Şimdi Ara

Yeni parçalar aldım çok mutluydum taaki mavi ekran verene kadar..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Anakart DDR2 ydi normal olarak Ram de öyle Ram 2 GB dı.

Teknolojiye yeni bir adım atmak gerektiğini düşündüm.

Hi-Level 2x2 GB 1333 MHZ DDR3 bir RAM aldım.

Yanında MSİ G41M-P26 Intel G41 DDR3 1333MHz (O.C.) 1333FSB VGA Anakart aldım.

PSU da sorun yaşatmasın diye Codegen MX400 400W aldım.Gerçekten o eski Frisby PSU yerine taktığımda bilgisayarda sadece hava akımı sesi vardı.

Buraya kadar çok mutlu tabi :D Bilgisayarı açtım herşeyi kontrol ettim. Ekran 1440x900 yerine 800x600 oldu :S Masaüstüne tam gelecekken mavi ekran veriyor.Açmıyor bile masaüstünü.

64BİT kurmayı düşünüyodum baştan beri.
    Bari 64bit in hdd seçeneğine geldiğinde sıfırlayım diyecektim.
    Setup is starting de ilk önce CD den dolayı hata verdi.Product key vs.. şeyler diyordu.

Bir daha denedik mavi ekran :S Yine denedik mavi ekran.E5200 acaba 64 bit desteklemiyomu dedik.Abimin bilgisayarında denedik.İnanmayacaksınız 64 bit i kaldırdı birde üstüne Zotac GTX 465 i kaldırdı.Oyunda oynadım :D

Ben mavi ekranı eski parçalarımdada alıyordum hepsini değiştirdim.Anlattığım gibi yine verdi.Bu büyük ihtimalle HDD den kaynaklanıyor.Neyden kaynaklandığını buldumda ne yapıcağmı bilmiyorum.Başka bilgisayarda belleğe format atar gibi sıfırlarsam falan olurmu yada çöpe atıp yenimi alayım.??? O kadar para verdim bir dahamı vericem??

• Çöpe atmana ne gerek var Ram Lerine bak ramlerini Tek tek cıkar Dene Tak Olmadı ise Ram Frekansların ana Kart Frekansıyla uyumlumu Ona Bak Dostum :D Ama Hdd Den Degıldır haberın Olsun Ram Ram Ram bide Mavi ekran Konudu yazarsan daha iyi Sonuc alabılırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3eaven

Çöpe atmana ne gerek var Ram Lerine bak ramlerini Tek tek cıkar Dene Tak Olmadı ise Ram Frekansların ana Kart Frekansıyla uyumlumu Ona Bak Dostum :D Ama Hdd Den Degıldır haberın Olsun Ram Ram Ram bide Mavi ekran Konudu yazarsan daha iyi Sonuc alabılırsın

Kardeş daha RAM leri yeni aldım.Kasada herşey birbirine uyumlu.Bu arada abimin bilgisayarına taktım dolaştım harddiskte not responding falan verdi.Bilgisayardan kaynaklandığını sanmıyorum Core 2 Quad Q9650 var boşta iken takılma olmaz bence :/

Sanırım 0x000006.

---------------

bu konuda dafkanat arkadaşımızın hatasıyla aynısı oluyor.Yanlış hatırlamışım.

http://forum.donanimhaber.com/m_4410613/mpage_9/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SowFB -- 11 Ağustos 2012; 4:07:17 >

• Cevap gelmeyecek galiba neyse yarın Harddiske belleğe format atar gibi atıcam.Üstüne 64 bit kurucam başkalarındada aynı hata varsa sonuçları buuraya yazıcam burdan faydanabilirler.
  • Sanırım Parçaları Değiştirdikten SOnra Format Atmamışsınız Ki Anakart değiştirmişsiniz ve format atmamışsınız Mavi Ekran Sorunu Bu Yüzden kaynaklanıyor Hatta Windowsun açılmaması lazım ;)
    Bu Yüzden Format Şart,
  • 3eaven arkadaşımızın dediği gibi RAM lerde sorun varmış RAM lerin 1 tanesi bozuk çıktı 64 bit kurdum boşta 1 GB yiyor Age Of Empires falan oynarmıyım bunla?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni saat aldım ss li
    9 ay önce açıldı
    Efsaneden bir tane daha aldım.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.