Şimdi Ara

Yeni Oyun Yeni Heyecan Yeni Arkadaşlıklar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MMORPG oyunlarını bilfiil olarak yaklaşık 11-12 yıldır oynamaktayım. Günü geldi 12 saat başından kalkamadığım oyunlar oldu günü geldi 1 saat dahi oynayamadığım oyunlar oldu. Bu süreçte iyi arkadaşlıklarda edindim lakin son 3-4 senede üniversite hasebiyle ara verdim fakat şimdi ise mezun oldum ve bir süre ara verdiğim MMORPG dünyasına geri dönmeye karar verdim. Uzun lafın kısası bir MMORPG önerisi istiyorum. Çok araştırdım 2-3 gündür ama ne yazık ki tatmin edici sonuçlara ulaşamadım. Her oyunuda tek tek indirip bir kaç saatimi ayırarak denemek biraz deli saçması geldi. Bu yüzden aşağıda belirteceğim kıstaslara uygun MMORPG önerirseniz sevinirim:

- No Quest No Game tarzı sadece görev yapılan bir oyun istemiyorum.

- Level konusunda ise endişelerim var. Lise hayatım Silkroad denen oyunda level kasmakla geçti. Mümkünse level konusu abartılmamış olsun..

- Grafiklerinin çok iyi olup olmamasından ziyade oyunun oynanışı ve mekanikleri daha ön planda benim için. Sistem canavarı içi boş oyunlardan istemiyorum.

- Non-Target olması tercihimdir. PVP ve PVE lerin içinde sadece level ve item gösterişi değil yetenekde olmalı.

- Solo oynamaktan ziyade insanları party kurmaya ve toplu halde hareket etmeye iten bir oyun istiyorum mümkünse. Perfect World zamanlarımda o koskoca haritada çok yalnız zamanlar geçirdim bilemezsiniz

- Son isteğim ise beraber oynayabileceğim birileri. Aslında en önemli konu bu. Yalnız başına MMORPG tarzı oyunların zevki çıkmıyor. Benimle oynamak isteyen arkadaşlar buradan yahut özel mesaj yoluyla bana ulaşırlarsa sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.

• Fazla iyi mmorpg yok.Wow , archeage , the secret world , final fantasy 14 reborn steamde var , elder scrolls online.
  • Wildstar'ı dene demekten ziyade OYNA diyorum sana. Canavarların içi boş olmaması kısmında ciddi isen gerçekten zorlayıcı bir MMORPG oyunu tecrübe edersin.
  • Kardeşim bende yıllarımı Silkroad ile geçirdim ve sonra Archeage e başladım daha önce almadığım zevk-i aldım bu oyundan ve başka bir online oyun artık bana başka bir oyun asla veremedi. Oyunda aklına gelebilecek herşeyi yapıyorsun. Öpen world pvp de yapıyorsun. Gemiler yapıp Deniz'lere açılıyorsun. Ticaret gemisi yapıp bir kıta dan diğer kıtalara mal çekip para kazanıyorsun.balıkçı gemisi yapıp balık tutmaya çıkabiliyorsun. Bu balıkları satıp para kazanıyprsun. Traktör yapıyorsun kendine bu traktörle mallar taşıyarak ya para kazanıyorsun. Şavaş gemisi yapıp Deniz savaşlarına katılıyorsun. Deniz'lerde korsanlık yapabiliyorsun. Tarlan oluyor ekip biçiyor ve bu malzemelerden para kazanıyorsun. Kendine ev inşa edebiliyorsun. Tabi arazi satın Alman gerekiyor ve bu arazinin oyun içinde vergisini falan ödüyorsun.

Yani bildiğimiz gerçek hayat var bu oyunda mutlaka Archeage yi öneririm. Leviathan serverinde Haranya kıtasında Gölge Haramiler Guildinde oynuyoruz seni de aramızda görmek isteriz. Bana özelden mesaj atarsan daha ayrıntılı yardımcı olabilirim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: alustar1

Kardeşim bende yıllarımı Silkroad ile geçirdim ve sonra Archeage e başladım daha önce almadığım zevk-i aldım bu oyundan ve başka bir online oyun artık bana başka bir oyun asla veremedi. Oyunda aklına gelebilecek herşeyi yapıyorsun. Öpen world pvp de yapıyorsun. Gemiler yapıp Deniz'lere açılıyorsun. Ticaret gemisi yapıp bir kıta dan diğer kıtalara mal çekip para kazanıyorsun.balıkçı gemisi yapıp balık tutmaya çıkabiliyorsun. Bu balıkları satıp para kazanıyprsun. Traktör yapıyorsun kendine bu traktörle mallar taşıyarak ya para kazanıyorsun. Şavaş gemisi yapıp Deniz savaşlarına katılıyorsun. Deniz'lerde korsanlık yapabiliyorsun. Tarlan oluyor ekip biçiyor ve bu malzemelerden para kazanıyorsun. Kendine ev inşa edebiliyorsun. Tabi arazi satın Alman gerekiyor ve bu arazinin oyun içinde vergisini falan ödüyorsun.

Yani bildiğimiz gerçek hayat var bu oyunda mutlaka Archeage yi öneririm. Leviathan serverinde Haranya kıtasında Gölge Haramiler Guildinde oynuyoruz seni de aramızda görmek isteriz. Bana özelden mesaj atarsan daha ayrıntılı yardımcı olabilirim :)

O oyun ölmedi mi ?

Hala oynayan varmış ilginç.

• Hayır ölmedi aksine çok daha canlı hale geldi.

• Archeage oynayan koyunları dikkate alma.Onlar Trion gibi açgözlü firmaya para kazandırmaya devam etsinler.50 kişinin 6.2kgsli 3 kişiyi öldürmesi 10 dakika sürüyorsa o oyun P2Wdir.
    Şu an güzel mmorpg yok. PvE seviyorsan aylık para verip FFXIV realm reborn oyna çok güzel diyorlar.PVP odaklı istiyorsan Blade&Soul oynayabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cimi hendriks kullanıcısına yanıt
    usta harbiden hiç mi yok yav ben böyle sro tarzı oyun arıyorum hani PvE olsun ama pvp sistemi de güzel olan ve ölmemiş bir oyun var mı onerebileceğin f2p.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ZinedineZidane kullanıcısına yanıt
    Ben son 5-6 gündür bakıyorum yok gibi şuan oynanabilecek bir oyun f2p olanların çoğu p2w yani insanları soymak isteyen birer kuruluşa dönmüş oyun yayımcıları :(
  • F2p oyunların hepsi öyle. Buna karşı oynamayı göze alıyorsan f2p oyna.

Cimi Hendriks sende uslubuna dikkat et. Koyun moyun ???

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.