Şimdi Ara

Yeni PASSAT 1.6 TDİ DSG vs S60 S ADVANCE (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
1
Favori
2.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yakında s60 s80 ten iyi diyenler çıkarsa şaşmam allah aşkına o iç tasarım ne öyle aynısını vw yapsa itin g...ne sokar cıkarırdınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

Orijinalden alıntı: emrebozkurt800

O passat zaten marttan sonra 20 bin tl duser. Simdi piyasada yok diye galerici itelicek gorgusuz ariyor.

Aynı olay 1.4 tsi comfortline lar da da var.

Liste fiyatı 79 bin olan araca 94-95 ten aşağı kapı açan yok internette.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-yeni-passat-195598578/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2015-yeni-passat-act-bmt-150-hp-siyah-ici-bej-194929670/detay

İkinci ilandaki keko da aklınca uyanıklık yaparak ötv zammından sonra kar ederek satarım niyetine almış sanırım, zam gelmeyince elinde patlamış zavallımın. İlla satılacak diye bir kaygısı da yokmuş Açıklamasını oku yarılırsın zaten.

Hakkında hayırlısı diyelim arkadasin.

• aynı araçları yetkili satıcıdan fiyat alıp pazarlık yaptınız mı?
    ben galericinin yazdığı fiyattan daha uyguna bayiden aldım aracı.
    birkaç bin lira bile farketse galericinin içinde olduğu bir alışverişe girmezdim.
    faturayı galerici keseceği için 2. sahibi olacaksınız.
    araç ararken passatı değil ama volvoyu kullandım. kesinlikle
    gayet tatminkar bir araç motoru dışında. o da eğer performans önemli değil, ben yolda yavaş yavaş giderim
    derseniz ideal. sessiz, iyi yol tutan, konforlu ve donanımlı.
  • 2. el, iç hacim bagaj gibi kriterlerden dolayı passat derim. Ama ilave opsiyonlara o kadar para verilecekse arabayı uzun süre kullanmanızı tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Melikbey

Benim ülkeme bir çivi bile çakmayan vw,ülkemizde nasıl seviliyor gerçekten hayret ediyorum.

BMW ve Volvo ne yapmış ?
  • O fiyatlara o donanıma Sıfır bmw Mercedes bulursanız bana da söyleyin.
    Mercedes C Nin en dolusu bu kadar dolu değil dizel otomatiği 170 bin. Navili alınbakalım premium fiyatı kaç bin euro? Ben Söyleyeyim zahmet etmeyin 4250 euro bmw için...
    Ha bu arada 3.20 ied de Türkiye paketini geliştirmişler artık konfor ve teknoloji paketi yok görünüyor. Rekabet kızışınca dizel otomatik 1.6 olmayınca mecburen yapacaklardı tabi.

• Vw passat mı mercedes s320 mi sorusu sorulana kadar susma hakkımı kulanmak istiyorum

• İlan gerçek mi bilmiyorum ama senin yerinde olsam bu aracı da düşünürüm sıfır sayılabilir araç bir sorunu yoksa

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-ihtiyactan-acil-acil-50km-dvd-hiz-sabit-deri-koltuk-navigasyon-193575482/detay

• ikisi arasında kalsam mercedes CLA 200 ü seçerdim
  • 130 bin liraya kadar çıkacaksan passat ı direk ele derim,o kadar para verilipte halk sınıfı araca binilmez.Premium markalara bakmanı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melikbey

Benim ülkeme bir çivi bile çakmayan vw,ülkemizde nasıl seviliyor gerçekten hayret ediyorum.

FanBoy değlim ama diğer markalar çivi çakmş gibi yazmışsınız.. Diğer markalar hakkında bilmediğim birşeylermi var acaba.?
  • Yeni Passat daha az yakıyor daha büyük daha seri 2. eli kuvvetli.
    S60 diyenlere aldırmayın imkanları olsa Passat alırlar.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.