Şimdi Ara

YENİ PANASONİC SDR-H80/H90 TAM 70X OPTİK MEGAZOOM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Panasonic SD formatta tam 70x optik zoom yapabilen modellerini üretti...Daha önceki SDR-H50 ve H60 ların üst modelleri oluyor.Zoom yarışı çılgınca devam ediyor bakalım nerede duracak...
    Bu modellerle PANASONIC dünyanın şu andaki en yüksek megazoom kamerasını da üretmiş oluyor...Dijitalzoomla beraber 3500x'e ulaşıyor ki çoğu dürbüne nal toplatır!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alperkon -- 9 Ocak 2009; 17:15:16 >

• adı ne bari link verseydin
    http://www.pcworld.com/article/156268/sony_60x_optical_zoom.html?tk=rss_news

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olağan_şüpheli -- 9 Ocak 2009; 21:13:03 >
  • Arkadaşım CES 2009 fuarının flaş haberi bütün siteler yer vermişler.Linklerden biri:http://www.pcworld.com/article/156521/panasonic_announces_70xopticalzoom_camcorders.html
  • arkadaslar ben h80 i 370 dolar a aldım fiyat nasıl sizce daha türkiye ye gelmedi sanırım bu alet
  • h 80 i nerden aldınız bende sdr 26 almak istiyorum ama maalesef turkıyede yok
  • ben afganistandayım amerikalıların marketi var oradan aldım h80 i ama begenmedim türkiyeye girmedi diye birsey sandım aleti fos cıktı gece aksam görüntüsü berbat zaten basitligi menüden anlaşılıyor tamam 60 gb hard ı var ama görüntü mercek hikaye 70 zom ama görüntü dandik olduktan sonra istersen 700 zom olsun ne farkeder.gündüz çekimlerine bakacagım fark edecekmi bilmiyorum ama aksam aydınlık bir odada cekim hiç iyi degildi etmez bence 370 dolar bakma ben verdim
  • size zahmet olmazsa gündüz ve gece 1 er dakikalık çekim yapıp bunu rapi d share e koyabılırmısınız?

inanın bu 70 zoom lu kameraları bırsey sananlar(bende buna dahilim :) ) ıcın cok ıyı bır rehber olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Voltron1980s -- 25 Haziran 2009; 19:23:25 >
  • arkadaşlar ben bu cihazı 6 aydır kullanıyorum
    kısacası zoom için ideal ama gündüz tripod ile inanılmaz zoom var...
    gece ve karanlık çekimlerde başarısız... hangi şekilde kullanacaksınız öyle bir cihaz alın...
    video olarak arayın googleda örnek çekimler mevcut....
  • Arkadaşlar bende bu makineden düşünüyorum sizce nasıldır acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.