Şimdi Ara

Yeni pahalı otoyolları kullanmadan navigasyon (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
10.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ayarlarda otoyolları kullanma diye bir seçenek olması lazım.
    Sırf otoyollardaki yüksek ücretlerden dolayı bende otoyolları kullanmıyordum.
    Geçen uzak bir yola gitmem gerekti iki kez hız sınırını aşmaktan ceza yazmışlar.
    Biri 500 küsür diğeri 300 küsürdü.

Edit; geçenlerde İstanbul bostancıdan otoyolu kullanarak gebze'ye girdim, otoyola girerken hiç bir şekilde HGS/OGS geçişi yok! Hatta baya kıllanmıştım. Gebze'ye girdiğimde "giriş yok" dedi ve 25 lira kesti.

Bostancı/Gebze arası 25 lira! Zehir zıkkım olsun!
    O navigasyonun canı cehenneme..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BigCLawRex -- 11 Temmuz 2020; 20:4:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BigCLawRex B kullanıcısına yanıt
    Hocam otoyola gişesiz nasıl bağlandınız mutlaka geçmişsinizdir dikkat etmemişsinizdir. Ya kozyatağı carrefourun ordan 2.köprü yoluna yönelip ardından ilk sapaktan otobana bağlanmışsınızdır yada içerenköyden dudulluya çıkıp otobana bağlanmışsınızdır.

Hgs bizede aynısını yapıyor girişi okumuyo çıkışta 25 tl cukka bazen düzeltiyolar ama bazen hesaptada para olumca direk gidiyo.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cadmium

Hocam otoyola gişesiz nasıl bağlandınız mutlaka geçmişsinizdir dikkat etmemişsinizdir. Ya kozyatağı carrefourun ordan 2.köprü yoluna yönelip ardından ilk sapaktan otobana bağlanmışsınızdır yada içerenköyden dudulluya çıkıp otobana bağlanmışsınızdır.

Hgs bizede aynısını yapıyor girişi okumuyo çıkışta 25 tl cukka bazen düzeltiyolar ama bazen hesaptada para olumca direk gidiyo.
    Hiç bir şekilde girişte HGS/OGS'den geçmedim, eminim.
    Ne zaman gişelere yaklaşsam hızımı düşürürüm.
    Bostancı'dan yeşil tabelalı çevre yolunu takip ederek otoyola çıktım, Gebze'ye girdiğimde "giriş yok" diyerek 25 lira kesti.

Sırf bunun için video çekip haber sitelerine bile gönderebilirim. Ha onlar haber yapar mı hiç zannetmiyorum.

O yolda hgs ogs var ama tepede olanlardan var FSM Çıkışında olan tipten dümdüz aynı yolda aynı şeritte gidiyoruz okuyucular yukarıda. Dikkat etmemişsiniz.
    Tekrar gittiğinizde bir daha bakın göreceksiniz

• Cadmium C kullanıcısına yanıt
    Yok diyorum kardeşim yook. Hiç bir uyarı levhası görmedim HGS veya OGS ile ilgili.

Hadi var diyelim, okumadı ve 25 lira kesti. Bu benin suçum mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BigCLawRex -- 12 Temmuz 2020; 1:17:51 >
  • Bu kazik yollara, havaalanlarina, koprulere, tunellere, hastanelere bu halk 25 yil taksit odeyecek. Ihtilaf durumlarinda da yetkili londra mahkemeleri olacak. Zaten gecseniz de, gecmeseniz de catir catir tahsil ediyorlar.

• Ücretli yolları gösterme me seçeneğinin yanında kaç tl ye kadar olacağı ile ilgili sınır getirilebilmeli, misal 10 tl üzerindeki paralı yolları gösterme, işte rakamı yazabilmeliyiz.
    Eyy yandex yada google navigasyon yazılımcıları duyuyorsanız bunu ekleyin.
    Aynı sıkıntı fatihden gece anadolu yakasına geçerken oluyor 5 dk için avrasya tüneline sokuyor sürekli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Var zaten. Aksi taktirde sen paralı yola kaçak bağlantı yolu bulmuş oluyorsun 😂

Okumaması senin suçun değil. Hgs zaten düzgün çalışmıyor bizede aynısı oluyor

• Eskiden igo da en ucuz rotayı çiz seçeneği vardı. Otoyollarin ve aracın yakıt tüketimini giriyordum.

• Ücretsiz yollara çok radar ve ışıklara da eds. Daha pahalıya geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetyilmaz77

Nav kullanmanın ne avantajı kalıyor?

Alıntıları Göster
    Bu noktada avantajı kalmıyor zaten spesifik olarak noktaları seçmezsen belli bir güzergahtan öneri veriyor. Artık onu da uygulamayı yapanlara sorun nasıl olacağını. Ben nasıl çözebileceğimizi anlatmaya çalıştım. Seçenekleri yetersiz kalıyor aslında. Özellikle istanbul da şuan iki farklı otoyol var. Bunu bir şekilde ayrıması lazım. Ayıramadığı için aralara durak eklemek en mantıklısı oluyor.
  • Merhaba, Here WeGo (eski adıyla Here Maps) ve Maps.me uygulamalarını dener misiniz, bunlarda sonuç nasıl olacak acaba? Here WeGo'yu çok kullanırdım, hem telefon yavaşlamıyor hem de daha kullanışlı geliyordu bana.
  • kırmızımercimek kullanıcısına yanıt
    Nav seçeneklerinde tünelleri kapatınca sadece istediğim rotayı çizdi. Güzergah üzerinde hiçbir yolda tünel yok. Nasıl oldu anlamadım ama oldu. En yakın zamanda özellikle trafikli saatte deneyeceğim. İst dışındayım şu anda. İst olanlar denesin.

• mehmetyilmaz77 M kullanıcısına yanıt
    Here WeGo mu bu rotayı çizen?

Ayrıca, bilgilendirme için yazıyorum; bu iki uygulamanın detaylı çevrimdışı haritaları da var, ihtiyaç durumunda - internetsiz hallerde (çevrimdışı) kullanılabilir. Tabi bu durumda canlı trafik durumunu göremeyeceksiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.