıl kullanmayı düşünüyorsunuz. uzun yıllar düşünüyorsanız kesinlikle dizel alın. benzinli araçlar şehir içinde ortalama 7-8 litreden aşağı yakmaz. dizelllerde şehir içi benim tecrübemden 6 litre civarı hesabı siz yapın. yanlışım varsa düzelten olsun. ama eşinizin dediği de doğru. dizeli satmak daha kolaydır herzaman. çünkü yeni nesil benzinlilerde 50 binde sibob erimesi yaşanıyormuş...
  • Yilda 8 - 10 bin km yapacaksaniz benzinin dizele gore zarari size yillik 1000 TL olur, kendiniz hesaplayin kac yilda amorti edcek dizel motor kendini, ayrica performans kaybi cok fazla dizel motorda 140 hp motorun performansi gayet iyi ve dizel motorla arasinda baya fark var, eger yilda 20 bin km altinda km yapilacaksa ben dizel almada mantik goremiyorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi besttrr -- 5 Ağustos 2011; 15:06:29 >
  • otomatik vites araç almayı düşünüyorsanız sadece 1.7 CDTI modelinde mevcut. bende bu nedenle aldım.
  • arkadaşlar iyi geceler herkese. yarın sabah kaparo vermeye gideceğim bayiye. 1.4 120 bg benzinli enjoy model 37000. sadece lansman rengi olan kahverengi ve metalik gri varmış ellerinde. sizce neden hangi rengi seçmeliyim? ayrıca araçta park sensörü yok, bunu hediye olarak takmazlar mı acaba? kabul etmezlerse sensör fiyatı nedir? yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erigdoupos

arkadaşlar iyi geceler herkese. yarın sabah kaparo vermeye gideceğim bayiye. 1.4 120 bg benzinli enjoy model 37000. sadece lansman rengi olan kahverengi ve metalik gri varmış ellerinde. sizce neden hangi rengi seçmeliyim? ayrıca araçta park sensörü yok, bunu hediye olarak takmazlar mı acaba? kabul etmezlerse sensör fiyatı nedir? yardımcı olursanız çok sevinirim.

Renk zevke bağlı bir konu, tercihi siz yapmalısınız, ama iş satmaya gelince bazı renkler ön plana çıkabiliyor, yani daha kolay satılabiliyor, bunu da göz önüne alabilirsiniz belki. Yalnız fiyat konusuna dikkat edin size verilen fiyat liste fiyatından bile pahalı.

Burada fiyat 8 Ağustos listesi var, neredeyse haftada bir fiyat değişiyor, ben aldıktan 2 gün sonra 2000 TL ucuzladı ve itirazlarım sonuç vermedi, Opel müşteri memnuniyeti filan düşünmüyor. Müşteri ilişkileri ile bir telefon görüşmesi yaptım ve sonunda ettiğim cümle bana yetti, 2000 TL'nin acısını bu şekilde çıkardım yani.

Konuya geri dönecek olursak Enjoy modelini pazarlıkla 35.500'e filan alabilmeniz lazım. Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama eğer İstanbulda iseniz çok sayıda Opel bayi var, hepsini tek tek açıp fiyat isteyin, sonuçta karar vermiş durumdasınız.

Park sensörü 200-250 TL'lik birşey, bunu da bastırıp ücretsiz taktırabilirsiniz, ayrıca kauçuk paspas filan da hediye ediyorlar genelde, ısrarcı olun. Size özelden (PM) atacağım, okuyun lütfen.

• ben ücretsiz olarak karter koruyucu taktırmıştım. gerçi biraz zor oldu ama seve seve taktılar.

bu arada yeni meriva olan arkadaşlar ; aracınızda aux ve usb girişi varmı. merivanın buroşüründe aux girişi standart diyor ama aux tuşuna basınca aygıt bağlı değil diyor...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.