Şimdi Ara

Yeni Passat ın Fiyatı Belli Oldu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
7.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yaman06

quote:

Orijinalden alıntı: _leylandi_

passat için 52 bin başlangıç fiyatı son derece normal.bu fiyatı eleştiren arkadaşlar neye göre eleştiriyorlar anlamak güç.piyasadan bihaber insanların vereceği tepki bu olur.opel insignia 54 bin den başlıyor...

Avensiste 48.950 den başlıyor. Elegant extradaki donanım Trendline Passatta olacak mı sizce ?

güncel kasa passat trendline ile,yeni avensis elegant extranın donanımlarını bir karşılaştır bakalım fark görebilecekmisin.ben söyliyim.toyotada extradan far yıkama var.yeni kasa passatta illaki donanımları artırırlar.şimdi ne söyliyceksin?
  • Yeni gelen Passat Trendline'lar da son dönemdekiler gibi dolu olur umarım,eğer öyle olursa harika olur.
  • Konuyla alakalı olmayabilir ama yinede paylaşmak istedim. Bende yeni passatı bekleyenlerdendim hatta passat ve insignia arasında kararsız kalmıştım ve passatın yeni kasasını gördükten sonra kararımı vereceğim demiştim. Yeni kasa pasatın çok fazla değişmediğini gördüm ama yinede fiyat ve motor seçeneklerini beklemye karar vermişken kia sportageyi görünce aklımın içi allak bullak oldu ve son bir haftalık düşünceden sonra 2011 yeni kasa sportage 1.6 benzinli modelini almaya karar verdim. Kia marka bir aracı birgün alacagımı ve kullanacagımı aklımın ucundan bıle gecırmıyordum ama demekkı hersey nasıp kısmetmıs. Passata olan hayranlığımda her zaman için devam edecektir ama bu sprtage aracın gorunumu ve donanımı beni kendıne mıknatıs gıbı çekip sankı kendıne kelepçeledi kendımı alıkoyamadım ve yarın sabah inşallah aracın kaporasını teslim edip onumuzdekı pazartesiye gelen son aracı teslım alacam.
    Sizce vermiş olduğum bu karar yapmış oldugum bu tercihteki olumlu olumsuz düşünceleriniz ne olur paylaşırsanız çok ama çok sevinirim. teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Fırat- -- 19 Ekim 2010; 2:54:51 >

• d sınıfı ve yeni passatın toplam kalitesi farklı olacaktır ama bence iyi yapmışsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: egunns

d sınıfı ve yeni passatın toplam kalitesi farklı olacaktır ama bence iyi yapmışsınız

düşünceniz için teşekkür ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Fırat-

quote:

Orijinalden alıntı: egunns

d sınıfı ve yeni passatın toplam kalitesi farklı olacaktır ama bence iyi yapmışsınız

düşünceniz için teşekkür ediyorum.

Merakımı bağışlayın lütfen, iyi yapmış olmamdaki nedeni neye bağlıyorsunuz acaba?
  • 42 bin e Polo satılıyor (Ve alınıyorda, hatta sıra varmış.) Hal böyle olunca Passat a 52 bin başlangıç normal ..
  • Piyasaya çıkalı epey olmuş, makyajı tanıtılan 125hp 1.6 atmosferik motorla satılan mondeo'nun başlangıç fiyatı 46,805
    Insignia 54.873 (180hp lik olabilir sanırım 115lik kalktı)
    Avensis 1.6 132hp atmosferik 48,950 (kampanya fiyatı)
    Laguna 1.6 110hp atmosferik enkaz motorlu Expression (bununda makyajlısı tanıtıldı henüz TRde yok) 49.050

şimdi bu 52.000'e laf edenler gelsinler hayır yani ne biçim milletiz kabul ediyorum doğuk kazıkçı etik çalışmayan bir firma ama ne bekliyordunuz
    VW alıyorsunuz beyefendi geyiklerine girmeyeceğim ancak alman-D segmenti, premium'a en yakın modeli alıyorsunuz baylar cümlesini kurarım kusruma bakmayın.. Ne olursa olsun bir 6, accord, c5, 407, laguna, avensis vs. asla passat ayarına gelemediler, gelseler satarlardı zaten-insignia istisnadır

• herkes burda sövüyor ama yine peynir ekmek gibi satacak bu araba .
  • Güncel kasanın baz modeli fiyatına göre 10 bin lira zam ha? Fazla olmuş bence. Ben en fazla 6 bin beklerdim.
  • Yeni Fiyatlar

Eksik Donanımlar

Orijinalden alıntı: Taner Göde

Sevgili dostum Mert,

Bu bilgileri paylaşman çok iyi oldu. Tüm crême de là crême opsiyonların HIGHLINE'da olacağı mâlûmdü ancak TRENDLINE'dan ve COMFORTLINE'dan çalınmış, yeni birşey gelmemiş.

1. AMBİYANS IŞIKLARI gitmiş (değeri 1 Euro tutmayan 2 LED'i sökmüşler)
    2. CLIMATRONIC Trendline'da gitmiş
    3. YAKIT DEPOSU KAPAĞI manüel oldu ama listede içeriden açılabilir diyor, belki de öyledir.
    4. Renkli MFD sadece HIGHLINE'da var
    5. ARKA LED FAR AYDINLATMA Trendline'da ve Comfortline'da gitmiş, sadece HIGHLINE'da.
    6. HIZ SABİTLEYİCİ (CRUISE CONTROL) Trendline'da gitmiş (bunu anlamak mümkün değil)

Gelenler, ki bence bir hata var,

a. Comfortline'da alüminyum alaşımlı yedek lastik
    b. Comfortline'da RCD 510

Daha fazla giden ve daha az gelen opsiyon, özellik, donanım vardır ancak listeyi ayrıntılı olarak incelemem gerek.
    En göze çarpan "ŞOK" değişikliklier ise Trend ve Comfort'ta arka farların LED olmaması (!) ve Trendline'da Cruise
    Control (Hız Sabitleyici) ve Climatronic (Elektronik Klima) gibi "olmazsa olmaz"ların artık olmaması.

Orijinalden alıntı: mertbasaran

Yeni Passat'ta modele göre standart olan donanımlar. İlk bakıştan highline'da yine bir çok donanımın standart olduğu dikkatimi çekti. 17inch jant lastik, Alcantra deri koltuk, Bi-xenon sürüşe duyarlı farlar, anahtarsız giriş sistemi, 12 yönlü hafızalı ısıtmalı koltuklar, Ve en güzeli renkli yol bilgisayarı. En hoşuma gitmeyen ise highline'da bile RNs 510 yerine RCD 510'un standart olması ve sunroof'un standart olarak verilmemesi. Yine eskisi gibi comfortline oldukça yeterli, trendline ise yurtdışına göre daha fazla donanımı kapsıyor

Yeni Passat ın Fiyatı Belli Oldu

Yeni Passat ın Fiyatı Belli Oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

Piyasaya çıkalı epey olmuş, makyajı tanıtılan 125hp 1.6 atmosferik motorla satılan mondeo'nun başlangıç fiyatı 46,805
    Laguna 1.6 110hp atmosferik enkaz motorlu Expression (bununda makyajlısı tanıtıldı henüz TRde yok) 49.050

şimdi bu 52.000'e laf edenler gelsinler hayır yani ne biçim milletiz kabul ediyorum doğuk kazıkçı etik çalışmayan bir firma ama ne bekliyordunuz
    VW alıyorsunuz beyefendi geyiklerine girmeyeceğim ancak alman-D segmenti, premium'a en yakın modeli alıyorsunuz baylar cümlesini kurarım kusruma bakmayın.. Ne olursa olsun bir 6, accord, c5, 407, laguna, avensis vs. asla passat ayarına gelemediler, gelseler satarlardı zaten-insignia istisnadır

407, C5'in Passat ayarında olmadığını kabul ederim ama Mondeo ve Accord içni aynı şey geçerli değil. Unutmaki Passat sadece TR'de bu kadar çok satıyor. Geçen hafta iş sebebi ile Viyana'da 5 gün kaldım. Sokaklarda Passat yok denecek kadar azdı, Mondeo Passat'tan daha fazlaydı. Passat'ın dünya üzerindeki 180 ülkede sadece TR'de çok satıyor diye çok iyi olduğu anlamına gelmez. Mesela İngiltere'de de Mondeo çok fazla satıyor. Bir de Passat için premium'a yakın sözüna katılmam mümkün değil. Passat'ı ve BMW 320d'yi kullandım. Motor sesinin yalıtımı, iç mekan malzeme kalitesi yönünden baya fark var arada. Passat'ın iç mekanının sağından solunda gıcırtı, tıkırtı gibi sesler gelirken BMW'den çık çıkmıyor. Accord ve Mondeo ne kadar premium'a yakınsa Passat da o kadar yakın...

Bu arada Passat'ın yeni açıklanan fiyatı rakiplerine göre normal, "çok pahalı", "Doğuş oto kazığı" gibi laflar etmek manasız. Doğuş Oto kazığı varsa diğer markaların ithalatçıları da kazıklıyor o zaman...

• Beni eve kadar izle fonksiyonu 2004 model corsa'nın en baz donanımında bile standart 2011 passatta baz donanımda yok. Arada 7 yıl ve 2 segment fark var. Süpermiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: A Hero

quote:

Orijinalden alıntı: _Azza_

Güncel kasanın baz modeli fiyatına göre 10 bin lira zam ha? Fazla olmuş bence. Ben en fazla 6 bin beklerdim.

Bence de hocam . Yeni passatın fiyatını eleştirince de aracı kötülüyor diyorlar

eski kasada giriş seviyesi motor 1.6 102hp' lik eski atmosferik motordu.
    yeni kasada giriş seviyesi yeni nesil 1.4 tsi 122 beygirlik TSI motor.

müsadenizle arada fark var, mantıklı olması için eski kasanın 1.4 tsi fiyatı ile karşılaştıracaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalsiyum 17 -- 19 Ekim 2010; 11:43:31 >

• trendlıne da donanım saka gıbı
  • fena olmamış kasa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

Piyasaya çıkalı epey olmuş, makyajı tanıtılan 125hp 1.6 atmosferik motorla satılan mondeo'nun başlangıç fiyatı 46,805

bir accord ve bir mazda 6 passat ayarına gelemediler mi?
    uçmuş bu forum. şaka gibi yorumlar. bıktırmaya başladı artık

• Elektrikli katlanabilir aynalar Highline'da bile yok yanlış okumadıysam.
  • Gene bestsel olacak bir araç,özellikle filo araçları arasında aranacak bir model olur.Mİrasın da güçlü olduğu düşünülürse.Ama vw den artık yeni dizayn bekliyoruz golfden passata kadar iç dizayn hep aynı oldu nerdeyse
    12.000 adet satmayı düşünüyorlarmışş ,almanyadan kota bumu acaba türkiye için
  • mazda6 yı bilmem de, accord kesinlikle passat ayarında, belki bir iki puan geçebilir bile.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.