< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem_23 -- 4 Şubat 2021; 7:46:50 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yeni Özellikler | Yeni Profil | Kullanıcı Forumları |Bağlantı Paylaş (9. sayfa)
-
-
Şu emejilere de bir rework gelsin artık. Forumun arayüz tasarımı 2020 oldu emojiler 1990'larda kalma. Çok çirkin ve uyumsuz. Aynı emojileri modern teknolojilerle tekrar oluşturursanız baya fark yaparsınız hocam. -
forum anasayfasında olan ve popüler adı altındaki hiçbirşeyi görmek istemiyorum fakat bunları her kapattığımda bir süre sonra tekrar bir kaçı açılıyor.
zorla popüler konuları göstermeye oraya girdirmeye çalışma durumu mu var ?
çok basit birşey takip ettiğim forumlar/alt forumlar belli girmek istediğim yerler belli neden sürekli benimle alakasız şeyleri gösterip duruyorsunuz.
Konu dışı, ülke gündemi veya sıcak fırsatlar görmek istemiyorum ana sayfamın en tepesinde. sıcak fırsatlara ihtiyacım olduğunda ilgili alt foruma giriyorum zaten. İkinci el bölümünde birşeye baktık diye sürekli aynı mantıkta konu öneriyorsunuz çoğuda 5-6 ay önce açılmış konular başlıkları da ilgimi çekmeyen şeyler.
ya bu kısımı tamamen gizleme seçeneği verin ya da en azından şu gizleme şeçeneği düzgün çalışsın
çalışmanızda başarılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMuyu -- 4 Şubat 2021; 17:28:50 >
-
Kişilerin profiline girince sadece açtığı konular gözüküyor, son mesajları gözükmüyor.
Ayrıca eskisinden daha kötü olmuş, eskiden bir sayfada herşey gözükürken, şimdi karmakarışık olmuş aradığımız şeyi bulamıyoruz, forumda onca yapılacak iş varken neden düzgün olan birşeyi bozup üstüne onla vakit kaybediyorsunuz gerçekten anlayamıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 4 Şubat 2021; 15:15:17 > -
Profili kapalı kilitli (kapalı) olan kişilerde 'Takip Et' butonu görünüyor. Basınca hiçbirşey olmuyor. Basınca birşey olmayacaksa buton neden çıkıyor?
Bir de önceki mesajımda belirttiğim durumda, anketlere verilen oyların hangi şıkka verildiğinin profili açık olan üyelerin hareket dökümünde görülmesi olayı büyük bir gizlilik ihlali ve sıkıntılı bir durum. Acilen düzeltilmesi lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 4 Şubat 2021; 15:16:30 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Fotoğrafım izinsiz kullanılmış, bittin sen @Jeolog.
-
Tek isteğimiz var. Artık çökmesin şu forum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: No Way OutKişilerin profiline girince sadece açtığı konular gözüküyor, son mesajları gözükmüyor.
Ayrıca eskisinden daha kötü olmuş, eskiden bir sayfada herşey gözükürken, şimdi karmakarışık olmuş aradığımız şeyi bulamıyoruz, forumda onca yapılacak iş varken neden düzgün olan birşeyi bozup üstüne onla vakit kaybediyorsunuz gerçekten anlayamıyorum.
kesinlikle katılıyorum eskiden tek sayfada hem konular mesajlar aktiviteler geçmiş her şey küçüktü ve güzel görünüyordu
yeni profilde her şey kocaman yapılmış
ayrıca açtığım konuları en ortaya devasa şekilde koymanın ne anlamı var ? biraz aşağı inince 3-4 yıl önce açtığım ve artık bir işime yaramayan konuların profilimde görünmesi ne gibi bir fayda sağlayacak hem bana hem profili ziyaret edene ?
-
Ben DH yi uygulamada açmak zorunda mıyım? Şu uyarıyı kaldırın artık sürekli geliyor bu ne böyle kardeşim.
Bu o Jeolog mu bilmiyorum ama bir ara bir Jeolog nickli eleman vardı, ateistti ve devamlı dini konularda trollük yapıp, Müslümanlar ile alay ediyordu. Eğer bu aynı kişi ise nasıl admin olmuş, ilginç?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Det.Harvey Bullock -- 4 Şubat 2021; 17:15:7 >
quote:
Orijinalden alıntı: Randall Ascotalt forumları goruntuleyemıyorum. konuda yazılanla denedım ıse yaramadı. veya sadece kendı actıgımız alt forumları mı goruntuleyebılıyoruz?
ayrı bır sorunum daha var. profıl ayarlarımda saat kısmı maalesef bozuk. ıstanbul saatıne gecırıp, kaydettım ancak ıslem ıslemıyor.
şuan onay almış alt forum yoktur hocam ondan :)
profilinizdeki saatle ilgileniyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: The AlimHocam mobilde opera tarayıcısında foruma her girdiğimde uygulama ile aç diye buton çıkıyor.
Alıntıları Gösterhocam eğer ip adresiniz veya tarayıcınız değişmiyorsa butonu kapattıktan sonra bir hafta falan görünmemesi gerekiyor.
-
Mobil operayı tamamen sıfırladım. Yine aynı buton geldi. Kapattım ve tekrar girdim ve yine aynı. Değişen bir şey yok yani.
VPN de kapalı.
-
Mesaj, cevap gelince nerden görüyoruz ??
Hiç bildirim yok !
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu sayfayı artık sadece profil sayfası olarak görmemek gerekir, bir akış oluşturabileceğiniz, etkileşimin daha fazla olduğu bir sayfa artık orası.
Dilediğiniz yorumu yapma hakkınız var 20 yıllık üye de 2 günlük üye de eşit derecede önemli benim için. Ben de 2007'den beri her günümü burada geçiriyorum. Ben de sizin kadar belki sizden daha çok forumun tüm kısımlarını aktif kullanıyorum. Sadece bu kadar kapalı olmayalım diyorum. Yayına almadan önce bir kaç ay test süresinde kaldı bu sayfalar. Kullandıkça ne kadar pratik olduğunu anlayacaksınız.
Kötü giden hiçbir şeyin düzelmediği cümlesine de kesinlikle katılmıyorum. İki yıldır tam zamanlı dh çalışanıyım elimden geldiğince her sorunla ilgilendim ve düzeltilmesinde rol oynadım.
-
Yeni yenidir. Bir emek var, yapanın ellerine vaktine sağlık.
Gözler alışınca karmaşık gibi hissetme durumum yok olur sanırım.
-
hocam sadece yedi ay ve daha öncekiler görünüyor. güncel verilerin gizliliği korundu.
-
yeni profilde olup da eskisinde olmayan bir şey yok ki hocam. daha modern arayüze entegre ettik ve bir kaç özellik daha ekledik aslında. Biraz kullanın siz de pratikliğini göreceksiniz. Sadece bi profil sayfası değil artık orası. Etkileşimin daha fazla olduğu bir yer.
-
bir sıkıntı olmuş olabilir kontrol ediyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X