Şimdi Ara

Yeni Passat CC Alınmalımı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
0
Favori
4.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 87 bin tl + opsiyonlarla birlikte 90 bin tl'yi geçicek bir araba için iyi düşünmek lazım.
  • Orijinalden alıntı: shadowgeist

Orijinalden alıntı: WiZeNTe

yav he he

İşte yerin dibine sokulan obezassatı tek beğenen "zevk sahibi" dünyalı
    Nasısın kardeş ya?:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WiZeNTe -- 4 Nisan 2012; 14:19:26 >
  • Orijinalden alıntı: shadowgeist

yav he he

dediğin gibi gayet zevk sahibiyim ama senin arabayla ilgili en ufak bir zevkin olmadığına emin olabilirim bu konuyada sırf cc karalamak için girmişsin ama rica ediyorum mümkünse daha fazla konuşma
  • quote:

dediğin gibi gayet zevk sahibiyim ama senin arabayla ilgili en ufak bir zevkin olmadığına emin olabilirim bu konuyada sırf cc karalamak için girmişsin ama rica ediyorum mümkünse daha fazla konuşma

Aaa olur mu-konuşalım niye susalım ki.Bak burada forumumuzun obezassat hakkında açtığı konu var,bakalım kimler karalamış deee mi?
    http://forum.donanimhaber.com/m_54243198/tm.htm
    Buradaki herkes karalamacı otomobilden anlamıyor,bi sen anlıyon bu işten.
    Fanatiksiniz kardeşim fanatik.
    İyiye iyi kötüye kötü diyemiyosunuz saygılıyız size.
    Ama;
    Amigosunuz kabul edin yahu ne var?
    Dosbagen yumurta şeklinde araba yapsa ilahımızdır deyin,size saygı göstereyim

• arkadas ne 0-100 ne youtube, ne de iyi surucu, digeri de iyi surucuyse ne olacak, 0-400 mt verisi varmi ikisinin de???
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeKSandDoRT

arkadas ne 0-100 ne youtube, ne de iyi surucu, digeri de iyi surucuyse ne olacak, 0-400 mt verisi varmi ikisinin de???

1.4 160 beygir araba nerde 1.6 180 beygir nerde
    İnsignia obezassat den 20 kg daha hafif.
    Kimsenin yeni CC ile 1.6t insigniayı kapıştırmak gibi bir hata yapacağını sanmıyorum.
    Hele ki bu bizim forumdaki tenekeye dosbagen arması yapıştırılsa önünde namaz kılacak tiplerin.
    Bırak 0 400ü,otobanda insignia görse 4lüleri yakar "aman madara olmiyim" gibisinden
    emniyet şeridinde bekler bunlar.
  • VW CC alınabilecek ve binilebilecek gayet güzel bir araçtır. Pişman olmayacağınızı düşünüyorum. Passat'tan farklı özellikleri mevcuttur. 1.4 LT 160 bg.'lik CC, aynı motordaki Passat'ın Highline donanımı ile eşdeğer. Görünüşüne göre kalite yorumu yapmak sadece bizim milletimize mahsustur (Belkide sadece bu foruma, bilmiyorum). Araçların performansını fabrika verilerine göre değilde youtube videolarına göre karşılaştıran bir milletten başka bir yorum beklenmez zaten.

Sonuç olarak, CC gayet güzel ve elit görünen ve bir araç. Alınıp mutlu mutlu binilir. Fiyat konusundada muadilleri ile karşılaştırınca abartıldığı kadarda yüksek olmadığı görülür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

yav he he

quote:

Orijinalden alıntı: asoz

VW düşmanlığında son boyut bu olsa gerek...

Resmi verileri bile ciddiye almıyor adam, hala VW karalama derdinde...

Teknik bilgileri koymuşlar işte, daha ne ağlıyon...

VW düşmanı olsam eski CC ye o kadar methiye düzmem.
    Ben VW'e hiçbir zaman düşman olmadım.
    Ama senin gibiler de otomobilden hiçbir zaman anlamadılar,sanayideki sacın üstünde WW logosu görseniz kıble gibi selamlayacaksınız mübarek.
    Boş boş konuşma yapma,
    obezassat eski kasasının da insignianın da yanında araba değil.
    Ondan CC demiyorum zaten,obezassat diyorum.
    Forumda yerden yere vurdular arabayı,daha gelmiş amigoluk yapıyosunuz.
    Amigoluk tribünde yapılır,forumda değil.
    Passatı şişir,bir iki led ekle-yaz üstüne 110 bin küsür lira,al sana spor sedan araba.
    Yeak yeaa?
    Gerçek cc budur:
     Yeni Passat CC Alınmalımı?

O size yeni model diye yutturulmaya çalışılan araba da bunun yanında paçavradır.Bu kadar basit.
    quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Hey yavrum be 1.6 180 beygire bak 260-270 yapıyor. Demek opelin beygirleri hormonlu.

Hormonlu falan değil insignia 1.6t nin son hızı 250 civarıdır zaten.
    Ondan yoyo gibi oynar diyoruz ya..

Şüphesiz.

• quote:

quote:

yav he he

quote:

Orijinalden alıntı: asoz

VW düşmanlığında son boyut bu olsa gerek...

Resmi verileri bile ciddiye almıyor adam, hala VW karalama derdinde...

Teknik bilgileri koymuşlar işte, daha ne ağlıyon...

VW düşmanı olsam eski CC ye o kadar methiye düzmem.
    Ben VW'e hiçbir zaman düşman olmadım.
    Ama senin gibiler de otomobilden hiçbir zaman anlamadılar,sanayideki sacın üstünde WW logosu görseniz kıble gibi selamlayacaksınız mübarek.
    Boş boş konuşma yapma,
    obezassat eski kasasının da insignianın da yanında araba değil.
    Ondan CC demiyorum zaten,obezassat diyorum.
    Forumda yerden yere vurdular arabayı,daha gelmiş amigoluk yapıyosunuz.
    Amigoluk tribünde yapılır,forumda değil.
    Passatı şişir,bir iki led ekle-yaz üstüne 110 bin küsür lira,al sana spor sedan araba.
    Yeak yeaa?
    Gerçek cc budur:

O size yeni model diye yutturulmaya çalışılan araba da bunun yanında paçavradır.Bu kadar basit.
    quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Hey yavrum be 1.6 180 beygire bak 260-270 yapıyor. Demek opelin beygirleri hormonlu.

Hormonlu falan değil insignia 1.6t nin son hızı 250 civarıdır zaten.
    Ondan yoyo gibi oynar diyoruz ya..

nedir sendeki bu opel hasreti anlamadım gitti

• quote:

Orijinalden alıntı: senbenibanasor

Sorun herhangi bir markaya hasret olmak değil.
    Ki zaten bu paralar cebimde olsa alacağım araç x-type bu araçlarla alakam yok.
    Sorun forumdaki bazı amigo arkadaşların gerçekleri kabullenmeyip bir de üstüne obezassatı c serisi 3 serisi yok efenim volvo s60 gibi arabalara rakip göstermesinde.
    E bizde veriyoruz cevaplarını elde değil
  • quote:

quote:

Sorun herhangi bir markaya hasret olmak değil.
    Ki zaten bu paralar cebimde olsa alacağım araç x-type bu araçlarla alakam yok.
    Sorun forumdaki bazı amigo arkadaşların gerçekleri kabullenmeyip bir de üstüne obezassatı c serisi 3 serisi yok efenim volvo s60 gibi arabalara rakip göstermesinde.
    E bizde veriyoruz cevaplarını elde değil

Kabul etsenizde etmeseniz de CC, 3 Serisi, C Serisi ve A4 un rakibi.Ayni segmentin araclari.Ayrica Opel Insignia yi ara hizlanmalarda DSG 7 kere carpar teknik veriler uzerinden konusmak durumundayiz youtube da ki 2-3 video ile olmaz bu is, saygilar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kinglbj23

Kabul etsenizde etmeseniz de CC, 3 Serisi, C Serisi ve A4 un rakibi.

160 beygir +20 kg arabaya 180hplik insignianın karşısında değil dsg ferrari şanzımanı koysanız yine netice alamazsınız bu 1
    3 serisi C serisi ve A4 e passatla hemen hemen aynı iç mekanı taşıyan bir araba hiçbir şart ve surette rakip olamaz bu da 2.
    Ama siz amigoluk yapmak isterseniz jetta vs 7.60li konusuna göz atınız
  • quote:

quote:

160 beygir +20 kg arabaya 180hplik insignianın karşısında değil dsg ferrari şanzımanı koysanız yine netice alamazsınız bu 1
    3 serisi C serisi ve A4 e passatla hemen hemen aynı iç mekanı taşıyan bir araba hiçbir şart ve surette rakip olamaz bu da 2.

Amigoluk yapan sizsiniz CC tum dunya tarafindan d+ segmentte oldugu kabul edilen bir arac hala neyin savasini veriyorsunuz teknik veriler ortada Opel den prim aliyorsunuz sanirim ama boyle anlamsiz dayatmalar yaparak Insignia ya zarar veriyorsunuz bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seriously. -- 4 Nisan 2012; 20:39:14 >

• quote:

quote:

quote:

Amigoluk yapan sizsiniz CC tum dunya tarafindan d+ segmentte oldugu kabul edilen bir arac hala neyin savasini veriyorsunuz teknik veriler ortada Opel den prim aliyorsunuz sanirim ama boyle anlamsiz dayatmalar yaparak Insignia ya zarar veriyorsunuz bence

Son derece katılıyorum.

Herşey ortada CC nin.

CC ile opel in yarışması söz konusu değil.

Performans olarak cc , insignia yı 5 e çarpar.

Ha madem laf dalaşı yapıcaksın gel benimle yap.

• quote:

Şu cümleden sonra seninle tartışması gereken ben değilim,bu arkadaş

quote:

Amigoluk yapan sizsiniz CC tum dunya tarafindan d+ segmentte oldugu kabul edilen bir arac

Forumda yeni icat!
    CC Audi a6,TT,5 serisi gibi araçların rakibi oldu.Tebrik ederiz bravooo bravoooo
    :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    Allah akıl fikir versin size ya.
    Ama sağol bak şimdi konusunu açacağım hemen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 4 Nisan 2012; 21:06:28 >

• quote:

quote:

quote:

Amigoluk yapan sizsiniz CC tum dunya tarafindan d+ segmentte oldugu kabul edilen bir arac

Forumda yeni icat!
    CC Audi a6,TT,5 serisi gibi araçların rakibi oldu.Tebrik ederiz bravooo bravoooo

Sen hakkaten konuyu baltalıyorsun, yada Opelden rüşfet alıyorsun Başka yolu yok.

• quote:

Sen hakkaten konuyu baltalıyorsun, yada Opelden rüşfet alıyorsun Başka yolu yok.

d+ segmentteymiş hacı senin araba,bence fırsat varken kaçırma tükenebilir bayilerden.
    100 bin liraya a6 nın rakibi kendinden 20 beygir güçlü 1.6turbo tokatlayan araba alıyon bak koooş dosbagen doğuş plazaya
    Sandalyeden düştüm ya
    :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

• quote:

quote:

d+ segmentteymiş hacı senin araba,bence fırsat varken kaçırma tükenebilir bayilerden.
    100 bin liraya a6 nın rakibi kendinden 20 beygir güçlü 1.6turbo tokatlayan araba alıyon bak koooş dosbagen doğuş plazaya
    Sandalyeden düştüm ya
    :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Yaw arabayı almıcam zaten. 2009 Kasa alıcam CC .

Camtavan + DSG + Bi-xenon vb.

Bu çok pahalı bencede. Deymez. haa 1.8 TSi veya 2.0 TSi alıcam onada performans kötü dede forumdan atsınlar seni

• quote:

Yaw arabayı almıcam zaten. 2009 Kasa alıcam CC .

Camtavan + DSG + Bi-xenon vb.

Bu çok pahalı bencede. Deymez. haa 1.8 TSi veya 2.0 TSi alıcam onada performans kötü dede forumdan atsınlar seni

Deminden beri burada 5e çarpıyodun,3 e bölüyodun?
    Adamı naaparlar?
    Ha söyle bakim naaparlar?
    Ben söyliyim:

Bi daha da o efsanevi kasa CC varken araba çakması obezsatın lakırdısıyla dolanmayın ortalıkta.

Sana da hayırlı olsun,birkaç amigo cümlesinden sonra doğru yolu buldun bari.
    D+ segmente obez sokan arkadaş naapacak acaba çok merak ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 4 Nisan 2012; 21:29:22 >

• quote:

quote:

quote:

Forumda yeni icat!

Audi A6, 5 Serisi ve E Serisi 'E segmenti' araçlarıdır. Vw CC, BMW 3, Mercedes C, Audi A4 D+ segment araçlardır, bunun nedeni bu araçların aynı boyutlardaki araçlara göre gerek donanım gerek fiyat olarak yüksek olmasıdır. D segment araçlar Passat, İnsignia, Avensis, Accord, C5 gibi araçlardır. Allah size akıl fikir versin bilginiz yoksa önce araştırınız, araştırmak bana göre değil derseniz yardım isteyin bu forumda araştırıp insanlara bir şeyler katmak isteyen bilgilendirmek isteyen insanlar var eğer bunu da yapmıyorsanız yazmayın beyefendi yalan yanlış bilgilerle insanları yanıltmayın. Baya eğlendiniz herhalde ama sizde haklısınız fikri olmayanın zikri de olmaz. Sizin için link veriyorum yapmanız gereken tek şey tıklamak ve okumak :http://www.aracbilgisi.com/arac-donanimi/93-otomobil-terimleri-arac-parcalari/1651-hangi-arac-hangi-segmenttedir-.html başka bir link :http://forum.donanimhaber.com/m_6010648/tm.htm . Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seriously. -- 4 Nisan 2012; 21:34:00 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.