Şimdi Ara

Yeni PASSAT 1.6 TDİ DSG vs S60 S ADVANCE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
1
Favori
2.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Automobilista

Ben zaten iyi yol tutar ya da güvenli demedim.

Sadece sürücü de güvenli hissi uyandırır dedim.

Bence genelde şehir içi kullanacak biri için 1.6 çok mantıklı bir seçim.

Şehirler arası kullanabilse zaten 120 km hız sınırı var.

1.6 dizel S60'da 120 km gibi bir hıza çok rahat çıkıyor.

guven hissi yol tutus ile paralellik gosteren surus dinamigi kavramindan biri oldugu icin onu baz alarak anlattim.

Yilda 40-50bin km sadece is seyahati yapan kisilerin 120km/h yasal siniri umursamadigindan emin olabilirsiniz. ;)

Iyi aksamlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akorkmaz11

quote:

Orijinalden alıntı: emrebozkurt800

135 bin TL'ye M paket geri görüş kameralı full 170hp 320i alırım ve Passat'ın ismini sadece forum başlıklarında görürüm ondan sonra.

Bu iki araç arasından zaten Volvo her türlü daha iyi. Belki biraz yavaş ama 1650 kg tank gibi araç. Passat da uçmuyor zaten, bildiğin 1.6 TDI. Allah vermesin iki araç çarpışsa, Passat'ı spatula ile yerden kazırsınız.

Birine sormuşlar adın ne diye. Cevap vermiş: Muuuuusa demiş. Diğeri de benim de adım Musa ama o kadar da uzun değil demiş. Anlayana.

İşte bu Passsssssaaaaaat olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Melikbey

Benim ülkeme bir çivi bile çakmayan vw,ülkemizde nasıl seviliyor gerçekten hayret ediyorum.

Yani şu yazıları nasıl yazıyorsunuz anlamıyorum, forumun ayılıp bayıldığı premium markalar acaba kaç çivi çaktı?

Duygusal olmayı bırakmak lazım, ayrıca VW sadece Türkiye'de değil, dünyanın çoğunda belirli bir kitlesi olan markadır.

--------

Gelelim fiyat mevzusuna,

Her özel aracın fiyatı yüksek olur, ilandaki Passat da gayet özel bir araç. Hayalet gösterge ve navigasyon vs. zaten bu opsiyonlar kaç para tutuyor açın bakın, ayrıca S60'ın bu döşemesi gerçekten kötü, bej ve kahverengi olanına lafım yok.

Sonuç olarak müşteri kitlesi de farklı bu iki modelin, ilandaki Passat da her yönüyle başarılı bir modeldir ve farklı olmak isteyen kişi gidip bunu alır. Aksi halde comfortline-trendline yeterli olur.

Sonuç olarak bu tamamen göreceli bir şey, iç hacim-bagaj takıntısı olan aile babası modundaki biri S60 almaz, gidip Passat'ı alır. Aksini düşünen S60'ı alır.

• Doğuş'un politikası volkswagen ile ilgili genel sorular herkesin malumu detaya girmiyorum.

Bu iki araç içerisinde hangisi derseniz kesinlikle ve kesinlikle passat. Aşırı dolu bir kere, navigasyon ve o lcd gösterge paneli 10 bin tl mi ne demişti forumdan biri. Highline, özel renk, falan filan. Resmen ateş ediyor araba.

Ama bu araç mı, yoksa üzerine bir 25 bin tl koyup c serisi veya bmw 3 serisi mi derseniz, yok lan yok ben yine bunu alırım, fena beğendim
  • supremum01 kullanıcısına yanıt
    Zaten o cezayı takmıyorlarsa 2.0 Volvo alacak paraları varsa boşuna Passat bakmasınlar.

Bu arada konu sahibi sene de 40-50 yapıyorum demiyor.

Ya da o cezalar umurumda da değil demiyor değil mi?
  • quote:

Zaten o cezayı takmıyorlarsa 2.0 Volvo alacak paraları varsa boşuna Passat bakmasınlar.

Bu arada konu sahibi sene de 40-50 yapıyorum demiyor.

Ya da o cezalar umurumda da değil demiyor değil mi?

Zaten acalagimda dememis arada ki farki vermeye deger mi diye genel bir soru sormus.

• Bu nasıl bir hatadır! Forumun gözbebeği passat ve yaramaz premium s60ı kıyaslamak. Şimdiden geçmiş olsun

• quote:

Evet motor o arabanın hakkı değil.

0-100 olarak Passat'dan sonra en iyi 0-100 'e sahip 1.6 dizel otomatik D sınıfı araç S60.

Başka 1.6 dizel otomatik D olmadığından 2. olması normal. Dökük robotize fransızları saymazsan tabi.

• Arada 23 bin küsür TL. fark var...

Bana bu iki araç arasında 23 bin TL. lik fark göster , Passat demek için sebebim olsun..

Yoksa sonuç ortada.. Bu fiyatlara göre, iki araç arasında tabi ki S60.

2000 motor düşünmediğini varsayarak , eğer passat için 135 binli fiyatlara çıkabiliyorsan... O paralara S60 Advance modelinin Comfort + Tecno + Driver Support Paket Plus'lu üst donanımlı paketini alırsın ki, o zaman tadından yenmez. (Bmw 3.20 ied gibi bir modeli de düşünmezsen tabi..)

(Saydığım donanım özellikleri :http://www.volvocars.com/tr/sales-services/Documents/Volvo-S60-StdOpsPak-Brosuru.pdf )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 4 Ocak 2015; 23:07:11 >

• S60 in arkasina kendi on koltuk ayarimla gayetde sigiyorum boyum 1.83. Passat kadar genis degil tabi ama rahatsizda olmuyorsunuz. Bagaji cidden kucuk passat a gore.

Alma konusuna gelincede 22.000tl farkla volvodan ekstra dunya kadar donanim alirsiniz. Motor olarak birsey diyemem 2.0 kullaniyorum. Passat daha iyi olabilir. Ama dsg nin gecende bi konuda paylastim sikayetvar da bir dolu 2013-2014 dsg arizasi var. Bugun de bir konu vardi yeni kasa passat da 167 km de aractan gelen bi sesle ilgili.

Yukarida arkadasin dedigide mantikli 137 bine kadar cikmisken bmw 3.20ied de cok mantikli bir tercih.

• quote:

Benim ülkeme bir çivi bile çakmayan vw,ülkemizde nasıl seviliyor gerçekten hayret ediyorum.

Vw hakkında haklısın. Ama zaten d sınıfında üretim yapan marka yok.
  • BO62 B kullanıcısına yanıt
    Sanırim ben olsam aynı renk aynı donanım Passat alırdım. Ama benzinli ve manuel olurdu. Bana kalan yaklaşık 25 bin tl ile benzin alır keyfime bakardım. Hem aklımda bu şanzıman yarın iner mi korkusu olmazdı 2 yıl sonra.

• 135 bin ha... O paralara 320 i hem de M sport, sunroof,xenon alınıyor. 0-100 u de 7,5 sn. Ne passatmış arkadaş.

• Berbat konsol tasarımına sahip Volvo asla ama asla alınmaz.
  • quote:

Bütün markalar ülkeni en doruğa cikarmak icin varini yoğunu ortaya koyuyodu zaten bi vw yapmadi bunu. Zihniyete bak!!
    Ayrıca sen kendi Ülken icin bugüne dek ne yaptın söyle bakalim. Ne ürettin ya da neyin üretilmesine katkı sağladın? Elin Almanindan,japonundan mi bekliyon!

• alcohol06 A kullanıcısına yanıt
    Geriye zaten 1.6 hacim sınıfında D sınıfı kalan araç Avensis oluyor.

Bunlar dışında 3 serisi,A4 ve C serisi gibi premiumlar var.

A4'de zaten 1.6 yok.

C serisindeki 1.6 dizel otomatikten daha seri bir ara. S60 0-100 anlamında hem de 1.5 saniye gibi bir

süre ile.

Eminim 3 serisine gelecek olan 1.500cclik dizelden de seri olacaktır.

Mesela 1.6 dizel C serisine fark atıyor S60 bence bu büyük bir başarı Volvo için.

Yani D sınıfında 1.6 dizel sadece japon araçları ve A4 ile 3 serisinde yok.
  • Yazanların %90 gibi bir kısmı s60 demiş ama cepte 130 bin canlı olsa eminim s60 diyenlerin %90 passat alırdı..
    tabi ben %10'luk kısımda olurdum orası ayrı..

• quote:

Orijinalden alıntı: tttnet.net

Yazanların %90 gibi bir kısmı s60 demiş ama cepte 130 bin canlı olsa eminim s60 diyenlerin %90 passat alırdı..
    tabi ben %10'luk kısımda olurdum orası ayrı..

Bu olay biraz eskidendi arkadaşım. Artık Volvo satılıyor. İkinci eli de başarılı. Eskiden yollarda tek tük idi ama artık çok fazla sayıda. Ben Ankara'da her yerde S60 görüyorum. Satış rakamlarının lineer şekilde yukarı gidişi de bu dediğimi doğruluyor.

Üstelik Volvo'nun kullanıcı kitlesi gerçekten daha düzgün. Mesela Netteki Passat ilanlarının 90%'ında viteste tesbih vardır. Parayı sonradan bulan müteahhit arabasıdır.

Tabii ki hepsi bu şekilde değil ama geneli böyle

• tttnet.net kullanıcısına yanıt
    Siz dusunun ki ben cok daha yuksek bir fiyat ile aldim. Zevk meselesidir.

Volvo yu surmeyip, araci bilmeyip konusmus olmak icin ileri geri konusani cok bu forumda. Tercihleri arasina s60 almis kisiye ise mutlaka test surusu yapmasini oneriyorum. Volvo yu ve konforunu o zaman anliyorsunuz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.