Şimdi Ara

Yeni Passat alındı. İlk izlenimler ve olumlu/olumsuz yanlar. Gerçek fiyatlar. (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
715
Cevap
10
Favori
54.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlısı olsun. Piyasa bu haldeyken neredeyse ev fiyatına bir araba almak iyi cesaret valla İnşallah bende bir megane 4 almak istiyorum 1 2 seneye olursa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ne_demek -- 12 Kasım 2019; 11:11:39 >
  • Hayırlı olsun. Kazasız belasız binmek nasip olur İnşallah.
    Bu segmentte bir araca yağmur sensörü far sensörü koymadan satmak çok garip gerçekten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• -hız sabitleyici

-Bel destek ayarı

-far ve yağmur sensörü

Bunlar su 2019 model passatta yok oyle mi? Benim 2013 model Pejo 208 de bunlarin hepsi var

Bu nasil bi araba haci? D segmenti arabaya biniyosun uzun yolda hizi sabitleyemedikten sonra, yagmurda - karanlikta farlar acilmadiktan sonra bu arabayi ne yapayim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pyp

-hız sabitleyici

-Bel destek ayarı

-far ve yağmur sensörü

Bunlar su 2019 model passatta yok oyle mi? Benim 2013 model Pejo 208 de bunlarin hepsi var

Bu nasil bi araba haci? D segmenti arabaya biniyosun uzun yolda hizi sabitleyemedikten sonra, yagmurda - karanlikta farlar acilmadiktan sonra bu arabayi ne yapayim?
    Olsun hocam passat bu araba sonuçta kalite konfor bir kere vw logosu var daha ne olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Ducatine

Biri farketmiş. İçi hoş dokunuş diyorsunuz da değişen birşey yokki! Ayrıca o saati kaldırıp passat yazsını absürd bulan bir tek ben değilim demekki! Sizde farketmişsiniz. Boş bıraksalar daha iyi imiş. Birde arka bagaj büyük passat yazısı. Almamak için iki neden var işte

Alıntıları Göster
    Sonuçta makyajlanmış bir araç hocam, baştan aşağı yeni bir araba değil :) Yeni direksiyon, yeni multimedya, yeni farlar makyajda bundan daha fazlası olursa kasa atması lazım :) Fakat b8 sahibinin alması için çokta sebebi yok, o konuda katılabilirim...

Ben b8 passat sonrasında a5'e geçtim, tam ötv kur patlamadan yeni kasasını aldım :)

Fakat konuya dönecek olursak, konsoldaki passat yazısı gerçekten lüzumsuz olmuş, Oraya daha klas bir saat yada yuvarlak saatin içini analog değilde dijital bir akrep yelkovan yapılabilirdi. Bagajdaki passat yazısı ise gözüme çok garip geliyor :) Belki yeni olduğu için ileride gözler alışır

• Yapacağın işi söyleyim
    Biraz bekle
    Zam yiyecek
    Üst fiyattan sat
    O paraya dolu insignia kapatmaya bak
    Hem dsg den hemide boş arabadan kurtulursun hehehe

• quote:

Orijinalden alıntı: redmaner

Evet saat'in kattığı retro havayı devam ettirseler ben de daha çok sevinirdim. Ama saat yok diye arabayı elemeye değmez diye düşünüyorum :)
    Hocam b8 kasayı tahmini 3. yaşına girmeden elden çıkarmıştım, sor bana kaç kere oradan saate baktım ? :) Sıfır :) Fakat konsolu gerçekten güzel tamamlayan, sembolik bir dokunuştu. Tabi şimdi değiştiği için insana farklı geliyor, belki ileride bu hali daha hoş gelecek...

Bu arada sabah kardeşime alacağım araba için Bursa Doğuş Oto'ya gittim, içeride bolca T-roc vardı. Ellerinde Tugain ve Passat yoktu, satacakları da yokmuş hepsi tükendi minvalinde konuştu. Orada sürekli araç aldığım kişi izindeydi, yarın yine gideceğim olmazsa başka bayilere de sorduracağım...Hazır indirimli satılıyorken aradan çıkarmak istiyorum.

• hayırlı olsun, yakıt tüketimi nasıl idi uzun yolda ?
  • iCrush kullanıcısına yanıt
    sizin dediğiniz 200 binden başlıyor. En dolu Octavia ya bile 175 bin

• passat mı çekeyim yanlarına?
  • 1.5 TSI yorumlarınızı bekliyoruz. Güle güle kullanın.
  • Yine bir vosvos konusu, boş arabaları mehdi yaptılar başımıza.
  • Beyler şu liste fiyatıyla gerçek fiyat arasındaki uçurumu anlayanlar bilenler bi izah edebilir mi? Arkadaş 175e almış liste 240, arada 65 bin fark var, bu normal mi? Internetten listeyi açıp 238den başlayan yazınca direk kapatıyoruz.

• sasa2008 S kullanıcısına yanıt
    En dolu superb 245 bin gibi birşey galiba ÖTV indirimli hali 155 bin tl

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • onkuba kullanıcısına yanıt
    Ben oyumu Civic e verdim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2-3 yasinda temiz Cc ler var cok ikinci elde. sifir passat yerine uygun bunlar dusunulmezmi. tutulmuyormu Ccler bayagi karizma duruyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Kabul etmiyorum. Donanım olmadığı için o fiyat. 105binlik corollada var hız sabitleme, ayıptır d segment araçta olmaması.

1.5 cvt 182hp honda civic executive plus bu fiyata her türlü tercih edilir. Anket yapın, fanatik olmayan 100kişiden 90'ı civic'i seçecektir.
    Birisi D sınıfı, birisi C sınıfı

Yaşı 40'ın üzerinde olan insan D sınıfı araç arar.

Ayrıca hayat Donanımhaber'den ibaret değil. İnternette asarlar keserler ama günün sonunda rakamlar konuşur. Eylül 2019'da 1700 adet Passat, 1500 adet Civic satılmış. Yani burada yok fosfos, yok dsg patladı, yok passat yerine clio alın diye insanlar bağırıp çağırıyor ama görüldüğü üzere para masanın üstüne konulduğunda en iyi tercih Passat oluyor gene. Bu başlığı açan arkadaş da "Passat yerine ne almamış tavsiye ederdiniz" dememiş, "aldım, bu aracı kullanıyorum var mı benden öğrenmek istediğiniz" demiş. Başlıktaki mesajların % 80'i Passat'ı gömen gençlik.

• Hız sabitleyici olmayan aracı bedava verseler kullanmam.
  • Şunu da koyalım şuraya "ne anlıyor bu millet Passat'tan" diyenler görsün.

Yeni Passat alındı. İlk izlenimler ve olumlu/olumsuz yanlar. Gerçek fiyatlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sedefci

Birisi D sınıfı, birisi C sınıfı

Yaşı 40'ın üzerinde olan insan D sınıfı araç arar.

Ayrıca hayat Donanımhaber'den ibaret değil. İnternette asarlar keserler ama günün sonunda rakamlar konuşur. Eylül 2019'da 1700 adet Passat, 1500 adet Civic satılmış. Yani burada yok fosfos, yok dsg patladı, yok passat yerine clio alın diye insanlar bağırıp çağırıyor ama görüldüğü üzere para masanın üstüne konulduğunda en iyi tercih Passat oluyor gene. Bu başlığı açan arkadaş da "Passat yerine ne almamış tavsiye ederdiniz" dememiş, "aldım, bu aracı kullanıyorum var mı benden öğrenmek istediğiniz" demiş. Başlıktaki mesajların % 80'i Passat'ı gömen gençlik.

Alıntıları Göster
    Bombos D segmentine binecegime, dopdolu bir C segmentine binerim.

Pasat aliyorsun 2019 model, arabada hiz sabitleme yok, isik ve yagmur sensoru yok.

Benim 2013 model pejoda olan donanimlar, 2019 pasatta yok. Sizce de bir gariplik yok mu?

O zaman S klas mercedese binelim, manuel klimali, cevirme kollu vs. Ne de olsa mercedes.

Arabayi araba yapan biraz da icindeki donanimdir. Donanim konfor getirir. Koltuk konforu, surus deneyimi elbette c segmentine gore daha iyi olacak ama e bi yandan da o ayak agriyacak uzun yolda neden cunku cruise kontrol yok. Tunelden gececeksin, sahin surermis gibi isiklari acacaksin. Yagmur yagacak, silecek hizini reno torostaki gibi kendin ayarlayacaksin. Bu donanimlarin hepsi size ekstra konfor sunar. Bu kadar para verip de bunlari edinememek gercekten hayal kirikligi.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.