Şimdi Ara

Yeni otomobilim BMW M3 Coupe : Fotograflar (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
288
Cevap
7
Favori
14.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Atmosferik , manüel olması ve rengi muhteşem.,

Güle güle yanlayın.
  • rengi bir benimmi hosuma gitmedi kirmizi yada metalik gri olsaydi fena dururdu sanki hayirli olsun ;-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: supersprint

quote:

Orijinalden alıntı: :mert61:

Hayirli olsun 360 derece donenleri gormek guzel

Kres matematigi terk

;))

Arac sahane gule gule kullanın.

• Cogu kisi olene kadar calisip kazansa bile alamayacagi , yurutemeyecegi arabayi bur baskasinin aldigini gorunce hemen fake dmeey basliyor ve haril haril acik arama derdine dusuyor.bu kadar kiskanclik iyi degil sonra koca forumun onunde sey olursunuz(anlayan anladi) bu sey olmak omur boyu yeter onlara catir catir catlamaya devam ededurun , arkadasta zevkini cikaradursun.

Konu sahibi hocam ilk gunden beri favorilerimde konunuz.mesaj yazmistim ama ne hikmetse silinmis bdaha yazyim o zman

Allah kazasiz belasiz surmeyi nasip etsin.bolbol zevkini cikarin aracinizin :)

Ancak 0-100 ve top speed videosunu lutfen en kisa zamanda bizle paylasin.gercekten cok merak ediyorum.bu arda gozaltina alinirsaniz vallahi dh de ki arkadaslar istedi onlara gosteriyordum dersiniz hatta konuyuda gosterin bakarsiniz forumun gucu ikna eder police leri

• Mükemmel bir makina , hayırlı olsun
  • Araba hikayee sein vin konumu daha hoş sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hector Priamson

Tampon sinyalleri arabanın tüm mükemmelliğini silip atmış.Bööğğğkkk
    Zevksiz amerikalıların saçmasapan kurallarından biri daha ..

Massachusettes te ön plaka zorunlu mu?

Herkese tesekkurler.

Tampon sinyallerini silecegim, geldi bile parcalar. Onu cikarip yerine arabanin renginde olanlari takinca silinmis oluyor direk :)

Massachusetts'te on plaka maalesef zorunlu, evet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

Cogu kisi olene kadar calisip kazansa bile alamayacagi , yurutemeyecegi arabayi bur baskasinin aldigini gorunce hemen fake dmeey basliyor ve haril haril acik arama derdine dusuyor.bu kadar kiskanclik iyi degil sonra koca forumun onunde sey olursunuz(anlayan anladi) bu sey olmak omur boyu yeter onlara catir catir catlamaya devam ededurun , arkadasta zevkini cikaradursun.

Konu sahibi hocam ilk gunden beri favorilerimde konunuz.mesaj yazmistim ama ne hikmetse silinmis bdaha yazyim o zman

Allah kazasiz belasiz surmeyi nasip etsin.bolbol zevkini cikarin aracinizin :)

Ancak 0-100 ve top speed videosunu lutfen en kisa zamanda bizle paylasin.gercekten cok merak ediyorum.bu arda gozaltina alinirsaniz vallahi dh de ki arkadaslar istedi onlara gosteriyordum dersiniz hatta konuyuda gosterin bakarsiniz forumun gucu ikna eder police leri

Cok tesekkur ederim :) Maks hiz videosu yapamam ama 0-100 yaparim bir ara.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.