Şimdi Ara

Yeni Oyun için Bilgisayar toplayacağım yardım edin lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar yeni bir masa üstü oyun bilgisayarı toplayacağım yardımcı olursanız sevinirim bileşenler bir birleriyle uyumlumu yada önereceğiniz daha uygun olanlar varsa söyleyebilirsiniz. ekleyecekleriniz olabir. monitör, klavye mouse filan var sadece kasa olarak düşünün ve yardımcı olursanız sevinirim. bütçem 2000 liraya kadar var. her türlü öneriye açığım. konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum onun içinde söyleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercanyetik -- 15 Ağustos 2016; 22:04:44 >

• sercanyetik S kullanıcısına yanıt
    Bütce biraz zorlanarak kaliteli bir kasa alınmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sigmund_Freud -- 15 Ağustos 2016; 22:16:11 >
  • önereceğin var mı?
  • yardım edecek kimse yok mu?
  • 2000 tlye alabileceğin en iyi sistemi arkadaş önermiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YsN1422

Bütce biraz zorlanarak kaliteli bir kasa alınmalı.

Bütçenize uygun öneri yapılmış zaten, bu arada i3-6100 ün darboğaz yapma ihtimali yok mu hocam? Ben yapacaktır diye düşünüyorum.

• Teşekkürler herkeze YsN1422 arkadaşımızın önerdiği sistemden intel işlemci yerine amd kullanamazmıyız. Önereceğiniz model var mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pc toplamak için yardım
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çikizen kullanıcısına yanıt
    sercanyetik S kullanıcısına yanıt
    Darboğaz söz konusu değil.İ3 6100 gayet güçlü bir işlemci.Ve bu durumda İntel sistem kurmanız yararınıza olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sigmund_Freud -- 16 Ağustos 2016; 9:52:54 >
  • Hocam günaydın bu sistemi 350w güç kaynağıyla çalıştırabilirmiyim ? elimde var yenisini almak istemiyorum
  • Hocam rx 480 ile darboğaz yapmış, youtube da videoları izleyebilirsiniz.

Rx 470 de öyle çok güçsüz bir gpu değil. Yer yer Gpu kullanımı %80 lere düşecektir diye düşünüyorum

Çok fazla bir sorun olacağını düşünmüyorum.https://www.youtube.com/watch?v=StMZL13Co3w

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sigmund_Freud -- 16 Ağustos 2016; 15:35:05 >
  • Hocam cpu kullanımı %100 deyken gpu kullanımı %60 lara kadar düşüyor, bence bu videoda dar boğaz mevcut, ha tabi rx 470 li videoyu görmeden bilemeyiz.

Rx 470 + i3 6100 deneyen bir video internette henüz bulamadım.Ama fpsler normal gözüküyor.Rx 470'de bir sorun olacağını sanmıyorum.Aynı zamanda İ3 6100 + Gtx 1060 kullananlar bile artmaya başladı.Darboğaz söz konusu olsada yine de büyük ölçüde idare ettiği görülüyor testlerde.
  • Açıkçası bende rx 470 li bir sistem kurmayı düşünüyorum. Bütçem 6400 e el vermiyor oyüzden beklemedeydim.

6100 ün darboğaz yapmayacağından kesin emin olsam 144 hz monitörle birlikte alacağım da, ben ultra detay hastası değilim, yüksek fps almayı hedeflediğim için çoğu oyunu orta ayarlarda oynarım, bu durumda da i3-6100 yetmez gibi geliyor.

İmkan varsa tabi i5 6400 alınmalı fakat ben hala i3 6100'ün Rx 470'i rahatça götüreceğini düşünüyorum.
  • Ben intel core i5 işlemci kullanıyorum daha önce amd kullanmadım bugüne kadar hep intel yanlış bilgimi bilmiyorum yaptığım araştırmada intel cpu da amd nin 1 tık ilerisinde diyorlardı gpu da ise amd intele fark attı diyorlardı. Biraz çekinceli olsamda amd denemek istedim laptop kullanıyorum laptop ramini ekran kartını arttırmak zor geldiği için masaüstü düzmek istedim. Laptop özllekleri

BELLEK 8 GB BELLEK TİPİ DDR3
    BLUETOOTH PORTU Var EKRAN BELLEĞİ 2 GB
    EKRAN BOYUTU 15,6" EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ 1366 x 768
    EKRAN ÖZELLİĞİ HD LED GRAFİK TİPİ NVIDIA GeForce 710M
    İŞLEMCİ Intel Core i5 3230M İŞLEMCİ HIZI 2.60 GHz
    MARKA SAMSUNG MODEL NP270E5G-X01TR
    OPTİK SÜRÜCÜLER Super Multi Dual Layer SABİT DİSK 750 GB
    TV-OUT ÇIKIŞI VGA,HDMI USB BAĞLANTI ADEDİ 3 x USB 2.0
    YAZILIM Windows 8 (64-bit) İşlemci Markası Intel

Oyun oynarken sıkıntı oluyor mesela watch dog oyunu oynarken minimum özelliklerde oynuyorum haliyle zevk vermiyor cs go da çözünürlük d0şürmek zorundayım bunları aşmak için yeni bir pc düzeceğim. İlk pc düzeceğim en önemlisi bu çünkü bşlgisayar bileşenleri nasıl birbirlerine uyumlu olur bilmem ne işe yararlsr bilirim az çok donanım yerleştirmeyide biliyorum ama sizlere göre bilmiyor diyebilirsiniz. Bu bilgiler ışığında bana yardımcı olursanız sevinirim. İntel istemiyorum amd olsun istiyorum.

• Yardım edecek kimse yok mu?
  • Amd diyorsaniz
    Güçlü fx serisine bakin 8cekirdek (intel i3-i5 =4cekirdek) 14mb cache (intel de 3-4-6mb) 120w galiba elektrik cekiyor intel 50-65w
    Bu seri islemci saglam işlemci soğutucusu (30-50tl lik degil 100tl lik)+genis bir kasa saglam genis anakart (atx)+saglam kasa ile 500w tercihen 600w psu lu is yapar+Rx 470 8gb Sapphire eklersiniz gayet guzel olur
    Burazdan fiyat parca listesini atarim
    Update:  Yeni Oyun için Bilgisayar toplayacağım yardım edin lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 17 Ağustos 2016; 9:29:53 >

• Çok teşekkür ederim bunun üzerine dewam edeceğim.

• ibo83 kullanıcısına yanıt
    Ssd yerine hdd kullansak ne fark eder

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.