Şimdi Ara

Yeni Passat ın Fiyatı Belli Oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
7.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yeni Passat, 52 bin TL’ye lider havasıyla geliyor

VolKSWAGEN’in ilk olarak 1973 yılında pazara sunduğu ve tüm dünyada 15 milyonun üzerinde satış adediyle sınıfının en başarılı modellerinden biri olarak kabul edilen Passat’ın 7’nci nesli, kasım ayından itibaren Türkiye’de 51 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Yeni Passat’ın Türkiye pazarında iddiasını artırarak başarısını devam ettireceğini söyleyen VW Binek Genel Müdürü Vedat Uygun, şöyle konuştu: “Passat 6’ncı nesli ile Türkiye’de satışa sunulduğu 2005 yılından bu yana 43 bin adetlik bir satış yakaladı. 2010 yılının ilk 8 aylık döneminde 7 bin 252 adetlik Passat satışıyla bu segmentte yüzde 30’luk pazar payıyla liderliğini devam ettirdi. 2011 yılında 45 bin adetlik toplam satışımızın 12 bin adetlik bölümü yeni Passat’tan oluşacak. “ Yeni Passat, BlueMotion Technology ile donatılmış 122 beygir 1.4 TSI benzinli, 105 beygir 1.6 TDI ile 140 ve 170 beygir 2.0 TDI dizel motor seçeneklerine sahip.

YENİ PASSAT DH SAYFASI

http://forum.donanimhaber.com/m_35400569/mpage_4/f_/key_//tm.htmhttp://forum.donanimhaber.com/m_35400569/mpage_4/f_/key_//tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rhetorical -- 18 Ekim 2010; 20:57:36 >

• Gelcek motorlar şuan için satılan passatla aynı seçeneklere sahip.

İç tasarım desen makyajlı kasayla pek farkı yok.

2 tane far değiştirmişler hepsi o.Keşke getirmeselerdi yeni kasa'yı yok yere pahalandı şimdi
  • Yeni kasa eskisine gore cok sade ve gosterissiz bence. Bu da Turkiye`deki satislari biraz etkiler gibi geliyor bana.
    Bakalim gorecegiz, satislarini en cok merak ettigim modellerden biri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hemican

Yeni kasa eskisine gore cok sade ve gosterissiz bence. Bu da Turkiye`deki satislari biraz etkiler gibi geliyor bana.
    Bakalim gorecegiz, satislarini en cok merak ettigim modellerden biri.
    başlangıç modeli 1.4 tsi 122 olacak herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAİM.

Alıntıları Göster
    bizim bir arkadaş vardı...Focus titanyum x alaccaktı yeni kasa cıkcakmıs zaten o paraya yeni passat alırım üstünüde mazot parası yaparım demişti..Yeni passatta çok aham şaham birşey yok giriş 52 bin yuh yani o parayı hakettiğini düşünmüyorum...Şimdi bizim arkadaş yeni focusa döner oda hemen hemen bu paralardan olur kafayı yer artık

• quote:

Orijinalden alıntı: SAİM.

Alıntıları Göster
    konusu var zaten orda paylaşssanda konu kirliği olmasa hem herkez bi sayfadan istediğini bulsa fena olmazmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: LE10

konusu var zaten orda paylaşssanda konu kirliği olmasa hem herkez bi sayfadan istediğini bulsa fena olmazmı

Alıntıları Göster
    her turlu parasını hak eden bır arac ama ben alırsam ılk ıs ortadakı analog saatı sokturur oraya baska bısey takarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: LE10

Alıntıları Göster
    Bu fiyatlarla Passat satışlarının eskisine göre artacağını planlamışlar yani. Enteresan. 52 binlik passatta otomatik klima, far ve park sensörleri, deri direksiyon
    gibi donanımlar olmazsa kim alacak merak ediyorum. 1.6 mpi gibi lpg uyumlu bir motoru Vw en azından Türkiye pazarı için üretmedikten sonra satışlarının
    artacağını hiç mi hiç düşünmüyorum. Bakalım nolacak göreceğiz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaman06 -- 18 Ekim 2010; 12:24:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: omerf

Gelcek motorlar şuan için satılan passatla aynı seçeneklere sahip.

İç tasarım desen makyajlı kasayla pek farkı yok.

2 tane far değiştirmişler hepsi o.Keşke getirmeselerdi yeni kasa'yı yok yere pahalandı şimdi
    tüm donanım listesini ve motorları fiyatlarıyla beraber görmeden yorum yapmak zor ancak passat hep kaliteli bi araç oldu, yine insanların en kuvvetli alternatifleri arasında olacaktır.

hondayı ve accordu daha fazla sevmeme rağmen passatı bu fiyatıyla ve motorlarıyla taktir ediyorum. tek problemleri tüm modellerininb iç ve dış tasarımları birbirinin aynı olması audide de bu var ve cok can sıkıcı bir sey. poloyla passat alan arasında donanım ve konfor farkı var tasarım komple aynı....

• quote:

Orijinalden alıntı: akdogan911

tüm donanım listesini ve motorları fiyatlarıyla beraber görmeden yorum yapmak zor ancak passat hep kaliteli bi araç oldu, yine insanların en kuvvetli alternatifleri arasında olacaktır.

hondayı ve accordu daha fazla sevmeme rağmen passatı bu fiyatıyla ve motorlarıyla taktir ediyorum. tek problemleri tüm modellerininb iç ve dış tasarımları birbirinin aynı olması audide de bu var ve cok can sıkıcı bir sey. poloyla passat alan arasında donanım ve konfor farkı var tasarım komple aynı....

Alıntıları Göster
    İşin garibi Almanya'da yeni Passat daha ucuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Alıntıları Göster
    Donanım'ları belirleyici olacak bence 52 bin'lik modelde donanımlı passat çıkarsa karşımızda gene Satş Oranlarını Alt Üst Edeceği Düşüncesindeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Alıntıları Göster
    Güncel kasa 51500 TL, yeni kasa 51900 TL.Bence fiyat gayet güzel.Beklenenin altında olmuş diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 207m

Güncel kasa 51500 TL, yeni kasa 51900 TL.Bence fiyat gayet güzel.Beklenenin altında olmuş diyebilirim.

Alıntıları Göster
    Belki size yalan gelir.Ben 1,6 passat ile Bodrum dan İzmir e giderken bir rampada Renault Kangoo marka arabayı geçemedim. motor küçük kasa büyük geliyor insanlar o kadar büyük kasada o kadar küçük bir motoru neden tercih ederler anlamadım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 207m

Alıntıları Göster
    Küçücük Golf fiyatına D sınıfı Passat. Hem de TSI . Tip mip hikaye VW bayilerinin içini görür gibiyim. İğne atsan yere düşmeyecek.

Zaten bu işin makyajdan öteye gitmemesinin sebebi buydu. Yeni kalıp çok az ürettiler , üretim bandı aynı kaldı. İçi hiç değişmedi. Az yatırım yapıldı e fiyatlar böyle oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Warrıor Sako

52 bine bu olursa çok satacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay KospiR

quote:

Orijinalden alıntı: Warrıor Sako

52 bine bu olursa çok satacaktır

Alıntıları Göster
    Tasarımını çok beğendim. Bana hitap eden bir tasarım olmuş, köşeli böyle, ön kısmı gerçekten heybetli duruyor.

1.4 Tsi ve ~50.000 civarında olursa bu araç ciddi manada satar.

Hatta 1.4 Tsi 160 Ps +Dsg eklenirse dahada iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: akın48

Belki size yalan gelir.Ben 1,6 passat ile Bodrum dan İzmir e giderken bir rampada Renault Kangoo marka arabayı geçemedim. motor küçük kasa büyük geliyor insanlar o kadar büyük kasada o kadar küçük bir motoru neden tercih ederler anlamadım..

Asıl "1,6 passat ile rampada Kangoo'yu geçtim" deseydin yalan gelirdi...
  • quote:

TDI mıydı passat yoksa 102mpı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sscasta

quote:

TDI mıydı passat yoksa 102mpı mı?

Alıntıları Göster
    Comfortline fiyatı ne olur acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fleetwood1991

Tasarımını çok beğendim. Bana hitap eden bir tasarım olmuş, köşeli böyle, ön kısmı gerçekten heybetli duruyor.

1.4 Tsi ve ~50.000 civarında olursa bu araç ciddi manada satar.

Hatta 1.4 Tsi 160 Ps +Dsg eklenirse dahada iyi olur.

Alıntıları Göster
    fiyat bana oyle cok yuksek gelmedi ama eski daha dogrusu guncel pasatin tipi bence cok daha hos.

bence tsi falan hikaye, satislari asil belirleyen 1.6 tdi in fiyati olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BenGiDeR -- 18 Ekim 2010; 14:39:02 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.