Şimdi Ara

yeni opel vectra (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
11.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2004-2005 Vectranın duruşu, ağırlığı nerdeee bununki nerde...
  • Bu değil yeni Vectra bu kadar küçük olamazki mantıksız bir kere fotolar hemde basına sızsa vauxhall halinde sızar
  • yandan passatın aynısı kelebek cam hele cok benziyo
  • bu araba vectra olamaz.nerde bunda asalet
  • merakla bekliyoruz aura olarak çıkacak sanırım...
  • Arkadaşın ki biraz kıskançlık olmuş... adama derler... tasarım özürlü bir firmanın arabası kullanıyorsun ama?

ve bu tasarım özürünü örtmek için hep aynı tantana... sorunsuz...yalana bak(firmanın yalan kampanyası) ve tabiki son kazık fiyatlar... eski kasa bir nebze ama ya yeni kasa...

Benim için sorunsuzluk önce tasarımı güzel olacak... tasarımı b.k gibiyse o araba baştan sorunludur...

quote:

Orjinalden alıntı: demir_mert

Eğer buysa berbat ötesi olmuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorele2000 -- 9 Ekim 2007; 0:54:31 >
  • Sende bana muhalefet yapmak için elinden geleni yapıyorsun. Asıl sen kendine bak, körü körüne Opel fanatiği olmuşsun... Neyse senle bu tartışmaya girmeyeceğim...

Kullandığım araba tasarım özürlü olabilir bu benim zevkim. Ayrıca ben kaç tane Opel eskittim, neyini kıskanayım. Sonraki mesajımda ne diyorum onu da dikkatli oku. Ben Opel'i kıskansam eski kasaların tasarımını neden öveyim. Gerçektende eski Vectra'ların tasarımı çok güzeldi, ağırbaşlıydı. Bunda ne ağırbaşlılık var ne de göz zevki.
    quote:

Orjinalden alıntı: gorele2000

Arkadaşın ki biraz kıskançlık olmuş... adama derler... tasarım özürlü bir firmanın arabası kullanıyorsun ama?

ve bu tasarım özürünü örtmek için hep aynı tantana... sorunsuz...yalana bak...

Benim için sorunsuzluk önce tasarımı güzel olacak... tasarımı b.k gibiyse o araba baştan sorunludur...

quote:

• Yo bmw sayfasına yazdıklarını da okudum... daha ne denilebilir ki? nerede tasarımı hoş araba var ,sen ordasın...
    Bizim ki fanatiklik değil, hakkını vermek... girip senin ki her topikde ortalığı alevlendirmek değil, bilip bilmeden...
    bir sürü opel eskitmiş.. nerdeydi aklın BİR SÜRÜ eskitene kadar?

özürlü araba..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorele2000 -- 9 Ekim 2007; 1:02:41 >
  • quote:

Yo bmw sayfasına yazdıklarını da okudum... daha ne denilebilir ki?
    Bizim ki fanatiklik değil, hakkını vermek... girip senin ki her topikde ortalığı alevlendirmek değil, bilip bilmeden...

özürlü araba..

http://forum.donanimhaber.com/m_13954627/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_17914607/tm.htm

Bak burda neler yazmışım. Yazdıklarımı görmek istediğin gibi okuma. Körğü körüne de marka fanatikliği yapmaktan vazgeç. Hakkını vermek böyleyse biz hak vermeyi bilmiyoruz heralde. Opel'in sorunlu olduğunu herkes biliyor. Ha bu demek değildir ki bütün arabaları sorunlu. Arada bir, tek tük masrafsız araçlarda çıkar.

Ayrıca şuana kadar 1 adet Vectra A, 1 Adet Vectra B eskittim. Ailemden başka insanlar da Astra falan kullandılar. Vectra A Opel için çok güzel izlenimler bırakan bir araç ama B kasası tam bir felaket. Bana açtığı masrafları burada yazmam 20-25 dk sürer heralde...

Akrabamda 2000 Astra CD var. 0 km aldı ve hala kullanıyor. Araba 90.000 km de ve 74.000 de Çanakkale Gelibolu'da motor yaktı. 4500 lira masraf yapıldı geçen sene. O da arabasını satılığa çıkardı ve Honda CRV almayı düşünüyor...

2005 model Corsa CDTİ Easytronic var kuzenimde. Araba 2.000 km de şanzımanı arızalandı. Zor da olsa garantiden değişti. Araba şu an 14.000 km de ve yarın A3 le takasa girecek...

Bu örnekleri rahatça çoğaltabilirim. Şimdi kim marka fanatiği???

• görele kusura bakma ama iğrenc olmus yeni mondeo bile bin kat daha güzel arkasi ozellikle.....

evet toyota opelden sorunsuz bunun yalani yok. kuzenimde 2006 corsa var eski kasa arada bir calismiyordu tek marşta dizel.... 2 ay parca bekledi değisti. daha 4000 deydi arac...

ben daha boyle bir nedenden servise gitmedim sadece kapidan ses geliyordu bozuk zeminde onu cozduler onun disinda bakim haric ugramadim....

quote:

Arkadaşın ki biraz kıskançlık olmuş... adama derler... tasarım özürlü bir firmanın arabası kullanıyorsun ama?

ve bu tasarım özürünü örtmek için hep aynı tantana... sorunsuz...yalana bak(firmanın yalan kampanyası) ve tabiki son kazık fiyatlar... eski kasa bir nebze ama ya yeni kasa...

quote:

• quote:

Yo bmw sayfasına yazdıklarını da okudum... daha ne denilebilir ki? nerede tasarımı hoş araba var ,sen ordasın...

özürlü araba..

30milyarlik corolla ile 50 milyarlik vectrayi bir tutarsan corolla evet özürlü bir araç...

ama simdiki avensisin yaninda bu vectra bana göre daha özürlü
  • VALLAHİ ARKADAŞLAR BİZİM YAPTIĞIMIZ ( GEREK CEYHUN GEREKSE DEMİRİN, YANİ TOYOTACILARIN ) DEPLASMANDA OYNAYIP EV SAHİBİ FUTBOLCULARI EVİRE ÇEVİRE DÖVMEYE BENZİYOR !!

BENCE ÇOK DA ŞIK BİR DAVRANIŞ DEĞİL.
  • ben fikrimi belirttim. insanlik disi harkette bulunacak biri olmadim olmamda...

evet cirkin. göreceli kavram isteyen beğenir.
  • Bizim burada ne gibi bir kötü davranışımız var ki? Resimler siteye konulmuş, bizde fikrimizi söyledik. Başka arkadaşlar gelip laf attı kullandığın arabaya bak dediler. Bence yunus2003 biraz daha dikkatli okumalısın...
    quote:

Orjinalden alıntı: yunus2003

VALLAHİ ARKADAŞLAR BİZİM YAPTIĞIMIZ ( GEREK CEYHUN GEREKSE DEMİRİN, YANİ TOYOTACILARIN ) DEPLASMANDA OYNAYIP EV SAHİBİ FUTBOLCULARI EVİRE ÇEVİRE DÖVMEYE BENZİYOR !!

BENCE ÇOK DA ŞIK BİR DAVRANIŞ DEĞİL.

• TOYOTAYA YAPILAN HAKSIZ ELEŞTİRİLERE KARŞI ÇOK İYİ BİR SAVUNMA YAPMIŞSINIZ AMA YİNEDE BU TOPİC BİZİM DEĞİL KENDİMİZİ YORMAYADA GEREK YOK!
  • Ya arkadaşım tamam da burda kavgayı başlatan kim sence? Bence arabanın kötü olduğunu söyledim. Bunuda mı söylemeyelim? O zaman forum ne işe yarar??
  • Demir bey ben size tamamıyla katılıyorum çok haksızca bir eleştiri yapılmış ve nerdeyse hakaret vari bir şekilde ama her horoz kendi çöplüğünde öter misali siz bu eleştirilere hakkediğinden fazlaca zaten cevap verdiğinizi düşünüyorum.
  • Ben bunlara cevap vermezsem iyice havalanırlar. Dozunu kaçırmadan haddini bildirmek lazım bazılarına. Uyarınız için teşekkür ederim...
  • quote:

Ben bunlara cevap vermezsem iyice havalanırlar. Dozunu kaçırmadan haddini bildirmek lazım bazılarına. Uyarınız için teşekkür ederim...

ya hava dediğin nedir iner şişer iner şişer en son bir civi girer patlativerir
  • Hava cıva meselesi yani...
    quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunberber

quote:

Ben bunlara cevap vermezsem iyice havalanırlar. Dozunu kaçırmadan haddini bildirmek lazım bazılarına. Uyarınız için teşekkür ederim...

ya hava dediğin nedir iner şişer iner şişer en son bir civi girer patlativerir

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.