Şimdi Ara

Yeni otomobilim BMW M3 Coupe : Fotograflar (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
288
Cevap
7
Favori
14.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Centauri

quote:

Orijinalden alıntı: [TuR].S@liM

quote:

Orijinalden alıntı: YasiN®

Bu sistemin burada iyi islemesinin nedeni, ikinci el otomobillerin iyi durumda olmasinin yaninda deger kayninin cok az olmasi. Mesela, $50,000 a satilan bmw 335i yi adam 3 sene sonra ranatlikla $30,000 a satabiliyor.

Türkiye o konuda daha gelişmiş
    50bin$ lık araç 3 sene sonunda 45bin$

Hangi arac bu?

Pm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayirli olsun 360 derece donenleri gormek guzel

• Hayırlı olsun arabanız. Türkiye'de sıfır km araç bayide 50.000$ iken, herhangi bir galeride 55.000$ olabilir. Değişik bir yaşam biçimimiz var. :)
  • Araç harika gerçekten. Kazasız, bol keyifli sürüşler dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :mert61:

Hayirli olsun 360 derece donenleri gormek guzel

Aynştayn
    mode on

180 diyecektin herhalde.

mode off
  • quote:

Orijinalden alıntı: Centauri

quote:

Orijinalden alıntı: guyverland

Sonunda geldiğin iyi olmuş bunlar yoksun diye kafayı yiyorlardı
    mort olanlardan sonra pek ses çıkmaz içlerinde yaşarlar o dünyayı

neyse
    şu plakalığın altında bmw of ..... diyor neyi ifade ediyor bu ? ilginç bi kelime değişik geldi.
    ?

:) Mukemmel fotograflar cekecegim. Cape Code diye bir yere gidiyorum onumuzdeki hafta sonu, goller ormanlar okyanus filan mukemmel manzaralar olacak.
    Plakalik ise turkiyede oldugu gibi BMW bayiinin adi. Shrewsbury Boston disinda kucuk bir kasaba, bayiinin oldugu yer orasi.
    Bu da web sitesi hatta

Wagner BMW of Shrewsbury:
    http://www.wagnerbmwofshrewsbury.com/

Ama bu plakaliklardan alacagim yakinda:
    ( Bunlardan biri ama hangisi olacagina karar vermedim henuz )

Yeni otomobilim BMW M3 Coupe : Fotograflar

dostum sen boston yakınlarındamısın cape coda bende gitmiştim muhteşem bir yer

• quote:

Orijinalden alıntı: Duke LaBeouf

quote:

Aynştayn
    mode on

180 diyecektin herhalde.

mode off

Laf soktugunu saniyo bebe iste

• quote:

Orijinalden alıntı: johnny_bravo_

m3 ü iptal et bunu al

Allahımmm sana gelıyorummm

• ben sayfaya m6 videosu koydum ama art niyetle koymadım yanlış anlaşılmasın...yok fake yapıyor kafadan sallıyor gibi şeylerde asla düşünmedim...ben hazır m konusu geçmişken koyayım dedim video yu çünkü taptaze bir araba m6....

ayrıca hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız günlerde kullan....m3 m5 m6 alayına aşığım amaa bütün samimiyetimle söylüyorum ki m3 mü yoksa f10 kasa m paketli 520 d mi deseler 520 alırım :) :) bende 5.20 ye hastayıımmm :) :) yolda bi m3 görsem 520 görmüş kadar heyecanlanmıyorum abartısız :)
  • ayrıca şu koyduğum m6 videosunu çeken elemanın youtube da akıllara zarar videoları var....

saabkyle04 kanalına girdiğinizde a dan z ye audi den ferrari lamborghini mercedes aklınıza gelebilecek bütün markalar modellerle ilgili böyle test videoları var....videolar 20-25 dakikalık en ince detayına kadar anlatıyor tanıtıyor arabaları...fena halde kıskanıyorum elemanı...bazen videolarını 1080 p yapıp full ekran izliyorum çok fena sarıyor araba sevdalıları varsa bu adamın youtube sayfasını tavsiye ederim
  • quote:

ayrıca şu koyduğum m6 videosunu çeken elemanın youtube da akıllara zarar videoları var....

saabkyle04 kanalına girdiğinizde a dan z ye audi den ferrari lamborghini mercedes aklınıza gelebilecek bütün markalar modellerle ilgili böyle test videoları var....videolar 20-25 dakikalık en ince detayına kadar anlatıyor tanıtıyor arabaları...fena halde kıskanıyorum elemanı...bazen videolarını 1080 p yapıp full ekran izliyorum çok fena sarıyor araba sevdalıları varsa bu adamın youtube sayfasını tavsiye ederim

bizim oralarda biz söz vardır johnny sefa pez....
  • Saabkyle ne ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Saahin

quote:

ayrıca şu koyduğum m6 videosunu çeken elemanın youtube da akıllara zarar videoları var....

bizim oralarda biz söz vardır johnny sefa pez....

işte bu adam da öyle bişey :) :) :)

biz gidip burda böyle bişey yapcaz desek fiat bayisine bile sokmazlar bizi :) :)

@race saabkyle ne derken ???

• quote:

Ben de bu herifin incelemelerini hayranlıkla izliyorum. Adam her türlü aracı inceliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drknss

Ben de bu herifin incelemelerini hayranlıkla izliyorum. Adam her türlü aracı inceliyor.

lamborghini aventador da var 1938 model ford da var kenworth tırda var her türlü kamyon da var...adamın binmediği kurcalamadığı araba yokkk
  •  Yeni otomobilim BMW M3 Coupe : Fotograflar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Centauri -- 29 Haziran 2012; 5:22:32 >

• Masallah mukemmel cihaz...
  • quote:

Kres matematigi terk

• Araban çok güzel hayırlı uğurlu olsun
  • Tampon sinyalleri arabanın tüm mükemmelliğini silip atmış.Bööğğğkkk
    Zevksiz amerikalıların saçmasapan kurallarından biri daha ..

Massachusettes te ön plaka zorunlu mu?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.