Şimdi Ara

Yeni Passat CC Alınmalımı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
4.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yeni Passat CC Hakkındaki Görüşlerinizi Alabilirmiyim Nasip Olursa Gelecek Aya Birtanede ben Almayı Düşünüyorum 1.4 TSi lerden

Kullanan varsa görüşlerini beklyorum.

• Gidip denemeniz daha mantıklı
  • Önce test sürüşü yapılıyorsa bir test sürüşü yapın sonra kararınızı verirsiniz.
  • burada kimse o araca sahip değil bildiğim kadarıyla ancak resimlerden iç mekan kalitesi passatın üzerinde ve güzel tasarımlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inanç_turasay

Önce test sürüşü yapılıyorsa bir test sürüşü yapın sonra kararınızı verirsiniz.

Evet Zaten Şu günlerde bir test sürüşü yapmayı düşünüyorum.
  • güzel araç fakat verilmez o para vw ye diye düşünüyorum şahsi görüşüm tabi üzerine biraz daha para ekler gidip 3 serisi veya olmadı c serisi bakardım a4 de düşünülebilir bence
  • Araç güzel gidiyor donanımıda iyi ama fiyatı en azından 5000 tl daha pahalı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: smg05

Araç güzel gidiyor donanımıda iyi ama fiyatı en azından 5000 tl daha pahalı

Fiyat bencede yüksek bundan önceki CC 2009 unda fiyatları yüksekti. Eski kasalarda düşünülebilir. En azında fiyatlar iner gibi.
  • eski kasasi cok daha guzeldi,
    o paraya 3 buyuklerden birini dusunurdum.
  • bence siz cc,a4,3serisi,c180,s60 araçları test edin ona göre karar verirsiniz
  • az daha ekler bu bebeği alırdım

• maceraya gırme bavyeralı senı cagırıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMX 166 -- 3 Nisan 2012; 23:13:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

az daha ekler bu bebeği alırdım

çok yerinde bir tespit
  • Beni çağırmamışlar henüz.Davetsiz geldim.
    Bu obeze,
    bu para
    VE
    RİL
    MEZ.
    Sende daha güzel şeyler düşün kendin için.
    Eski kasa cc mesela.
    Yazık paranın düşmanı olma.
  • hem o kasa araba hemde 1.4tsi...

ben bu halimle mini sınıfı 1.5 dizel araçtan 2.0 mini sınıfı araca terfi etmeyi düşünürken...

100bin liralık arabam olcak hemde 1.4 = ) hocam onu geçtimde insignia falan gelip selektör çalarsa ondan sonra yav ben hatamı yaptım deme. Bu arabanın hakkı 2.0tdi yada en az 1.8t motor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sissil

hem o kasa araba hemde 1.4tsi...

ben bu halimle mini sınıfı 1.5 dizel araçtan 2.0 mini sınıfı araca terfi etmeyi düşünürken...

100bin liralık arabam olcak hemde 1.4 = ) hocam onu geçtimde insignia falan gelip selektör çalarsa ondan sonra yav ben hatamı yaptım deme. Bu arabanın hakkı 2.0tdi yada en az 1.8t motor.

İnsignia sadece selektor yapar, o 1.4 diye kucumsedigin cc rahatsiz olursa uzar gider.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: evolvo

İnsignia sadece selektor yapar, o 1.4 diye kucumsedigin cc rahatsiz olursa uzar gider.

1.6T insignia bu obezle yoyo gibi oynar otobanda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evolvo

quote:

hem o kasa araba hemde 1.4tsi...

yok ya bak sen ne zamandan beri cc 180 HP güç verir oldu. ne çok biliyosun sen ya?

insignia bunu john bencamin toschak yapar. sende izlersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sissil -- 3 Nisan 2012; 23:36:09 >

• quote:

yok ya bak sen ne zamandan beri cc 180 HP güç verir oldu. ne çok biliyosun sen ya?

insignia bunu john bencamin toschak yapar. sende izlersin

Kızma adama olacak okadar dosbagenizm.
    Ferrocuyu çağırırım bak konuya,
    adam 1.4 tsi den 350 beygir aldı,o gün bu gün mesaj atmıyor foruma
  • gene o paraya vw alinmaz bmw alinir gibi yorumlar on safhada hic degismeyecek
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.