Şimdi Ara

Yeni ortam :(((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb. arkadaşlar foruma yeni üye oldum...1,2 haftadır geziyorum çok beğendim falan bi derdim war size açmak istedim....

Babamın işi nedeniyle istanbuldan bi yere taşındık yine istanbul içinde tabii...ben lise 2. sınıfa gidiyorum yeni bi okula kaydoldum...sınıfa hala alışamadım...yani olay şu benim eski okulda ortam adamıydım dersi ben koparır derste küfür ederdim burda ağzımı açamıyom..bide boksör olduğumdan ve izbandut gibi üçgen bi vücudum olduğundan bi karizmam vardı eski okulumda ordan ayrılırken 1,5 senelik sevgilimlede ayrıldım hayatım altüst oldu 2. dönemin başından beri burdayım adamların espri anlayışlarından tutun konuştukları şey ortamları bile farklı eski okulda kaçardık okuldan giderdik bakırköy sahile alırdık 6,7 kutu efes extra çekerdik gezerdik burası çok farklı adamlar sınıfa geliyorum günaydın yok.....2 aydır piskolojim çok bozuldu bi çözüm bulamassam psikolojik yardım almayı düşünüyorum kafayı yicem artıq n'olur yardım edin.... :(((

bide şu war eski okulumda biraz popülerdim tipimde fena diil 10 üzerinden 7-8 falan werirsiniz yani tipsiz değilim her dönem 3,4 kız çıkma teklifi ederdi...buraya gldim kızlar ilk 2,3 gün iyi akşamlar falan taqıldı şmdi yüzüme bakmıolar naptımı anlamadım yanlış bişi mi yaptım.....:(((( kıslarında güsel olduu flan yoq 2,3 maganda bulmuşlar tipsiz takılıyolar...yani kafam çhok bozuk...

bütün gün sınıfta mp3 player'ım we telefonumla oturuyorum esqi arkilerimde olmasa çoktan kafayı çizmiştim...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni yıl yeni hedefler?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.