Şimdi Ara

yeni opel vectra

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
11.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yeni opel vectra

• bu konuda zaten bir başlık var ve buda o başlıktaki resimlerden biri ancak bu resim gerçek vectramı hala muamma
  • böyle çıkmayacak
  • bmw nin arkasından kopya yapmış.
  • birde önden çekilmiş resmi var

yeni opel vectra
  • 4521521245121546548976213 defa açılmış bir konuydu sende bu konuyu açtın 4521521245121546548976214 oldu.
  • Eğer buysa berbat ötesi olmuş...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Skoda Fabia
    17 yıl önce açıldı
    OPEL ASTRA K MAKYAJLANDI
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ünal korkmaz

4521521245121546548976213 defa açılmış bir konuydu sende bu konuyu açtın 4521521245121546548976214 oldu.

• quote:

Orjinalden alıntı: demir_mert

Eğer buysa berbat ötesi olmuş...

Neresi berbat ötesi olmuş? Kullandığın Toyota'yı beğenip alıyorsun, bu arabaya berbat ötesi diyorsun ya pesss

Araba mükemmel olmuş tasarım olarak ama böyle çıkartamazlar, zira bu araba böyle çıkarsa hem Astra satışları durma seviyesine gelir, hem de BMW ile papaz olurlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: hiseyfi

birde önden çekilmiş resmi var

yeni opel vectra

Bende passata benzettim biraz ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: _uMaY_

quote:

Neresi berbat ötesi olmuş? Kullandığın Toyota'yı beğenip alıyorsun, bu arabaya berbat ötesi diyorsun ya pesss

+1
  • Arkadaşlar yeni vectra bu ise hiç hoş görünmüyor.İnşallah böyle bir tasarıma sahip değildir.
  • bu yeni vectra ise iğrenç ötesi olmuş ön tarafı linea yı andırıyorr..
  • Arkadaşım ben arabanın tipini beğenerek almadım. Önümde fazla seçenek yoktu. Çok sorunsuz(!!!) Megane, C4, Astra'yı seçeneklerime bile katmadım. Mekanik olarak en sağlam araç buydu ve bunu aldım. Ayrıca bu benim fikrim. Sana ne?
    quote:

Orjinalden alıntı: _uMaY_

quote:

Araba mükemmel olmuş tasarım olarak ama böyle çıkartamazlar, zira bu araba böyle çıkarsa hem Astra satışları durma seviyesine gelir, hem de BMW ile papaz olurlar

• yok yani vectranin tipine laf ediyorsun da toyota corollanin bi tipi mi var.Teknik özelligi sorunsuzlugu vs vs. için bişey demiyorum.Vectra'nin tipine yorum yazmıssın doğal olarak herkeste corolla icin yorum yapabilir.Senin veya başkasının hiç farketmez.
  • xxl corsa olmuş vectra ya yazık etmişler heybeti gitmiş
  • Ben corolla'nın tipini beğendiğimi söyledim mi? Hem bu benim fikrim, sizi ilgilendirir mi? Dikkat edersen bu aracı almamın sebebinin sağlamlık olduğunu söylemişim. Lütfen biraz daha dikkatli okuyalım. Hem bu benim fikrim, sizi ilgilendirir mi? Benim aracımın tipi hakkında yorum yapamazsınız dedim mi? Neden tartışma yaratmak için elinizden geleni yapıyorsunuz...
    Gelelim Vectra'ya... Tekrar diyorum bu aracın tipi bence berbat ötesi. Vectra B ve C kasaları buna tasarım bakımından 10 basar. Lütfen marka fanatikliği yapmayın.....

quote:

Orjinalden alıntı: bianconera

yok yani vectranin tipine laf ediyorsun da toyota corollanin bi tipi mi var.Teknik özelligi sorunsuzlugu vs vs. için bişey demiyorum.Vectra'nin tipine yorum yazmıssın doğal olarak herkeste corolla icin yorum yapabilir.Senin veya başkasının hiç farketmez.

• Arkadaşlar bilmem bana katılırmısınız ama ben bu aracı mercedes cls serisine benzettim ilk resme yandan bi bakarmısınz ama eğer çıkcaksa şu anki makyajlı kasa çok daha iyi
  • ön taraf bmw 5 serisi arkadaki stoplar ise astra gibi..hatta arkadaki stoplar kesinlikle astra stoplardan kopyalanmış..yüzde 90 fake.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.