Şimdi Ara

Yeni PASSAT 1.6 TDİ DSG vs S60 S ADVANCE (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
1
Favori
2.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Volvo tabi ki, passat kesinlikle 130binli rakamların arabası değil. Passata verilecek rakam maks 90binli rakamlar. s60'ı alırdım ama içi öyle siyah olanı değil bej olanını. Siyah renk arabanın içini çok kapatıyor. Çok zorda kalmadıkça asla içi siyah araba almam. Gri bile on kat daha iyi.
  • Dış görünüş olarak passat daha iyi görünüyor valla ha tercih eder miyim orası ayrı..
  • 135 bin bu araçlara fazla.Bencede siz mercedes bmw bakın.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrebozkurt800

135 bin TL'ye M paket geri görüş kameralı full 170hp 320i alırım ve Passat'ın ismini sadece forum başlıklarında görürüm ondan sonra.

Bu iki araç arasından zaten Volvo her türlü daha iyi. Belki biraz yavaş ama 1650 kg tank gibi araç. Passat da uçmuyor zaten, bildiğin 1.6 TDI. Allah vermesin iki araç çarpışsa, Passat'ı spatula ile yerden kazırsınız.

''Spatula ile yerden kazırsınız''
  • quote:

Orijinalden alıntı: BO62

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-0-km-s60-1.6-d2-premium-plusadvance-mt-beyaz-17-jant-bi-xenon-191216691/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2014-yeni-vw-passat-1.6-tdi-bluemotion-highline-dsg-dogus-cikis-194383845/detay

iki araç arasın da hangisini seçerdiniz neden ? bu fiyat farkını vermeye değer mi ?

Bence o fiyatlara çıkıldıktan sonra bmw veya mersoya yönelmelisiniz.Şu passata o kadar para çok fazla.Kesinlikle BMW ve mersoya yönelin.

• quote:

135 bin TL'ye M paket geri görüş kameralı full 170hp 320i alırım ve Passat'ın ismini sadece forum başlıklarında görürüm ondan sonra.

Bu iki araç arasından zaten Volvo her türlü daha iyi. Belki biraz yavaş ama 1650 kg tank gibi araç. Passat da uçmuyor zaten, bildiğin 1.6 TDI. Allah vermesin iki araç çarpışsa, Passat'ı spatula ile yerden kazırsınız.

Emrecim 16d yavaş geliyorsa 120 bin liralara sıfır km ayarında 2.0D modellerde alınabiliyor.

Bu 120-130 bin fiyat bandındaysan istediğin tüm volvoları alabiliyorsun.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-sahibinden-sitenin-en-dolu-volvosu-bundan-daha-dolusu-yok-177157193/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Division Bell -- 5 Ocak 2015; 11:02:35 >

• Tabiki s60 sorman hata

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar öneriler olmuş yalnız sahibinden.com a giriş yapamıyorum hata veriyor .

bir çok kişi benim gibi düşünmüş arada ki fiyat farkına değmez volvo s60 ı 108 bin tl ye bağlayabilirsek almayı düşünüyoruz ilan uzun süredir var ( 6 ay civarı ) umarım galerici insafa gelir artık kurtulmak ister .
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

Emrecim 16d yavaş geliyorsa 120 bin liralara sıfır km ayarında 2.0D modellerde alınabiliyor.

Bu 120-130 bin fiyat bandındaysan istediğin tüm volvoları alabiliyorsun.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-sahibinden-sitenin-en-dolu-volvosu-bundan-daha-dolusu-yok-177157193/detay

Aynen

• BO62 B kullanıcısına yanıt
    o 2 araçtan 2 sinide seçmezdim hocam. yine s60 seçerdim ama o fiyata daha donanımlısını seçerdim. 104 bin tl ydi en son volvo da s60 dizeli. bi kere 114 bin veriosan deri koltuk olmalı, bej deri koltuğu çakardım araca , premiumuna binerdim 110 bin civarı sıfrıını alabiliyorken

METALİK İNCRIPTION KRİSTAL BEYAZ + 3.400 TL
    REX 7 X 17' PARLAK GÜMÜŞ HAFİF METAL JANTLAR + 2.450 TL
    ÖN VE ARKA PARK SENSÖRÜ + 1.800 TL

sensör hariç diğerleri gösteriş salla.

ADVANCE PAKET + 9.400 TL
    7inç RENKLİ EKRAN
    DİJİTAL KOMBİ GÖSTERGELER
    AKTİF XENON FAR
    FAR YIKAMA SİSTEMİ
    PARLAK ÖN DEKOR
    TEKLİ DVD OYNATICI MP3
    3 KOLLU DEKOR KAPLAMALI DERİ DİREKSİYON

9400 LİRAYI bu farklar içinde vermem. sıfır premium deri kaplama 0 s60 alıyorken 110 civarına. bu ilandaki araca bakmam.

passat zaten ilgi alakama girmez , 3.sınıf bu araçlara göre...

ha bana kalsa 120 bin verceksem eğer, 320ied ye bakarım, yada yetmiosa gücüm alırım 3.16i mi 2013 model 20 bin civarında full ü ne yakını alırsın 110 bin civarı ile. tepe tepe binerim.

haa volvo bmw yi aratırmı, aratmaz çünkü uzun yol konfrounda vs s60 başarılı zaten gayet. ama saman yığını passat a o parayı asla vermem, yani vw gruba zaten vermem o parayı ben.

• 135 bin TL lik Passat 2. elde çok zarar ettirir. 1 sene sonra 100 bine bile zor satılır.

Passatın 2. elde en iyi gidecek modelleri 1.6 TDI trendline ve comfortline manuel veya 1.4 TSI manuel comfortline. Gerisi full zarar.
  • Açıkçası ben olsam ikisini de almazdım. Passat'a o kadar bağlamak saçma, S60 güzel araç ama ikinci elinin vasat olduğunu iyi biliyorum. Yerinizde olsam 3 Serisi bakardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

Hsskttrrrsın ordan.

Bu arabaya 130 bin verene saygı maygı duymayı bırak, direkt lügatımdaki eşsiz küfür dağarcığı eşliğinde çokpis dalarım, net.

Gerçek bir otomobil;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-tr-de-tek-full-plusfull-performance-mavi-dis-tasarim-kiti-kor-nokta-192933052/detay

çok tatlıymış rengi

• O passat zaten marttan sonra 20 bin tl duser. Simdi piyasada yok diye galerici itelicek gorgusuz ariyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: supremum01

quote:

Orijinalden alıntı: Automobilista

Evet motor o arabanın hakkı değil.

0-100 olarak Passat'dan sonra en iyi 0-100 'e sahip 1.6 dizel otomatik D sınıfı araç S60.

Motor hem cok gurultulu calisiyor hemde ust devirlerde iyi degil. Gurultulu olmasi konforu baltaliyor.

Dur-kalk trafikte zaten hepsi ayni ama yururken agirligini cok hissettiriyor s60 in 1.6 dizeli.

Bende manueli var nasıl hantal oluyor anlamadım. 1.6 passat da kullandım bence passat hantal kalas gibi aynı. Ben olsam demeyeceğim zaten profilden belli benim tercihim

• The Division Bell kullanıcısına yanıt
    Aynı renk Ankara-Ostim vergi dairesinin orada var. Benim aracı çekiyorum bazen yanına arada kocamaaaaan bir fark var
  • quote:

Orijinalden alıntı: bediboy

Aynı renk Ankara-Ostim vergi dairesinin orada var. Benim aracı çekiyorum bazen yanına arada kocamaaaaan bir fark var

Ee olsun o kadar canım, o araç makyajlı kasa ve renk gerçekten çok ama çok iddialı bir renk, tonunu çok iyi yakalamışlar.

Profilinizden gördüğüm kadarı ile sizinkisi makyajsız kasa sanırım.
  • quote:

O passat zaten marttan sonra 20 bin tl duser. Simdi piyasada yok diye galerici itelicek gorgusuz ariyor.

Aynı olay 1.4 tsi comfortline lar da da var.

Liste fiyatı 79 bin olan araca 94-95 ten aşağı kapı açan yok internette.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-yeni-passat-195598578/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2015-yeni-passat-act-bmt-150-hp-siyah-ici-bej-194929670/detay

İkinci ilandaki keko da aklınca uyanıklık yaparak ötv zammından sonra kar ederek satarım niyetine almış sanırım, zam gelmeyince elinde patlamış zavallımın. İlla satılacak diye bir kaygısı da yokmuş Açıklamasını oku yarılırsın zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Division Bell -- 5 Ocak 2015; 12:16:36 >

• The Division Bell kullanıcısına yanıt
    Evet Hocam 2012 model Severek biniyoruz seneye nasip olursa 2014'ünü falan alırız 2. el bu sefer yalnız siyah almam orası kesin
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.