Şimdi Ara

Yeni passat mı yeni S40 mı????? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
0
Favori
41.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    aranıza yenikatıldım forum nasıl başlatılır bilemedim o yüzden araya balıklama dalıyorum kusura bakmayın.
    yeni passat 1.6 FSI 115 bp yi bende düşünüyorum. bileniniz deneyeniniz varmı. o araba gitmez, yeni kasa tutmaz, vw de olsa 1.6tının ikinci eli iyi olmaz vs deniyor yorumunuz nedir.
  • kesinlikle passat
  • passatın konforunu volvoda bulamazsınız bende inceleme fırsatı buldum tek kelime ile mükemmel bir otomobil hele metalik grisi bitirdi beni ayrılamadım yanında
  • quote:

Orjinalden alıntı: yeni arkadaş

arkadaşlar selam
    aranıza yenikatıldım forum nasıl başlatılır bilemedim o yüzden araya balıklama dalıyorum kusura bakmayın.
    yeni passat 1.6 FSI 115 bp yi bende düşünüyorum. bileniniz deneyeniniz varmı. o araba gitmez, yeni kasa tutmaz, vw de olsa 1.6tının ikinci eli iyi olmaz vs deniyor yorumunuz nedir.

yeni kasanın yani vw nin ürettiği bir aracın kötü de olsa türkiyede tutmama şansı yok insanlar vw ye öyle bir aşık ki vw at arabasıda üretse 40milyar verirler bu yüzden 2.eli kesin tutar ve minimum değer kaybıyla elinden çıkarabilirsin performans a gelince de bu aracı kendi rakipleriyle vectra 1.6, ve avensis 1.6(kasası ağır orta segment arabalarının düşük motor hacimleri) karşılaştırılınca orta düzeyde ya sende vw ciysen korkmadan gömebilirsin o parayı o araca

• quote:

Orjinalden alıntı: Reanimate

quote:

Orjinalden alıntı: m.C.k

quote:

Orjinalden alıntı: alper1001

bu gün yanımdanda yeni passat 2.0TDI geçti ve araçtanj sürekli cıyy diye sinir bozucu bir ses geliyor bu sesin nedeni nedir vw cilere soruyorum sesi anlatmak gerekirse aynen şanzımanı dağılmış doğan sesi gibi . turbo sesi olmadığından eminim ama ne olabilir bu assat gibi bir araç dizelde olsa böyle bir sesi haketmiyor bilgilendirirseniz sevinirim...

abi o turbonun tıslaması ya...

halen pompa-meme teknolojisine sahip tdi motorlar üreten bir markaya bence bu ses az bile

valla arkaya kız atcam diyorsan scenic tam uygun.
    koltukları yatır ön koltukları da öne katla.

tavanı aç, yan perdeleri çek..
    hafiften bi slow müzik koy.

soğutuculu orta gözden şarabı aç...

arabayı da tenha bi yere çek...

o gece senden mutlu kimse olamaz...

:D sen cokmu yaptın o işi ... vallahi benim görüşüm canın istiyosa heryerde yaparsın :D

sadece 4 kere yaptım...

• passat
  • yeni s40 hic tutmadı ama passatın önü kusursuz ancak arkasi tam bir takoz
    ben sana bunları bırak saab al derim
    arabanın heseyden once bir asaleti var tip olarakta kusursuz
  • P A S S A T
  • volvo 4eva
  • passat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eleny -- 27 Temmuz 2005, 17:49:08 >
  • volvo

Yeni passat mı yeni S40 mı?????
  • tek kelimeyle S40 dunyanın en guvenli aracları nı 1.si VOLVO ÜRETİR 2.si NI İSE SAAB tır ikiside aynı ulkenın amlıdr konu bu degıl ama S40
  • valla markacılık yapmak istemem ama şu da bir gerçek ki günümüzde güvenliğe en çok yatırım yapan firmalar volvo ve renault'dur
  • Janiko boşver ya millet volvo da volvo tutturmuş...

hangi marka 8 otomobiliyle 5***** aldı??

bu arada PEUGEOT 1007 yi KUTLUYORUM.
     Yeni passat mı yeni S40 mı?????

TÜM SINIFLARIN EN GÜVENLİ OTOMOBİLİ seçildi...
  • s40
  • Bende bi volvo hayranıyım. S60 R tek geçerim.
    fakat burda bu iki arabayı ne açıdan tartışıyoruz?
    1. si 1.6 motor ve 50 milyara kadar ise hiç düşünmeden PASSAT derim
    2. si büyük motorlarda tartışıyosak ve bu arabaların fiyatı 100 milyarı buluyosa ne S40 ne passat o zaman S60 a bakın derim.

benim oyum passat a

• quote:

Orjinalden alıntı: sumutlu

Bende bi volvo hayranıyım. S60 R tek geçerim.
    fakat burda bu iki arabayı ne açıdan tartışıyoruz?
    1. si 1.6 motor ve 50 milyara kadar ise hiç düşünmeden PASSAT derim
    2. si büyük motorlarda tartışıyosak ve bu arabaların fiyatı 100 milyarı buluyosa ne S40 ne passat o zaman S60 a bakın derim.

benim oyum passat a

bende 80milyara S40 T5 derim s60R ddışında yiyemediği volvo yok

• eğer ikisininde1.6 motorlarını karşılaştırıyorsak passat performansta öne geçer konforda zaten önde
  • arkadaş illa dizel demiyorsan niye avensisi düşünmüyorsun.bence o fiyata o donanım passatta yok.volvoda hiç yok.ayrıca ben avensise çok bindim.abi gerçekten adamlar güzel araba yapmışlar.içi çok sessiz.ayrıca arkası acayip geniş.eee toyota nın sorunsuzluğunuda eklersen.avensis bence sınıfında 1 numara
  • Passat
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.