Şimdi Ara

YENİ OPEL VECTRA MI JETTA MI ALAYIM ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
0
Favori
16.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vectra ile jetta kıyaslanamaz.....!!!!!!
    hacımuratla mersedes kıyaslanamaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: bbbozca

vectra ile jetta kıyaslanamaz.....!!!!!!
    hacımuratla mersedes kıyaslanamaz

haklısın jetta vectradan 1 adım önde
    tofaş serisi türkiye için neyi ifade ediyorsa opelde almanlar için onu ifade ediyor
  • jetta tipten kaybediyo.. Bora daha güzel daha çekici.. Jettayı corolla ile falan karşılaştırın. Performans istiyenler paraya kıysın alsın 1,8 - 2,2 veya 2,0T'yi. Hatta bi GTS çok şık olur. Jantları, duruşu daha kemikli görünüyor. Bi tane GTS görmüştüm siyah, camlarda simsiyahtı. Süper bişeydi. Arkadaşlar benim görüşüm Opel, her zaman daha çekici dizaynlar sunuyor müşterisine.
  • şık dizaynın yanı sıra direksiyon kutusu elektirik ağrızasınıda yanında standart sunuyor
  • bak sana bu konu da katılıyım samuray :) Ben iki nesil vectra kullandım. Allah yukarıda daha önceki opelden de şimdikinden de ciddi bir problemle karşılaşmadım. Benim enişte 2000 senesinde astra almıştı. Direksiyon kutusunda problem çıktı. Geçen sene o şekilde sattı. Astralar sorunlu biraz. özellikle direksiyon sistemlerinde sorun var. Buradan okuduğum kadarıyla Corsada öyle. Ama Vectrada böyle kronik sorunlar yoktur. Eski kasa vectrada sürücü koltuğu sırtlığı gıcırtı yapıyordu. Serviste gerekli parçası iki defa değişti. Başka da bişeyle karşılaşmadım.
  • jetta olan kimse yokmu aramızda yorumlarını bekliyorum....
  • siteye girdim baktım. ikimizin ki de hatalı. en hafif vectra 1320 kg imiş. şaşırdım doğrusu. benim aklımda 1600 kalmış. belki avensis filandı aklımda kalan. yine de o kadar hafif değil.

http://www.opel.com.tr/site/local_image/techpdf/vectra_tech.pdf

quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

<Yanlışın var o sınıfta en hafifi Vectra olmalı 1250 kg neredeyse Getz den hafif 0-100 12.5sn sınıfa göre de çok iyi daha doğrusu bi alt sınıfa yakın...

Astra ile Vectra performans açısından farketmez...

• Opel demek sorun demek hele ki direksiyon kutuları tr yollarına hiç dayanıklı değil.JETTA al bende golf v var ve çok memnunum VW den şaşma eskiden OPEL-VW karşılaştırması çok yapılırdı ama şimdi ara açıldı VW opelden ileri
  • SAGDAN SOLDAN KULAKTAN DOLMA BİLGİLERLE HAREKET ETMEYELİM DİREKSİYON KUTUSU ARIZALI CIKIYOR DİYE ALMAYALIM O ZAMAN VW İN VARKİ JETTA GOLF DİYE BAGIRIYORSUN OBJEKTİF OLALIM BİRAZ
    quote:

Orjinalden alıntı: onboardx

Opel demek sorun demek hele ki direksiyon kutuları tr yollarına hiç dayanıklı değil.JETTA al bende golf v var ve çok memnunum VW den şaşma eskiden OPEL-VW karşılaştırması çok yapılırdı ama şimdi ara açıldı VW opelden ileri
  • Wv = copy of Audi. Wv'yi Michelin'in ikici kalite lastik markaları(kleber..) gibi düşünün

Opelin bir üst alternatifi Audi'dir.
  • SEAT VE VW AUDİ BÜNYESİ ALTINDA SEAT TOLEDO ARKADAŞTA VARDI FRENLERİNDE BİLE AUDİ DAMGASI VARDI OPEL İSE BAŞLI BAŞINA BİR DEV
    quote:

Orjinalden alıntı: hakkinenk

Wv = copy of Audi. Wv'yi Michelin'in ikici kalite lastik markaları(kleber..) gibi düşünün

• quote:

Orjinalden alıntı: dgo2133

SEAT VE VW AUDİ BÜNYESİ ALTINDA SEAT TOLEDO ARKADAŞTA VARDI FRENLERİNDE BİLE AUDİ DAMGASI VARDI OPEL İSE BAŞLI BAŞINA BİR DEV
    quote:

Orjinalden alıntı: hakkinenk

Wv = copy of Audi. Wv'yi Michelin'in ikici kalite lastik markaları(kleber..) gibi düşünün

Yanlış bilgilendirme yapmayalım VW GROUP diye tabir edilen markalar audi+seat+skoda+lambo+bugatti+vw ticari araçlar dır.Bu da sitewww.vwgroupsupply.com buradan bakabilirsin VW bünyesindeki markalara.Bunlar hepsi ayrı birer şirket ancak yönetimleri ve mali bütçeleri VWAG YE bağlıdır.Ayrıca elbette kullandığım araç hakkında yorum yapacağım kullanmadığım aracı nerden bileyim?Biraz mantıklı olalaım marka fantikliği yapmayalım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onboardx -- 26 Mayıs 2006; 18:05:57 >

• sonunda passat 102 bg trendline gümüş gri işlemleri bitirdik tamaşta :)))
    araba gercekten mükemmel test ettim.. 41.000ytlcarsamba teslim....
  • hayırlı olsun
  • sağol dostum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: _greenday_

sonunda passat 102 bg trendline gümüş gri işlemleri bitirdik tamaşta :)))
    araba gercekten mükemmel test ettim.. 41.000ytlcarsamba teslim....

hayırlı olsun arkadaşım
  • Bizde 2004 vectra c designe edition var. Açıkçası passat la arasında seçim yapsam ben passat diyebilirim. Ama tip olarak bizmkisi çok daha iyi. Babama yakıt olayını sorduğumda ise çok basmazsan yakıtı normal dedi. Ama çok basarsan yakar dedi. 2.-3. vitese kadar araba hantal ama bu araba 1.6 motor yani performansta bi yere kadar olur. Çok marka fanatizmi yapıysnz herkes kendi sahip olduğu aracı övüyor. Açıkçası bi başkasının vectra laması beni zerre kadar ilgilendirmez ama yardım ederim. Saçma gelio bana takım tutar gibi marka fanatizmi. Jetta yı vectraya rakip görmüyorum ondan direk passatla kıyaslıyorum. Eğer vectrada ESP yoksa sakın alma. Varsa takıl kafana göre. Ama kesinlikle performasnlı bi araba değil o doğru ama bence hiç önemli değil.Yokuş çıkarken klima açılmaz falan yalan yok öyle bi şey !!!! diyenelre. Son olarak normal kullanımda çok yakmaz zaten niye bu kdar tartışılıo anlamdm. Sabit değerlerde 100 km yakıt oranı var ona bakarak alablrsnz. Vectra passat arasında bana göre az da olsa passat ağır basıo gibi ama dayanıklılık için iksinede bi şey diyemicm. Ama opel astra ya iyi diyodu auto show 75.000 kmde onu söylym.

• dün aracı teslim aldım arkadaşlar gercekten güzel araba yapmışlar 102bg trendline sorusu olana yanıtlayabilirim...
  • unutuk passat 102 bg :)
  • hayırlı olsun diyelim memnun kalırsın merak etme sen
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.