Şimdi Ara

yeni opel vectra (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
11.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: demir_mert

Ben bunlara cevap vermezsem iyice havalanırlar. Dozunu kaçırmadan haddini bildirmek lazım bazılarına. Uyarınız için teşekkür ederim...

Üslubuna dikkat et sen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bianconera -- 9 Ekim 2007; 19:00:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunberber

quote:

Orjinalden alıntı: gorele2000

Yo bmw sayfasına yazdıklarını da okudum... daha ne denilebilir ki? nerede tasarımı hoş araba var ,sen ordasın...
    Bizim ki fanatiklik değil, hakkını vermek... girip senin ki her topikde ortalığı alevlendirmek değil, bilip bilmeden...
    bir sürü opel eskitmiş.. nerdeydi aklın BİR SÜRÜ eskitene kadar?

özürlü araba..

ama simdiki avensisin yaninda bu vectra bana göre daha özürlü

Avensis tasarimlarinda vectra'yi örnek alıyordu ondan esinleniyordu bilir misin bunu.
    Ayrica avensisin yıllardır tip özürlü bir araç oldugunu da herkes bilir.Halen de öyle.Sen toyotayi resmen ailen gibi sahiplenmişsin.Yiğidi öldür hakkını ver vectra>avensis (Nokta)

• Böyle de çıkma ihtimali var vectra'nin
    [simage]http://www.houstoncars.org/wp-
    content/uploads/VauxhallVectraconcept_8E02/VauxhallVectraconcept2.jpg[/simage]
     yeni opel vectra

yeni opel vectra

Yine bir ihtimal daha
     yeni opel vectra

• Neden üstüne alındın ki?
    quote:

Orjinalden alıntı: bianconera

quote:

Ben bunlara cevap vermezsem iyice havalanırlar. Dozunu kaçırmadan haddini bildirmek lazım bazılarına. Uyarınız için teşekkür ederim...

Üslubuna dikkat et sen
  • Yiğidi öldür hakkını yeme dediniz ya bak hak yiyormuyuz yemiyormuyuz.
    Sonraki resimlerdeki araçlar çok güzel. Tasarım olarak ben çok beğendim. Eğer böyle çıkacaksa amenna ama üstteki gibiyse beş para etmez....
    quote:

Böyle de çıkma ihtimali var vectra'nin
    [simage]http://www.houstoncars.org/wp-
    content/uploads/VauxhallVectraconcept_8E02/VauxhallVectraconcept2.jpg[/simage]
     yeni opel vectra

yeni opel vectra

Yine bir ihtimal daha
     yeni opel vectra

• ARTIK YENİ VECTRA YOK ARKADAŞLAR. VECTRA İSMİ BİTTİ. YENİ VECTRA " OPEL AURA " Adıyla çıkacak. Bilginize
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunberber

quote:

Orjinalden alıntı: gorele2000

Yo bmw sayfasına yazdıklarını da okudum... daha ne denilebilir ki? nerede tasarımı hoş araba var ,sen ordasın...
    Bizim ki fanatiklik değil, hakkını vermek... girip senin ki her topikde ortalığı alevlendirmek değil, bilip bilmeden...
    bir sürü opel eskitmiş.. nerdeydi aklın BİR SÜRÜ eskitene kadar?

özürlü araba..

ama simdiki avensisin yaninda bu vectra bana göre daha özürlü

Avensis tasarimlarinda vectra'yi örnek alıyordu ondan esinleniyordu bilir misin bunu.
    Ayrica avensisin yıllardır tip özürlü bir araç oldugunu da herkes bilir.Halen de öyle.Sen toyotayi resmen ailen gibi sahiplenmişsin.Yiğidi öldür hakkını ver vectra>avensis (Nokta)

alttaki gibi cikarsa evet vectra üstün

üsteki gibi cikarsa istediğin kadar nokta koy avensis

• Arkadaşlar en nihayetinde en son araç opel aura olarak ülkemize gelsede , Türkiyedeki opel servislerinin müşterisine yaptıklarından dolayı bu araç binenin kursagında kalmaz umarım!! araç almakla iş bitmiyor esas olay araç alındıktan sonra başlıyor, servisi dünya aleme rüsvay ( ibretlik, rezil ) olan bir araca binmeyi kimse istemez ! bakın şikayetvar.com'a en çok şikayeti alan araç= opel !! Aynı zamanda en çok şikayet edilen serviste opel servisidir!!!araçlarının kusurlarını garantide olsa dahi müşteriye yükleyende opeldir. bunu ben söylemiyorum bakın şikayet.var.com 'a...

• quote:

Orjinalden alıntı: yunus2003

Arkadaşlar en nihayetinde en son araç opel aura olarak ülkemize gelsede , Türkiyedeki opel servislerinin müşterisine yaptıklarından dolayı bu araç binenin kursagında kalmaz umarım!! araç almakla iş bitmiyor esas olay araç alındıktan sonra başlıyor, servisi dünya aleme rüsvay ( ibretlik, rezil ) olan bir araca binmeyi kimse istemez ! bakın şikayetvar.com'a en çok şikayeti alan araç= opel !! Aynı zamanda en çok şikayet edilen serviste opel servisidir!!!araçlarının kusurlarını garantide olsa dahi müşteriye yükleyende opeldir. bunu ben söylemiyorum bakın şikayet.var.com 'a...

nokta

• opel'in sorunlu araba oldugunu düşünmüyorum.Şİkayetlerin çok olmasının sebebi dediginiz gibi opel servislerinin çok kötü olması, çözüm üretmekten uzak olması, cıkan arızaları geçiştirir gibi yaklaşımda bulunmaları vs vs.. Her araba sorun çıkartır opel uyduruk bir firma değildir kaliteli araçlar üreten bir firmadir ama işte malesef ki yetkili servise bi opelinizi götürmek işkence gibidir.Sorunu size yıkarlar kabullenmezler ve bu sorunu da halledemezler geçiştirirler arabanızı size teslim ederler sonra da...Tabi doğru düzgün halledilmeyen opelinizin sorunları da ilerde daha fazla kafanızı agrıtır duruma geliyor. sorunlar daha da büyüyor çözümleri üretilmeyince... Gönül ister ki Toyota'daki servis opelde de olsa ama işte yok malesef...

Olay biraz da şuna benziyor sanırım: 2 hasta insan var.(1.hastaya toyota diyoruz 2.ye opel ) Birincisi doktora gidiyo bu doktor işinin uzmanı ılımlı sıcak kanlı kısacası insani yönden iyi birisi ikincisi ise sıradan bilgisiz bir doktora aynı zamanda bu doktor soğuk, sert birisi.Şimdi 1.hasta doktoru sayesinde hem iyi tedavi olup iyileşirken hem de tedavisii için doktoruna herzaman gelebilirken diğer hasta doktorunun iyi olmaması nedeniyle tedavi olamıyor ,iyileşemiyor hemde doktoruna gelmek içinden gelmiyor mecburiyetten geliyor.

Biraz uzun yazdım ama umarım anlatabilmişimdir demek istedigimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bianconera -- 10 Ekim 2007; 0:34:45 >

• bianconera

tamamen haklisin

Asla aksini soylemem opelin araclari cok güzel ama servisleri sogutuyor insani. Yoksa en dusuk araci corsa bile sinfinin su an en hos araci almayi düsünmüstüm yarisi alirken eski kasa full dizel vazgectim. ben yarisi aldiktan bir süre sonra kuzenim aldi. daha 4.000 km de sanirim isitma bujisi bozulmus 3-4 seferde calisiyordu. 1 ay parca beklediler servis bu parca değisimi icin yarim gün bekletmis kuzeni.. ben daha bakimda bile yarim gun beklemedim en fazla 3 saatte teslim aliyorum....

işte ozaman insan soğudumu anlami kalmiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: hiseyfi

birde önden çekilmiş resmi var

yeni opel vectra

araba resmen taklit
  • Olmamış;Mercedes'ten lisansmı almışlar?
  • Arkadaşım dediklerinde haklısın ancak şöyle bir durum daha var. Opelin arabaları da elektronik ve mekanik olarak emsallerine göre daha fazla arıza yapıyor. Ben aracımı ilk 1 sene yetkili servise götürdüm. Servis kötüydü ve 1 sene sonra özel servise gitmeye başladım. 2 sene de özel servise gittim. Bu 2 senenin sonunda da motor mekanik ustası olan arkadaşıma götürdüm. Bunca farklı servis ve tamirci gezmeme rağmen araba hep sorun cıkarıyordu. Diyelim yetkili servis kötü, özel serviste mi kötü? Hadi o da kötü olsun arkadaşım olan ustam da mı kötü? Bence gittiğim usta İstanbul'un en iyi ustası. O kadar servis değiştirmeme rağmen değişmeyen tek şey arabanın problemleriydi.

quote:

opel'in sorunlu araba oldugunu düşünmüyorum.Şİkayetlerin çok olmasının sebebi dediginiz gibi opel servislerinin çok kötü olması, çözüm üretmekten uzak olması, cıkan arızaları geçiştirir gibi yaklaşımda bulunmaları vs vs.. Her araba sorun çıkartır opel uyduruk bir firma değildir kaliteli araçlar üreten bir firmadir ama işte malesef ki yetkili servise bi opelinizi götürmek işkence gibidir.Sorunu size yıkarlar kabullenmezler ve bu sorunu da halledemezler geçiştirirler arabanızı size teslim ederler sonra da...Tabi doğru düzgün halledilmeyen opelinizin sorunları da ilerde daha fazla kafanızı agrıtır duruma geliyor. sorunlar daha da büyüyor çözümleri üretilmeyince... Gönül ister ki Toyota'daki servis opelde de olsa ama işte yok malesef...

Olay biraz da şuna benziyor sanırım: 2 hasta insan var.(1.hastaya toyota diyoruz 2.ye opel ) Birincisi doktora gidiyo bu doktor işinin uzmanı ılımlı sıcak kanlı kısacası insani yönden iyi birisi ikincisi ise sıradan bilgisiz bir doktora aynı zamanda bu doktor soğuk, sert birisi.Şimdi 1.hasta doktoru sayesinde hem iyi tedavi olup iyileşirken hem de tedavisii için doktoruna herzaman gelebilirken diğer hasta doktorunun iyi olmaması nedeniyle tedavi olamıyor ,iyileşemiyor hemde doktoruna gelmek içinden gelmiyor mecburiyetten geliyor.

• quote:

Arkadaşım dediklerinde haklısın ancak şöyle bir durum daha var. Opelin arabaları da elektronik ve mekanik olarak emsallerine göre daha fazla arıza yapıyor. Ben aracımı ilk 1 sene yetkili servise götürdüm. Servis kötüydü ve 1 sene sonra özel servise gitmeye başladım. 2 sene de özel servise gittim. Bu 2 senenin sonunda da motor mekanik ustası olan arkadaşıma götürdüm. Bunca farklı servis ve tamirci gezmeme rağmen araba hep sorun cıkarıyordu. Diyelim yetkili servis kötü, özel serviste mi kötü? Hadi o da kötü olsun arkadaşım olan ustam da mı kötü? Bence gittiğim usta İstanbul'un en iyi ustası. O kadar servis değiştirmeme rağmen değişmeyen tek şey arabanın problemleriydi.

quote:

opel'in sorunlu araba oldugunu düşünmüyorum.Şİkayetlerin çok olmasının sebebi dediginiz gibi opel servislerinin çok kötü olması, çözüm üretmekten uzak olması, cıkan arızaları geçiştirir gibi yaklaşımda bulunmaları vs vs.. Her araba sorun çıkartır opel uyduruk bir firma değildir kaliteli araçlar üreten bir firmadir ama işte malesef ki yetkili servise bi opelinizi götürmek işkence gibidir.Sorunu size yıkarlar kabullenmezler ve bu sorunu da halledemezler geçiştirirler arabanızı size teslim ederler sonra da...Tabi doğru düzgün halledilmeyen opelinizin sorunları da ilerde daha fazla kafanızı agrıtır duruma geliyor. sorunlar daha da büyüyor çözümleri üretilmeyince... Gönül ister ki Toyota'daki servis opelde de olsa ama işte yok malesef...

Haklı olabilirsin yalnız şöyle bi durum da var tabiiki bi araba devirsiz kullanılırsa,çok sık debriyajda kalırsa,motor çok sıkıştırılırsa vs vs birçok nedenlerden oluşan sorunlara da bırak yetkiliyi, özeli opelin fabrikası napsın.Yanlış anlama senin için söylemiyorum ama bu dediklerim de bi çokları için geçerlidir.

• Dostum ben o arabayı bırak devirli kullanmayı gazına bile basmaya korkuyordum. Önümde çok büyük bir problem vardı; BENZİN...
    Ayrıca arabam otomatik vitesti. Debriyaj gibi bir sorunum yoktu.

Bana söylememiş olabilirsin ama ben kendi adıma cevaplıyayım dedim
    quote:

quote:

Arkadaşım dediklerinde haklısın ancak şöyle bir durum daha var. Opelin arabaları da elektronik ve mekanik olarak emsallerine göre daha fazla arıza yapıyor. Ben aracımı ilk 1 sene yetkili servise götürdüm. Servis kötüydü ve 1 sene sonra özel servise gitmeye başladım. 2 sene de özel servise gittim. Bu 2 senenin sonunda da motor mekanik ustası olan arkadaşıma götürdüm. Bunca farklı servis ve tamirci gezmeme rağmen araba hep sorun cıkarıyordu. Diyelim yetkili servis kötü, özel serviste mi kötü? Hadi o da kötü olsun arkadaşım olan ustam da mı kötü? Bence gittiğim usta İstanbul'un en iyi ustası. O kadar servis değiştirmeme rağmen değişmeyen tek şey arabanın problemleriydi.

quote:

Haklı olabilirsin yalnız şöyle bi durum da var tabiiki bi araba devirsiz kullanılırsa,çok sık debriyajda kalırsa,motor çok sıkıştırılırsa vs vs birçok nedenlerden oluşan sorunlara da bırak yetkiliyi, özeli opelin fabrikası napsın.Yanlış anlama senin için söylemiyorum ama bu dediklerim de bi çokları için geçerlidir.

• hiç biri c kasa vectra kadar olamaz
  • Görünüşü yeter vectranın arkadaşlar ben 2004 ve sonrasında değiştirip 2006 da makyajlı kasayı aldım ve hiç problem yaşamadım uzun yol yaptım çokta zorladığım olmuştur aracı ama hiç sorun çıkarmadı
  • arkadaşlar vectra devri kapandı artık aura var
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.