Şimdi Ara

Audi A3 Eski Model Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
14.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, 2008-2007-2006 arasında 40,000 TL civarına eski model Audi a3 alınır mı?

Alınırsa neden alınır, alınmazsa neden alınmaz, söylerseniz sevinirim.

Biraz daha açmam gerekirse, ilk arabam olacak ve günlük şehir içi okula git gel, yakın mesafeye git gel kullanacağım bir araç olacak.

Benzini çok yakarsa LPG şart mı? Otomatik olarak düşünüyorum tavsiye eder misiniz ve eskiden VW ile yedek parçaları aynı diye görmüştüm, hala öyleyse yedek parça adına çok masraf çıkarır mı?

Son olarak kaç kmye kadar önerirsiniz? Teşekkürler.

Not: hatchback 5 kapı düşünüyorum.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Audi A3 Eski Model Alınır mı?

Bir Audi A3'ün eski modelini almayı düşünüyorsanız, karar vermeden önce dikkate almanız gereken birkaç nokta vardır.

Güvenilirlik: Audi A3, genel olarak güvenilir bir otomobil olarak kabul edilir, ancak eski modellerin bazı yaygın sorunları olabilir. 2000 model Audi A3'lerde yağ sızıntıları, süspansiyon sorunları ve elektrik arızaları yaşanabilmektedir.

Bakım Maliyetleri: Audi A3'lerin bakım maliyetleri, diğer kompakt lüks otomobillere kıyasla daha yüksek olabilir. Düzenli bakım ve onarım gerektirirler ve bazı parçalar pahalı olabilir.

Yakıt Verimliliği: Eski model Audi A3'ler, modern standartlara göre nispeten yakıt verimsiz olabilir. Özellikle şehir içi sürüşlerde yakıt tüketimi artabilir.

Teknolojik Özellikler: Eski kasa Audi A3'lerde, modern araçlarda bulunan bazı teknolojik özellikler bulunmayabilir, örneğin gelişmiş sürücü destek sistemleri ve bilgi-eğlence sistemleri.

Güncel Güvenlik Standartları: Eski model Audi A3'ler, güncel güvenlik standartlarını karşılamıyor olabilir. Daha yeni modeller, daha gelişmiş güvenlik özellikleriyle donatılmıştır.

Sonuç olarak, eski model bir Audi A3 alıp almama kararı, bireysel ihtiyaçlarına ve bütçesine bağlıdır. Güvenilirlik, bakım maliyetleri, yakıt verimliliği, teknolojik özellikler ve güvenlik standartlarını dikkatlice değerlendirmek önemlidir. İmkanınız varsa, satın almadan önce aracın geçmişini kontrol ettirmek ve güvenilir bir tamirciden profesyonel bir inceleme yaptırmak faydalı olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet

• quote:

Orijinalden alıntı: grkankot2

DSG ise uzak durmak en mantıklısı

bu Kasanın manuel şanzumanın da hata çıkıyor. Bizde olmuştu.
  • Benzijlisi alınmaz +dsg var ben 1 serisi al
  • Önermiyor musunuz arkadaşlar?
  • Ben tavsiye ederim 1.6 lpgli olabilir içi geniş ferah görünümü güzel bir araç.
  • 1.6 102 beygir olanlar en mantıklıları lpgye tam uyumlu sorunsuz bir motor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eski kasa audi a5 alınır mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkishDrifter

1.6 102 beygir olanlar en mantıklıları lpgye tam uyumlu sorunsuz bir motor.

Aynen hocam tfsı/TSI aynı zaten her neyse turboya LPG kitleri hem pahalı hem daha oturmadı sistemi TDI yada 1.6 mpi öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: echomaniac

Ben tavsiye ederim 1.6 lpgli olabilir içi geniş ferah görünümü güzel bir araç.

Teşekkürler, peki masraf çıkarır mı çok hocam? yani bu eski modellerin yedek parçaları vs pahalı mı çok
  • 2009 üstü 1.4 tfsi al makyajlı kasa. 2008de de var bu motor ama makyajlı kasa daha güzel. 1.2 tfsi da olabilir cok gitmez ama az yakar. Bu dediğim arabanın temizi icin 55 bin tl civarı gerekir. Bütçe o kadar yoksa golf 6 1.4 tsi öneririm. 1.6 102lik hitler motora bulaşma gitmiyor yaktıkça yakıyor bu devirde anlamsız. Lpg falan uğraşmaya değmez zaten küçük araba. Motor çok önemli sırf audi diye 1.6 alınmaz dediğim gibi onun yerine golf tercih ederim.
  • dsgden dolayı alınmaz
  • O bütçeye 10-11 yaşında C sınıfı almak yerine sıfır ayarında B sınıfı almak şu dönemde daha mantıklı bence. Benzin fiyatları zaten tavan bir de bakım-onarım masrafı yüksek ve sorun çıkarma olasılığı yüksek araçlara yanaşmazdım.
  • Ford fiesta önerir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: takingthere27

Ford fiesta önerir misiniz?

a3u begeniyorsunuz madem onun kuzeni poloyu alın o butceyle mantıklı araçlardan biri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: montreal28

quote:

a3u begeniyorsunuz madem onun kuzeni poloyu alın o butceyle mantıklı araçlardan biri.

Polo 5 kişi binince yere değiyor falan diyorlar, imkan vermesemde bu derece sıknıt yaratıyor mu diye düşünmüyor değilim, birde hakkında yazılanlar bayağı kötü nedense.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: montreal28

quote:

Polo 5 kişi binince yere değiyor falan diyorlar, imkan vermesemde bu derece sıknıt yaratıyor mu diye düşünmüyor değilim, birde hakkında yazılanlar bayağı kötü nedense.

o sınıfta yazılan çizilen her sey tum araclar için gecerlidir, fiestası corsası cliosu da aynı sekilde. Ki polo bunlar arasında c sınıfı dinamiklerine en yakın olanıdır bence

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.