Şimdi Ara

Yeni Passat alındı. İlk izlenimler ve olumlu/olumsuz yanlar. Gerçek fiyatlar. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
715
Cevap
10
Favori
54.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Öncelikle hayırlı olsun, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin...

Bende bu yıl çıkmadan, okulunu bitiren kardeşime tugain almayı düşünüyorum. Malum yıl sonu doğuşta ciddi indirimler oluyor, şirketimiz sebebiyle çokça ticari araçta aldığımız için ekstra yardımcı olacaklardır.

Bu fiyatlara alışabilir miyiz diyordum, maalesef Halk olarak bu fiyatlara alıştık. 175 bin tlye tam dolu olmayan passat alınıyor ve mali durumdan dolayı cidden uygun duruyor :)

Eski bir B8 kullanıcısı olarak makyajlı kasa ciddi farklar olmasa da güzel dokunuşlara sahip, özellikle içinde hoş dokunuşlar olmuş ancak o saate niye dokunuyorsunuz arkadaş :) o passatın sembolüydü ya...
    Biri farketmiş. İçi hoş dokunuş diyorsunuz da değişen birşey yokki! Ayrıca o saati kaldırıp passat yazsını absürd bulan bir tek ben değilim demekki! Sizde farketmişsiniz. Boş bıraksalar daha iyi imiş. Birde arka bagaj büyük passat yazısı. Almamak için iki neden var işte

• Kazasız belasız hayırlı olsun. Nice km lere...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CihangirCanavarı

Hayırlı olsun güle güle binin inşallah kazasız belasız yazınız da çok güzeldi hepsini okudum.
    Tek bir yere katılmıyorum fazla mütevazı yazmışsınız;

""Eğer sizin için donanım ögeleri(güvenlik, konfor, tasarım...) daha önemliyse tercihiniz civic'ten yana olacaktır. ""

Civic tasarımı vs passat tasarımı... Yok artık! Bence kıyas bile yapılamaz. Passat gibi asil ve kaliteli bir duruş yanında uzay mekiği görünümünde kof, şişirme ve boş bir karoser yığını...
    "Asil görünüm" ???

Passat??

Bence de sıkıcı, emekli arabası..

Araçtan indiğinizde araç size kendine baktırmıyorsa, hikaye..

Passata bir kere bile dönüp bakmam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence 180 bine civic turbo exe mantıklı olurdu.. hem performans..hem donanım..hem tasarım..

• VW Avrupa piyasasinda trim belirlerken bir garip davraniyor. Amerika'da su an en baz modellerde bile otomatik far, carpisma önleme sistemi, hiz sabitleme standard. Cogu modede 4 trim seviyesinden daha ikincisinde çift tarafli otomatik klima, on koltuk isitma, deri koltuk gibi ekstra özellikler ekleniyor. Avrupa’da bakiyorum, hala hiz sabitleme yok, otomatik far yok. Saka gibi.
  • Önclikle iyi günlerde kullanmanız dileğiyle..
    Çok merak ettiğim bir şey var. Bu baz versiyon passat euroncap tan 5 yıldız alabiliyor mu? VW araçları hep 5 yıldız alıp geçiyor ya bu çıplak araba buna dahil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: _RaGoN_

https://forum.donanimhaber.com/2019-passat-dsg-patlamis--140680421
    ??
    İroniyi de mi göremedin orda en çok like olan mesajlardan birine bak bakin.Her şeyi açık mı yazalım yahu ben de patlıcanı biliyorum çok yüklenmiyim dedim anlar herhal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defiant82 -- 12 Kasım 2019; 7:30:4 >

• Hocam öncelikle Allah kaza bela vermesin, tekeriniz taşa değmesin.

Hız sabitleyici için çok aklınıza takılıyor ise konusunda oldukça iyi olan Ender elektronikten satın alıp montaj yaptırabilirsiniz. Belki biliyordunuz ama yine de paylaşmak istedim.

www.enderelektronik.com.tr
    Hız Sabitleme Sistemi - Passat B8 - Passat B8 > 2015 - Passat - Volkswagen
    https://www.enderelektronik.com.tr/volkswagen/passat/passat-b8-2015/hiz-sabtleme-sistemi.html

Tekrar aracınız hayırlı olsun, iyi sürüşler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekpe_babam -- 12 Kasım 2019; 8:15:42 >

• DelirteJackson kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim sağolun. Jantlar göreceli ama açıkçası önceki kasada standart olan İstanbul jantlardan daha çok hoşuma gidiyor bu jant tasarımı.
  • yirthan kullanıcısına yanıt
    Takılabiliyormuş arkadaşlar söylediler konuda. Ancak hem direksiyon tuş takımı komple değişecek hem de motora giden bir elektronik tesisat çekilecekmiş. Düşünmem taktırmayı sanırım.
  • vetenes kullanıcısına yanıt
    sizin aracınız da hayırlı uğurlu olsun hocam. Benzin mi dizel mi?
  • K@sToR kullanıcısına yanıt
    Ben de sis farını çok önemsemiyorum. Hız sabitleyici içinse ekstra işlem yapılmasını araçta istemiyorum. Şimdilik elzem değil.
  • Not important Name N kullanıcısına yanıt
    Sağolun daha iyileri sizin olsun inşallah
  • bende345 kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun teşekkür ettim.
  • Hayırlı olsun hocam. Ama cidden arabada donanım namına hiç bişey yok. Ben ful+ful denilen en üst donanım alınması taraftarı değilim aslında ama yine bomboşline almak ne kadar mantıklı bilemedim.

• Bilgisayar Bağımlısı kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam sağolun. İnşallah kısa zamanda daha iyileri sizin olsun.

Hayır ötv indirimi falan söz konusu değil araçları bu fiyata satıyordu vw ekim ayı ortasında gerçekten. İnsanlar liste fiyatına bakıp değerlendiriyor ama gerçek fiyatlar (biraz da lansmanın etkisiyle) çok daha düşük oluyor vw'de. Yani bir tanıdığımız falan da yok düz müşteri olarak aldım aracı

Yakıt tüketimi mevzusuna araç rodajda olduğu için çok girmek istemedim ama konusu açılmışken söyleyeyim. Uzun dönem karma tüketimde gerçekçi beklentim 7.5 litre civarında. Uzun yolda 6-6.5 litre civarlarına düşüyor yüksek hızlı seyir etseniz dahi. Soğuk başlamalarda kısa mesafe sürüşlerinde de 9 litreyi geçmiyor.

ancak dün akşam havalimanına 25 km'lik bir yolculuk yaptım. ilk 7-8 km'si şehir içi ışıklarda durk kalklı, sonrası ise boş havalimanı yolu. ceza yememek için 100 km/s ile gittim. Elde etiğim değer 5.1 litre gibi gayet tatmin ediciydi.

Yeni Passat alındı. İlk izlenimler ve olumlu/olumsuz yanlar. Gerçek fiyatlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redmaner -- 12 Kasım 2019; 9:24:34 >

• Quattro kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ettim sağolun.
  • Kuseyr kullanıcısına yanıt
    Varmış. Arkadaşlar konu içinde söylediler. 2000 lira gibi bir fiyat da zikredildi ama ben bilmiyorum
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.