Şimdi Ara

Yeni Passat alındı. İlk izlenimler ve olumlu/olumsuz yanlar. Gerçek fiyatlar. (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
715
Cevap
10
Favori
54.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 155 bin TL'ye en full 1.6 tdi DSG superb veriyorlar siz en boş benzinli almışsınız. Zevkler ve renkler tartışılmaz ama araba alırken dolu olması önemli bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iCrush kullanıcısına yanıt
    Öyle bir şey yok. Çıkar onu aklından

Boş benzinli manuel veriyorlar o fiyata. O da araç varsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redmaner -- 12 Kasım 2019; 9:39:27 >
  • redmaner kullanıcısına yanıt
    ÖTV indirimli fiyatları konuşmuyor muyuz ?
    %90 engelli indirimli

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Hayır ötv indirimiyle almadım aracı normal fiyatı bu. Liste fiyatına bakıp değerlendirmeyin, bayilerdeki fiyat farklı oluyor işte. Ekim ayı sonunda bu fiyata aldım aracı. Ötv'siyle beraber 🙂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redmaner -- 12 Kasım 2019; 9:42:35 >
    Liste fiyatı ile arasında uçurum olunca bende indirimli sandım. Güle güle kazasız belasız kullanın hocam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Teşekkür ederim. Yazıda da belirttim vw liste fiyatları ile değerlendirilecek bir marka değil. Bayilerdeki fiyatlar çok düşük olabiliyor. Tabi lansmanın da etkisi var her zaman bu fark olmuyor.

• Liste fiyatı üzerinden tabi ki indirim yapılıyordu ama bu kadarını beklemiyordum 65.000 TL indirim gerçekten enteresanmış.
    Ama standart olması gereken 20 yıl öncenin teknolojisi donanımları neden koymazlar anlamıyorum. Hız sabitleyici, yağmur sensörü, sis farı olmayan 2019 d segment araç mı olur symbol mü alıyoruz. Ben bu fiyata Honda Civic tercih ederdim. Hem şanzıman olarak sorunsuz hem daha az yakıyor hem de çok daha dolu bir araç...

Dışardan bakınca passat daha klas duruyor tabi aracınız hayırlı olsun.
    Hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: general4242

Verdiğin cevabı ciddiye almak istemiyorum. İç çamaşırını özel yerine giyiyorsun adam arabayi elden gecirmiyor.
    Siz ikinci el iç çamaşırı ile bir fark göremiyorsaniz hayatiniz boyunca alacaginiz herhangi bir ikinci el eşya ile (telefon, laptop) başarılar.
    Sıfır araba ile 2.el arasında ne fark var diyen birine göre daha mantıklı bi yaklaşım benimkisi.

• Hocam aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın
    Hız sabitleyici olmaması gerçekten çok büyük eksiklik ve saçmalık babamın 2018 de sıfır 69 bin tlye aldığı opel astranın en boşunda bile hız sabitleyici var benim olmazsa olmazım gerçekten uzun yolda felç oluyor insan
    Birde benzinli olmasına çok soğuk bakıyorum kazıklanıyo gibi geliyo insan çokta yakıyo ama sizin tercihiniz tabi hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calculus07 -- 12 Kasım 2019; 10:17:51 >
  • Bu arada benimde hayalimdeki araba dizel otomatik bir passat doğuda küçük bir ildeyim 10 arabadan 8 i passat tabi hepsi ötv indirimli alınmış

• Fiyat performans tercihi. Hayırlı olsun. Bu kadar çok satmasının bir sebebi var. Tercih ediliyor,

• Passat arabanın da arabası hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın.
  • The Raider T kullanıcısına yanıt
    Boş donanım passat dışarıdan kalas duruyor. Dolu civic çok daha klas.
  • Hayırlı olsun aracınız. Güzel bir tercih yapmışsınız ancak araç çok boş görünüyor. Eğer bu sizi rahatsız etmiyorsa sıkıntı yok demektir, güzel günlerde kullanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: redmaner

Euro nCap bir süredir puanlamasına sürüş destek sistemlerini de ekledi. Dolayısıyla şerit takip, çarpışma önleyici gibi donanımları olmayan bir araca 5 yıldız verilmiyor. Lakin kastınız kaza esnasındaki güvenlik, şasi dayanıklılığı, yolcu koruması ise alabileceğiniz en güvenli araçlardan biri boş dahi olsa passat. Ki benim aracımda dahi diz ve perde hava yastıkları standart. ya 8 ya da 10 adet hava yastığı var araçta
    Egea gibi anca 4 yıldızlı bu da desenize..
    Bu Almanlar'a da şaşırıyorum. Hani bunlarda ego yoktu.
    Resmen fakirler için passat yapmışlar.
    Fiat vatandaş alabilsin diye baz donanım yapınca onu alacağıma 150bin km de corolla alırım derler birde.

• hevdidik kullanıcısına yanıt
    O da doğru krom çıta yok sis farı yok jantlar küçük falan.
  • Güle güle kullanın kazasız belasız.

Civic'le kıyaslayanlara bakmayın. Lpg olmasa kimse yüzüne bakmaz o motorla, o işçilikle, o kalitesiz kaportayla. Hız sabitleyici dışında o fiyatla aşırı eleştirilecek bir yanı yok.
  • Kral araba, kasasız belasız kullanın !
  • fotoğraflarda klima manuel görünüyor, doğru mu? iyi hoş araba ama bu hiç olmamış.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.