< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Bu konudan ben de çok müzdaribim. Yandex'te ısrarla Osmangazi köprüsüne sokma gayreti var. Bir ara paralı yolları kullanma dedim, gene Osmangazi'ye sokmaya kalktı. Kendim ara nokta belirliyorum, ara noktayı çok iyi belirlemezsem, o ara noktaya götürüp, U döndürüp, tekrar köprü yoluna sokmaya kalkıyor. Eğer ki o ara rotayı iyi belirlemişsem de yolda ikide bir "Daha hızlı bir rota bulundu" deyip duruyor. İptal demekten ciğerim soluyor. Yahu Osmaneli'ne kadar gelmişim, neden beni eski yollara sokup da Bursa tarafına çıkarıp köprüden geçirmeye çalışıyorsun? Ya da neden Osmangazi köprüsü artık "5 dakika" kazandırabilecekken beni ileriden geldiğim yola U döndürüp köprü yoluna sokmaya çalışıyorsun?
|
ücretli yolları kaldırırsan haliyle 10 tl lik yolu da seçmez.
ben google maps kullanıyorum, onda ilk hedefi yazıp rota oluştururken genelde iki seçenek sunar, bazen biri ücretli yol olur diğeri olmaz ama geçen gün ikisi de ücretli yol olan iki seçenek çıktı. yolu bilirseniz kendiniz seçebilirsiniz oradan. seçenek çıkmıyorsa 10 tl lik yola yakın bir yerden durak ekleyip oradan geçmesini sağlayamayı deneyebilirsiniz. |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carantinas -- 9 Temmuz 2020; 16:25:20 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gramatik -- 9 Temmuz 2020; 20:54:9 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssemih24 -- 9 Temmuz 2020; 22:54:35 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |