Şimdi Ara

YENİ OPEL VECTRA MI JETTA MI ALAYIM ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
141
Cevap
0
Favori
16.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • JEtta nın sınıfı belli , GOlfün kalitesiz versiyonu...

Çoğu yorumcuya göre ve hemen herkesin bileceği gibi yeni Astra yeni Golften daha iyi bir araç...

E Vectra Astranın üst sınıfı olduğuna göre Jetta Vectradan kaliteli mi demek saçmalık...

Üst sınıfta hiç arabaya binmemiş admalar D segmenti ile C segmentini karşılaştırmasın lütfen....

Hadi kararsız kalınabilir mesela cebinde D sınıfı alacak paran vardır, ama Jetta mı Vectra mı alayım diye sorarsın.

Ne bilim ihtiyaçlarına göre farklıdır filan...

VW Türkiyede çok pahalı...

Vectra sınıfının lokomotifi ve sanıyorum ki hatta eminim sınıfında Türkiyede en çok satan araç...

Kalkıp bana JEtta ile karşılaştırmayın , yorum da bir yere kadar, 2 kere 2 4 ...

Malzeme kalitesinden tut işçiliğine tasarımına...

Jetta Astra ile bile malzeme ve işçilik yönünden başedemez...

• kardeş bana göre opel vectra al çünkü opel mühendisleri arabanın üzerinde cok calışmış şık tasarım güçlü motor
  • bu arada vw kullanan tanıdıklarımın çoğunda araçlarda otomatik debriyajdan kaynaklanan problemler oluyor.arabalar kalkarken ve özelikle bayırlarda insanı sinir ediyor.arabaları resmen kanırtıyolar.koskoca vw işte.araba kalkmıyor.düz yolda kalkarken titriyor garip garip sesler çıkarıyor.bahsedilen araçlar yeni golf ve pololar.jettada dahil.ayrıca benim çok yakın bi akrabam audinin almanya fabrikasında elektirk aksamının sorumlusu ve uzmanı bi fave mühendisi.o bakımda accord arkadaştandaha iyi bileceğini düşünerek söylüyorum.kesinlikle vw kaliteyi düşürüyor eski araçlarının kalitesi yok ve ayrıca jetta gerçekten kişiliksiz bi araç.bora buna beş basar.bi opel kullanıcısı olarak opelden nefret ettiğim tek şey parçalarını pahalı olması.birde hala kullandıkları kapı kilit dilleri olayı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yavuzhz

birde hala kullandıkları kapı kilit dilleri olayı.

biraz bunu açarmısın,bu kalitesizliğinden mi söz ediyorsun,bunun bize ne gibi dezavantajı var..Teşşeekkürler şimdiden..
  • kapıkilit dileri olayı.yani kapıyı açtığında dışarıya doğru fırlayan yerler.üstüne bastırınca kilitleniyor.aslında bu olay artık bütün arbalarda kaldırılıyor.yeri boş bırakılıyor yada kapı açma mandalının hemen üzerine alınıyor.ancak bi opel kullanıcısı olarak bu opel firması hala ve ısrarla bu sistemi kullanıyorlar.ierleyen zamanlarda bu kilit dillerinin altındaki lastikler eskiyince bunları sabit tutamıyor.araç ilerlerken ve çukurlara girerken tıkır tıkır sallanıyor.ses yapıyor.eğer benim gibi ses olayına hassassanız bu insanın canını sıkıyor.burada kaliteizlik bu olayda mevcut değil.sadece üretim hatasında ısrar edilmesi.eğer gürültü olayına takmazsanız sorun olmaz.zaten uzay gemisi gibi araç
  • Bende de Vectra Confort 2004 var. henüz 3 yıl dolmadı gerçi ama Vectra harika bir araba. 3 yılda tek bir sorun çıkarmadı! Hızlanma konusunda biraz ağır, ona kabul ama, içine binince insan işte bu diyo yaaaa.
  • hayırlı olsun
  • İkisinide alma...

Eğer illaki VW bünyesinden bir araç düşünüyorsan Skoda tercih et.Jetta ile 1 e 1 aynı olan bir aracı daha yüksek donanım ve motor seçeneği ile aynı fiyata alırsın.

Türkiye pazarı şartlarında VW grubuna rakip bir araç arıyorsanda hiç Opel e Mopel e uğramadan direk Japon Subaru ya git.Fiyat-Performans olarak bakacak olursak bu sınıfta İmprezza 1.5 den daha mantıklı bir araç yok.Önden çekerli bir araca karşılık Sırf 4 çeker olması bile tercih sebebi olmalı.Mekanikten anlamam ben sadece donanıma bakarım diyorsanda bu araçta alaşım jantlar,otomatik klima,cd çalar,yan cam buz çözücüleri vs vs tüm ıvır zıvırları standart donanımda.Fiyatıda 32 milyar olması lazım.

Hepsi hikaye, ben uzun yıllar kullanacağım başımı ağrıtmayacak bir araç istiyorum,bu benim için bilmem ne kumaşı koltuktan ,vırrttıri vurtturi bilmem kaç kolonlu teyp ten daha önemli dersende ozaman ilk alımı olsun yedek parçası olsun biraz cepten taviz verip işin uzmanı Mazda ya gideceksin.

tercihin her ne olursa olsun hayırlı olsun.

• Şu anda ikisinide almak mantıklı değil.

2. el alınırsa bilemem de.

Yeni Vectrayı beklerdim ben olsam.
    İmpreza 1.5 için ise diyeceğim sen mi Subaruyu taşıcan , Subaru mu seni?

imprezayı tercih etmekteki tek sebep performans olması lazım o da olmayınca o aracı almak mantıksız tabi bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oligarşi -- 10 Kasım 2006; 13:43:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: oligarşi

imprezayı tercih etmekteki tek sebep performans olması lazım o da olmayınca o aracı almak mantıksız tabi bence

sonderece basit bir bakış açısı.tartmadan etmeden.kendi klasmanındaki hiçbir 1.6 yada 1.5 litle hacimli otomobilden daha performanssız değildir bu araç.üstelik sürekli 4 çekerlidirki sözkonusu olay sürüş dinamizmi ve kaygan zemin olunca önden çekerler ile karşılaştırmak komiklikten de ötedir.
    Bu otomobili tavsiye etmekteki sebep arkadaşın 1.6 litre civarı bir hacimnde günlük kullanıma yönelik ama kaliteli bir araç düşünüyor olması.Yoksa gidip 230ps lik 2.5 lt otomobili al demeyi nenemde becerir.
  • jetta tabiki
  • Jetta 1.4 TSI 170 hp
    Comfortline
    50.920,00

olay budur
    50 milyardır, 170 beygirdir, uçuyordur

vectra ile bunun yanına yaklaşamassın, 50 milyara en azından
  • quote:

Orjinalden alıntı: *Overdose*

Jetta 1.4 TSI 170 hp
    Comfortline
    50.920,00

olay budur

kanımca 140lık versiyonda gayet yeterli olacaktır nitekim kendisi 47.320 dir daha da hoştur seçim sana kalmış dostum ama ben de jetta derim
  • yanlız şimdi dikkatimi çekti
    ilk post 22 mayıs

o zamanlar TSI motor ne gezer
  • iki araç aynı sınıf değil ama buna rağmen kesinlikle jetta.
  • zaten beklenti içinde güçlü motorda olsun diyorsan vectra 2.0T versiyonunu alacaksın. Otobanda son süratte 170lik jetta(220km/s) vectraya(230km/s) arkadan bakar.(yakıtı düsünmücen)yani yine vectra Sınıf farkı. 170lik veya 140lık jetta yerine passat comfortline fsi alırım. Karizması yeter.
    quote:

Orjinalden alıntı: *Overdose*

Jetta 1.4 TSI 170 hp
    Comfortline
    50.920,00

olay budur

• Her yönüyle jetta
  • Vectranın tipi yeter
  • aahh vectra ahhh
  • iki aracında sınıfı farklı vectrayı passatla kıyaslamak gerek o zmn rahat rahat passat diyebilirim ama bu iki arac arasında 2t vectra eger vectranın diger motorundan alacaksan jetta derim
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.