Bildirim
Yeni Oyunun modunun adı belli oldu
Lighting EVER LE Kafa lambası, LED şarj edilebilir, 2'li USB kafa lambası, kırmızı ışık ve 5 ışık modu, IPX4 su geçirmez mini alın lambası, çocuklar yetişkinler için, süper parlak kafa lambası balık tutma, kamp ve koşu için [USB kablosu dahil] : Amaz
https://www.amazon.com.tr/dp/B07WP37GQZ?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Direk nemesis koysalar olmaz sanki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ozaman neden "riot türkiye" olsun ki? -
Dost kazığı iskambil ile oynanan bir oyun değil mi -
quote:
Orijinalden alıntı: Bisguzar
Ozaman neden "riot türkiye" olsun ki?
Bende ara ara kendime bunu soruyorum "neden riot türkiye var ki ? " -
quote:
Orijinalden alıntı: -EDD-
quote:
Bende ara ara kendime bunu soruyorum "neden riot türkiye var ki ? "
Üniversitede neden rektör varken dekanlara ihtiyaç var ki?
Hehe güzel seçim.
bence saçma olmuş sonuçta rakibimiz pek dost sayılmaz -
Tabii westekileri bizimkilerden korumak için ne sandınız bizimkilerin kara kaşına kara gözüne yaptıklarını mı? -
Güzel olmuş bence oldukça yaratıcı olmuş. Türkiye serverına her fırsatta laf edenler zorunlu mu sanki şu serverda oynamaya anlamıyorum, oynamayın başka serverda oynayın arkadaşım o zaman. -
eglenceli bi mod ismi de baya yakismis
Geldi mi yeni oyun modu?
quote:
Orijinalden alıntı: batarya zayıf
quote:
quote:
Eğer göndermeyi algılayamıyorsan bu senin sorunun
Oyun TR açıldıktan sonra bozuldu. Önce oyun türkçe olduğu için küçük yaşta ki arkadaşlar oyuna girmeye başladılar daha sonra " yhaa west chok iyi qnq " yorumları ile eşyaların resimlerini de ezberledikleri için weste geçip west'i de bozdular bu silsisle halinde devam etmekte. Maalesef kabul edelim toplum olarak hiç yapıcı değil hep yıkıcı bir toplumuz. Güzel olan bir şeyi bozmakta üstümüze yok.
-
Isim supermis
quote:
quote:
quote:
quote:
Oyun TR açıldıktan sonra bozuldu. Önce oyun türkçe olduğu için küçük yaşta ki arkadaşlar oyuna girmeye başladılar daha sonra " yhaa west chok iyi qnq " yorumları ile eşyaların resimlerini de ezberledikleri için weste geçip west'i de bozdular bu silsisle halinde devam etmekte. Maalesef kabul edelim toplum olarak hiç yapıcı değil hep yıkıcı bir toplumuz. Güzel olan bir şeyi bozmakta üstümüze yok.
Oyun TR açıldıktan sonra falan bozmadı. Tr açılmadan öncede bu ufak arkadaşlar vardı şimdiki kadar olmasa da. Westte de gördüğüm Türk sayısı 2 elin parmaklarını geçmez yani o kadar yaygın da değiller. Sorun Türk millettinde değil sorun senin aşağılık kompleksinde. Sanıyorsun ki bütün flamer noob kişiler Türklerde ama euwest ve eune diye ayrılmadan önce de Rusları, 'Kurwa Kurwa' diye gezinen Polonya'lıları ve jajajaj diye gülen İspanyolları görmeliydin. Almanları saymıyorum bile. Yani bırakın artık şu Türkler tü kaka saçmalığını. Çocuk heryerde aynı çocuk. İngiliz çocuğu olunca ya da afrikalı olunca renk değişiminden başka farklı bir değişim yok.
-
quote:
Orijinalden alıntı: HouseM.D.
quote:
quote:
quote:
quote:
Oyun TR açıldıktan sonra falan bozmadı. Tr açılmadan öncede bu ufak arkadaşlar vardı şimdiki kadar olmasa da. Westte de gördüğüm Türk sayısı 2 elin parmaklarını geçmez yani o kadar yaygın da değiller. Sorun Türk millettinde değil sorun senin aşağılık kompleksinde. Sanıyorsun ki bütün flamer noob kişiler Türklerde ama euwest ve eune diye ayrılmadan önce de Rusları, 'Kurwa Kurwa' diye gezinen Polonya'lıları ve jajajaj diye gülen İspanyolları görmeliydin. Almanları saymıyorum bile. Yani bırakın artık şu Türkler tü kaka saçmalığını. Çocuk heryerde aynı çocuk. İngiliz çocuğu olunca ya da afrikalı olunca renk değişiminden başka farklı bir değişim yok.
+sonsuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Urgot insta ban
Ama bana gelse banlamam cunku kimse oynamasinu bilmiyor daha iyi olur takim icin
Bir de. Rakibin sectigi champ in kime denk geldigini anlayabiliyozmu nasil isliyor link atabilirsiniz
En fazla iki kere oynanacak gereksiz bir mod. -
ne zaman gelecek oyuna ? -
quote:
quote:
quote:
quote:
Klişelerle değil orijinal şeylerle cevap yazsaydınız belki okurdum mesajınızı.
İyi forumlar...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- lol troll nickler
- flame atmak ne demek
- lol chat açma
- troll duo isimleri
- valorant pre isimleri
- afk nedir
- riot mmorpg
- lol kaç gb
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X