Şimdi Ara

yeni paket alındığında 10+30=40 gün beleş i nasıl yapıcaz??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktanda anlaşıldı gibi 10 gün free den başlayarak 30 gün paket bedavasını 10 günlük acc ye nasıl geçircez anlatırsanız sevinirim ve lütfen konu dağnık olmasın hiç bişey anlaşılmıyo sonra
    birde bu 40 günü kullanmak için kredi kartı yada gamecard şartmı ???

şimdiden yardımlarınız için teşekkürler!

• evet cwp pls :D :):)pls açıklayın yarın yada bi 5 gün içinde başlıomda:d
  • 10 günlük Guest Pass ile 30 günlük bedava oyunu birleştiremezsin. 10 günlük olanın ayrı bir cdkeyi var, yani ayrı bir hesap olarak kuruluyor ve bildiğim kadarıyla ana hesabın (yani bu 10 günlük Guest Pass hangi kutudan çıktıysa o kutunun asıl hesabının) aktif olması gerekiyor. Ancak 10 günlük oyunun üstüne yeni bir kutu oyun alınıp tam versiyona çevrilebilir. Ve hesap açabilmek için mutlaka kredi kartı gerekiyor. Gamecard ile oluyor mu bir fikrim yok.

Bu arada 10 günlük Guest Pass'ı demo olarak düşünün. Oyundaki birçok şey çalışmıyor. İlk aklıma gelen başka insanlarla trade yapamıyorsunuz. Yani uğraşmaya değecek birşey değil, oyunu merak eden birisine verin gitsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tristam -- 12 Temmuz 2006; 23:50:33 >
  • 10 Günlük Guest Pass keyin normal bir keyden hiçbir farkı yok sallamayalım işkembenden demo memo gibi falan değil gayet normal bir 10 günlük bedava hata bliz sitesinden 10 günlük passler dagıtıyor bu aralarda hala varsa gidip alın takılın 10 gün.10+30=40 günde şöyle herhangi bir 10 günlük keyle ister kutudan çıksın ister blizden aldığınız kayıt oluyorsununuz ki her halikarda kkartı istiyor onu söyleyeyim, hesabınızı yaratıyorsunuz sonrada ister hemen isterseniz 9.günde yada hesap kapanırken sitedeki accuont managment kısmından giriş yapıp elinizde olan standart keyi ekliyorsunuz ve 30 gün daha geliyor.Hemende arka arkaya yapabilirsiniz siteden giriş yapıp o zaman 10 günün arkasına bill detailde göreceginiz gibi 30 günü dayıyor.Olay budur.
  • Bu İşi Bilipte Anlatan arkadaşa Çok teşekkürler !!!

Dier arkadaşın Emeine salık parmakları yorulmuş okadar !!
  • Unutmamak lazım ki 10 gün guest pass ile yoğun bir serverde oynamaya çalışırsanız realm e girebilmek için sıra beklemeniz olağan çünkü guest pass ile oynayanlara 2. sınıf muamelesi yapılıyor.
  • guest pass eskiden normal account ile aynıydı ama sonra kısıtladılar..artık guest pass ile oynayanlar trade falan yapamıyo..ama guest pass ile başlarsan sonra tam sürümün cd keyini girdiğin zaman devam edebiliyosun..ben geçen sene ağustosta başladığımda öyle yapmıştım..40 gün bedava oynadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 gün içinde 20 tl bulmam lazım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bu İşi Bilipte Anlatan arkadaşa Çok teşekkürler !!!

quote:

10 Günlük Guest Pass keyin normal bir keyden hiçbir farkı yok sallamayalım işkembenden demo memo gibi falan değil gayet normal bir 10 günlük bedava

Yardım etmeye çalışanda kabahat... Duymak istediğiniz şey söylenmeyince işkembeden sallamış oluyoruz, cahil oluyoruz. Herneyse, zaten bahsi geçen 10 günlük hesap açıldığında gerçek anlaşılacak.

quote:

Dier arkadaşın Emeine salık parmakları yorulmuş okadar !!

Parmaklarım yazmaktan yorulmadı, sizin gibilere anlatmaya çalışmaktan yoruldu. Bu da forumdaki son mesajımdır, zaman kaybından başka birşey değil...

Son olarak, buyrun şu sayfaya bir bakın isterseniz:

http://faq.wow-europe.com/en/article.php?id=917

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tristam -- 13 Temmuz 2006; 13:04:45 >

• tristam haklı çok kısıtlanmış hiç gerei yok guest passın bencede..
  • Arkadaşlar 10gün bedava oynucam diye neden o free accountu kullanıyorsunuz ki? Ben de öyle bir hataya düşmüştüm sonra bir daha kutunun içindeki cdkey ile ugramak zorunda kaldım (çok zor bir olay değil ama olsun) Siz direk cdlerin altındaki esas cd-keyi girin ve oyuna başlayın. 10 gün bedava accountuda verin bir arkadaşınız yararlansın. Zaten bu amaçla vermiş adamlar bunu sizlere.
  • baba ıllevo neden uaklarştırıldı? bu arada oyun dvd olacak dediler
  • Evet eskiden blizz key vermemdiği için direk kutudan çıkan keyle kısıtlamasız oynanıyordu şimdi bedava key dağıtıldğı için böyle bir uygulamaya geçildi.Ancakk bu olay yukardaki gibi standart keyi olan arkadaşları ilgilendirmiyor eğerki standart keyi varsa Şöyle oluyor.

Trial accounts can be upgraded to full accounts through the Account Management page by purchasing a new set of game CDs. Once upgraded, all features of the full game become available. Ok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.