Şimdi Ara

yeni oyuncular araniyor, rpg strateji tps ,fps

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben ve diger 2 arkdasim oyuncu ariyoruz. , bf4, cs-go, rainbow 6 (daha cikmadi), company of heros 2,dark souls, dark souls 2 vs. tarzinda oyunlar oynuyoruz ve süreklide yeni oyunlar arayis icirisendeyiz. lütfen LOL,knight online, wolf team vs. oynayan arkdaslar basvuru yapmasin. grup ortalama yasi 23.. yani katilan arkdaslarin +20 olmasini bekliyoruz. her seyden ama herseyden muhabbet ediyoruz, genelde konular kendini buluyor.. aradgimiz diger sart ise oyuncunun skype girmesi ve mikrofonu olmasi.

ÖZET:

+20 yas
    mikrofon
    strateji,fps,tps,rpg vs... sevmesi

katilmak isterseniz veya sorularniz varsa özel mesajdan atabilirsniz.

• FPS oynamıyorum ama Dayz Rising World Life is feudal The Forest tarzı oyunlar takılıyorum,varsa buralara ilginiz akşamları takılabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tastarakay -- 12 Mart 2015; 15:18:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar size basvuru formumu gondermek istiyorum
    Yasim 17 bana ket vuran en buyuk engel maalesef bu ancak ben yasima gore daha olgun ve daha buyuk oldugumu dusunuyorum zaten daha once csgo ve dayz adli 2 oyunda yas ortalamasi 20 21 olan bir klanda oynuyuyordum.
    Mikrofonum var ve fps tps ve rpg oyunlarina asigim diyebilirim zaten onceki dayz klanimda bir sehre takim ile girerken planlarin cogunu bana yaptirirlardi ve lol knight online ve wolfteam gibi oyunlarla alakam yoktur
    Benim sizden tek beklentim ise oyunlarda veya muhabbet ve toplantilarda seviyeli bir ortam olusturulmasi
    Iyi gunler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oggy20 -- 16 Ağustos 2015; 13:28:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu şubatta açılmış hocam geç kaldınız galiba hortlatmışsınız konuyu da. =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: K E N

Konu şubatta açılmış hocam geç kaldınız galiba hortlatmışsınız konuyu da. =)

offff neuse boswer
  • Aaa ama bunalma böyle ya üzeceksin beni de bak deme öyle boş ver falan. =/
  • quote:

Aaa ama bunalma böyle ya üzeceksin beni de bak deme öyle boş ver falan. =/

ne bunalcam ben böle bi mesaj attığımıda hatırlamıyorumki zaten
  • E güzel keyifliyseniz o zaman.İyi akşamlar. =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oggy20

quote:

offff neuse boswer

17 2003 ün 17 si mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Al1mert

quote:

Orijinalden alıntı: Oggy20

quote:

offff neuse boswer

17 2003 ün 17 si mi

98 liyim
    oradaki yazıyıda bir bakıma şaka olsun diye yazdım bunu anlamanız gerekirdi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.