dediğin gibi gayet zevk sahibiyim ama senin arabayla ilgili en ufak bir zevkin olmadığına emin olabilirim bu konuyada sırf cc karalamak için girmişsin ama rica ediyorum mümkünse daha fazla konuşma
Aaa olur mu-konuşalım niye susalım ki.Bak burada forumumuzun obezassat hakkında açtığı konu var,bakalım kimler karalamış deee mi? http://forum.donanimhaber.com/m_54243198/tm.htm Buradaki herkes karalamacı otomobilden anlamıyor,bi sen anlıyon bu işten. Fanatiksiniz kardeşim fanatik. İyiye iyi kötüye kötü diyemiyosunuz saygılıyız size. Ama; Amigosunuz kabul edin yahu ne var? Dosbagen yumurta şeklinde araba yapsa ilahımızdır deyin,size saygı göstereyim
ben fanatik değilim ama volkswagen mercedes ayarında yapsa yine beğenmezsin neymiş dosbagenmiş seninki tipik bir ciğer vakası
dar gelirliliğinde alemi yok almayacaksan başkasının hevesini kırma
quote:
Orijinalden alıntı: shadowgeist
Konuya böyle girdi
quote:
Orijinalden alıntı: senbenibanasor
Merhaba Yeni Passat CC Hakkındaki Görüşlerinizi Alabilirmiyim Nasip Olursa Gelecek Aya Birtanede ben Almayı Düşünüyorum 1.4 TSi lerden
Kullanan varsa görüşlerini beklyorum.
Böyle meydan okudu:
quote:
Performans olarak cc , insignia yı 5 e çarpar.
Ha madem laf dalaşı yapıcaksın gel benimle yap.
Böyle çıktı:
quote:
Yaw arabayı almıcam zaten. 2009 Kasa alıcam CC .
Camtavan + DSG + Bi-xenon vb.
Bu çok pahalı bencede. Deymez.
Ciğerleri Wizente calderon kavursun
Adam beni arabadan soğuttu. Ayrıca araştırdım ve test sürüşüde yaptım. Performan olarak insingya ya 5 çarpar. Bindiğim araba 2.0 TSi di. Yorumlarımı dile getirdim. Son mesaja gelincede eski kasa CC leri görünce daha şık ve hantal olmadığını gördüm , performans iyiydi. O parayı neden ona vereceğimi düşündüm ve eski kasa hemde daha uygun fiyata karar verdim. Konu kapanmıştır. Ve lafı bilip bilmeden sorgulamanız beni deli etti. Tercih benim kararda benim.
Ben çok araştırıp yeni cc aldım. Önceki aracımda 1.4 tsi 160 hp sciroccoydu. Eğer motor hacmi konusunda bir soru işareti varsa kafanda hiç problem etme 1.6 180 hp insignianın yanından rahatça uzuyor 1.4 160 hp olmasına rağmen. Yol tutuşu ve donanımı gerçekten verdiğin paraya değer. C180k falan anca arka plakanı okuyor. O motor hacmine bakan arkadaşlarda TSİ teknolojisi charger ve DSG şanzumana da taksınlar biraz.
Ben çok araştırıp yeni cc aldım. Önceki aracımda 1.4 tsi 160 hp sciroccoydu. Eğer motor hacmi konusunda bir soru işareti varsa kafanda hiç problem etme 1.6 180 hp insignianın yanından rahatça uzuyor 1.4 160 hp olmasına rağmen. Yol tutuşu ve donanımı gerçekten verdiğin paraya değer. C180k falan anca arka plakanı okuyor. O motor hacmine bakan arkadaşlarda TSİ teknolojisi charger ve DSG şanzumana da taksınlar biraz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme