Şimdi Ara

Yeni otomobilim BMW M3 Coupe : Fotograflar (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
288
Cevap
7
Favori
14.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir ss koyarsa çok güzel oturursunuz ama
  • Hala bi gelişme yok sanırım
  • niye hala ses soluk yok? sanal alemde egonumu tatmin ediyorsun ezik!
  • Ekledigi 2 tane fotograf ise Flickr uzantili.

Flickr`ye girelim ve M3 yazalim ve sonuc;http://www.flickr.com/search/?w=all&q=m3+2011+blue&m=text#page=6

Foruma yazmayarak gözden kaybolacagini sanan sevgili M3`lü üyemiz yaniliyor.

Anlamiyorum niye olmuyan birseyi yazip kendilerini tatmin ederlerki... Ne yarar sagliyacak ise
  • Centauri apple konularından takip ettiğim kadarıyla böyle boş işlere girişmez gibi.
  • son durum nedir

100.mesajım oldu

• m3 ü iptal et bunu al
  • Hakikaten son durum ne? Flickr muhabbetleri dönmüş ee flickr dan olunca ne oluyor fake mi oluyor?
  • Flickr uzantılı olsa ne olur olmasa ne olur?

Herkes imageshack kullanmak zorunda değil.

Ki kimse size birsey ispatlamak zorunda da degil.

Her konuda aynı Tantana. Yeter be kardesim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam saat başı hesap mı verecek yahu.Size ne?

• konu sahibini az çok tanırım boş işlerle uğraşmaz nedir bu başkasının açığını yakalama çabası asıl sizin amacınız ego tatmini
  • konu sahibini apple bölümünden biliyorum.Açıkcası böyle bir şey yapacak biri değil.
    Elbet foto,video vs. birşeyler koyacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onuruno99

araç hayırlı olsun.

yazınızı okumaya başladım aşağı doğru okudukça daralmaya başladım. donanımları okudum kaç paradırki falan demeye başladım. 4.0 lt v8 i gördüm daha da daraldım(bana neyse artık ) vergisi delidir bunun falan diye sonra "amerikadayım"ı okuyunca rahatladım bir anda.

yakıt, vergi vs. yükleri ne hale getirdi bizi böyle..

ben de kesin "fake" diyordum ta ki o kısmı okuyana kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: Ex-Diesel

quote:

Orijinalden alıntı: samarea

keşke türkiye olsaydın icabına bakardım

Samuray TR ye gelecekmiş kapışırsın

Haddime değil, konu dışınada çıkmam istemem ama Samuray bu forumdan mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Centauri

quote:

Orijinalden alıntı: R*ACE

Amerikada mi okudunuz

Amerika'da master yaptim. Turkiye'de Bilgisayar Muhendisligi okudum.

Amerikada lise okuyup konu açan siz miydiniz
  • hayırlı olsun, dikkat çeken bir araba :)
  • Eger konu fake cıkarsa cok fena yedik yalnız ;)

• 150usd vergi hemde yıllık....ben kıcı kırık poloya 1000 kusur tl verıyorum burda
  • Kim niye burada fake 'araba aldim' mesaji atabilir ki yahu? Anlamiyorum herkesi kendiniz gibi mi zannediyorsunuz? Arabamin fotograflarini siz istediniz diye aninda cekip koymak zorunda miyim?
    Zirt pirt cekmeyeyim, cekince guzel bir yerde cekeyim diye onumuzdeki hafta sonu yapacagim geziyi bekliyordum. Madem o kadar gaza geldiniz, simdilik gazinisi almak icin cektigim birkac dandik fotigrafi koyuyorum. Asil fotograflar haftaya.
    Hepsini flickr dan yukleyecegim bu arada, flickr account um var ve oraya yuklemek cok daha kolay :)

6 serisini kullandim, M3 un surusu ve sesi daha keyifli. 6 uzun yol otomobili olarak ve konfor-luks acisindan daha iyi, ama su an ihtiyacim yok boyle seylere, ayrica M3 de son derece luks ve konforlu.
    Ayrica M6 videosunu koymussunuz, M3un sesi M6dan cok daha guzel; M3 atmosferik, M6 turbo cunku.. bir ara benzer bir video cekip koyarim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Centauri -- 9 Haziran 2012; 1:59:43 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.