Şimdi Ara

Yeni para kazandıran uygulama.Gayet avantajlı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler öncelikle merhaba yeni bir uygulama keşfettim normalde bu tarz olanları kullanmam fakat çok fazla avantajlı geldi bana
    Uygulamanın İsmi: Cash Yourself
    Sadece android'te var sanırsam.
    Uygulama C-Points (CP) denilen şey ile çalışıyor gayet avantajlı teklifler var whaff'tan daha avantajlı geldi bana uygulamayı indirdiğiniz gibi 50 cp ile başlıyorsunuz dediğim gibi avantajlı şeyler var.sağ altta kişi simgesi var oraya tıklayın feature ID kısmı var oraya bu kodu yapıştırın: 3ade1e8e-8b7b-4c3c-b447-ec3d06f95cf1 eğer yapıştırırsanız 250 cp alıyosunuz leveliniz var ve görevleriniz var leveliniz arttıkça daha çok cp kazandıran görevler var.kodu yapıştırırsanız mutlu olurum paypal ve amazon en az 1 dolar çekilebiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: TenekeZ

Beyler öncelikle merhaba yeni bir uygulama keşfettim normalde bu tarz olanları kullanmam fakat çok fazla avantajlı geldi bana
    Uygulamanın İsmi: Cash Yourself
    Sadece android'te var sanırsam.
    Uygulama C-Points (CP) denilen şey ile çalışıyor gayet avantajlı teklifler var whaff'tan daha avantajlı geldi bana uygulamayı indirdiğiniz gibi 50 cp ile başlıyorsunuz dediğim gibi avantajlı şeyler var.sağ altta kişi simgesi var oraya tıklayın feature ID kısmı var oraya bu kodu yapıştırın: 3ade1e8e-8b7b-4c3c-b447-ec3d06f95cf1 eğer yapıştırırsanız 250 cp alıyosunuz leveliniz var ve görevleriniz var leveliniz arttıkça daha çok cp kazandıran görevler var.kodu yapıştırırsanız mutlu olurum paypal ve amazon en az 1 dolar çekilebiliyor.

Bence hiç karlı değil.Future Points e benzetmişler hepsi aynı mantık. Insan Hevesle Başlıyor sonra bırakıyor kazanan yine uygulama yapımcısı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• evet biraz öyle fakat her uygulamanın mantığı budur sonuçta öyle değilmi ? appnana'yı andıran bir uygulama çok üzerinde durursan kazandırıyor gibi gözüküyor diğer avantajlı uygulamalar gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.