daha demiin andromedadan palit 9550 aldım kartın rengi koyu mor kartın ram kodu samsung 316 k4d263238e-gc2a(2.8 ns oluyor bu dimi sizdekilerin koduda aynımı)
daha kartı pc ye takmadım yarın takacam inşallah
kartı takınca direk omega yüklicem temiz bi formattan sonra extra bi ayar yapmak gerekiyormu omegada ?
takınca oc skorlarını yazıcam
web cam çok kötü
omegayı yükle radlinkerdan o/c yap işte bence iyi bi seçim bende asus var
karti bi takta o/c degerlerini bi yaz bakalimn yuruyusu iyimi..
fakat ramlerde bi sorun var
8 ramin 6 sında samsung 316 k4d263238e-gc2a 2 sinde ise samsung 313 k4d263238e-gc2a yazıyor şimdi korktum bi sorun olurmu 2 sinde 313 niye böyle acaba sorun olurmu. bide bu ramler kaç ns ,28 yazısı göremedim
sorun etme önemli olan ( gc2a ) ibaresidir kaç ns olduğunu belirler gc2a = 2.8ns
bendede xpervision vardı 128 bit üzerinde 5ns elixir vardı formdaki herkes kötü kart almışsın dedi.daha once elden cıkardıgım makinamda asus 9550 ge vardı onun ramleri samsung 4 ns idi.Xpert vision un 5 ns lik ramleri olmasına karşın default degerlerde asus tan daha iyi çıkıyordu.iyi bir seçim yapmışsınız palit 9550 nin hepsi(ister samsung olsun ister elixir olsun ramleri)bana göre asustan daha iyi....
asus 9550GE TD bir ara denedim 460/320 ye kadar çıktı ramler 5ns ama güzel o/c oluyordu. palitlerde memory core potansiyeli daha yüksek sonuçta 2.8ns
palit sagolsun ramleri biraz hizlilardan koyuyor..
hayırlı olsun burak skor bekliyoz
hayırlı olsun scorlara bakalım
ne de olsa kartın performansı testlerde ortaya çıkacak orb de ilk sayfaya bekliyoz artık
ilerde 9600xt yede modlarsın şimdi sen
hocam acele yaz skorları yaws , iyise gidip alalım bitanede ben
arkadaşlar çok saolun inşallah bugun takacam kartı
ben şu ramlerden korktum 2 si 313 diğerlri 316 ama rahatlattınız beni saolun
yeni kartlar kırmızı değil
evet yeni katların rengi farklı.patlıcan moru gibi bişey.bu arada hayırlı olsun Burak555!...
evt görelim sonuçları bekliyorum
palit in herhalde standart rengi bu mor bendeki gf2 palit de mor arkadaşımdaki fx5200 palit de mor
ya arkadaşlar bende a9550 var 5ns softmod catalyst driver 5.1+ atitool 0.0.23 var ramlerde de thermaltake'in ramsinklerinden var ama en fazla 285.00-237.00 oluyor daha sonraki değerlerde articaft mıdır her neyse işte görüntü dagılıyor oyunda. bu omega driver nedir nerden indirebilirim? bazıları aldığı gibi overclock yapmış 440-550 falan!! benim kartta mı bi sorun var?? LÜTFEN YARDIM EDİN!!!!!!!!