Şimdi Ara

Yeni passat mı yeni S40 mı????? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
0
Favori
41.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: dr.A.G

eğer ikisininde1.6 motorlarını karşılaştırıyorsak passat performansta öne geçer konforda zaten önde

test verilerine göre volvo passatın 1.6 100hp versiyonundan 0.5sn hızlı FSI dan 0.5sn yavaş yani bence pek performans farkı yok
  • Yaw passat tabiki iyidir ama passata 2.0 daha fazla yakışır
  • Zevk meselesi tabii de bence eski S40 2.0T4 veya C70 T5. Volvo nun her arabası artık S80 e benziyo. Yakında o kasayı küçülte küçülte cebimize bile sokabilirler. Nerde o eski C70 ler 850 ler. Bence C70 şu an için bile çizgisini yitirmemiş, çok klas bi araba ve onu yeni passat a tercih ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ruthlessruth

Zevk meselesi tabii de bence eski S40 2.0T4 veya C70 T5. Volvo nun her arabası artık S80 e benziyo. Yakında o kasayı küçülte küçülte cebimize bile sokabilirler. Nerde o eski C70 ler 850 ler. Bence C70 şu an için bile çizgisini yitirmemiş, çok klas bi araba ve onu yeni passat a tercih ederim.

bende katılıyorum buna volvo yeni tasarım yapmıyo her değişik modelde sanki s80 i makyajlıyo farklı bir tasarım yok yauwww bu ban volvoya kimse alınmasın
  • because volvo s 60 o kadar fonksiyonalist bir araba ki ancak kullanan bilir saglamlıgı ve konforuyla passata tas cıkartır ama göz estetiginide göz önünde bulundurursak passat daha cekici gelebilir bencee
  • o kadar topic acmisiz hiç foto koymamisiz:Dü

• buda passat

• passati unutmadim ben yaff merak etmeyin

• biraz daha volvo....

• bunlar da modlu;) yaff benmkine takamadim acik filtreyi bunlar iyice bela daha filtre kutusunun yerini göremedim

• walla çok zor bi karar...

ama aile arabası olcaksa kesinlikle pasat derim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nemesis -- 2 Ekim 2005, 16:09:36 >
  • türkiyede passat
  • benim aklıma yatmayan birşey var. s40 focus ile aynı platformu taşıyor. kasası hemen hemen aynı boyutlarda, ortak motorlar kullanılıyor. yani a3 ile golf gibi bir ortaklık sözkonusu. peki focus kompakt bir otomobilken s40 nasıl orta sınıf oluyor? focusla aynı kasaya sahip bir otomobili siz mondeo ile passat ile nasıl karşılaştırıyorsunuz? donanım falan demeyin. motor gücü de demeyin. sadece sebebini söyleyin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bekocan

benim aklıma yatmayan birşey var. s40 focus ile aynı platformu taşıyor. kasası hemen hemen aynı boyutlarda, ortak motorlar kullanılıyor. yani a3 ile golf gibi bir ortaklık sözkonusu. peki focus kompakt bir otomobilken s40 nasıl orta sınıf oluyor? focusla aynı kasaya sahip bir otomobili siz mondeo ile passat ile nasıl karşılaştırıyorsunuz? donanım falan demeyin. motor gücü de demeyin. sadece sebebini söyleyin?

iyide arkadaşım sen söylemişsin zatenaraclar sadece boyutlarina göre karsilastirilmazki
  • ben onu kast etmedim. boyutlar esastır diyorum diğerlerinin öne sürmeyin diye söylüyorum. donanım dersen bugün focus ghiada mondeoyu aşacak donanım da var. tek tek donanımla bu iş hesaplanamaz. motor gücü dersen focus da s40da ortak motor kullanıyorlar. başka bi sebep olmalı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bekocan

ben onu kast etmedim. boyutlar esastır diyorum diğerlerinin öne sürmeyin diye söylüyorum. donanım dersen bugün focus ghiada mondeoyu aşacak donanım da var. tek tek donanımla bu iş hesaplanamaz. motor gücü dersen focus da s40da ortak motor kullanıyorlar. başka bi sebep olmalı?

o zaman söle bir mantik üretebiliriz bu orta sinif sedan araclarda 2.0lt ve üstü motor kullaniliyor mesela volvoda 1.6 1.8 2.4 2.5lt olmak üzere motorlar var ve bu motorlar bu otomobilin sedan versiyonuna uygulaniyor sportif amacli degil yani ama s40 la ayni platformdaki araclarda mesela mazda 3 ve focus 2.0lt lik bir motor kullanilmiyorr. Donanima gelince yeni nesil bütün araclarda akil alici bir sürü donanim var . bunu da söyle düsünebiliriz orta sinifta alt sinifa göre her zaman baz doonanim yüksektir

• Volvo S40'la da bir tur at ama bu arada Audi A4'e bir bak derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ART

buda passat

PASSAT

• bence s 40 - aile büyükse passat faha iyi olur ama S40 daha modern bir tasarıma sahip - hele o incecik orta konsol ne öyle yaw
  • ya arkadaşlar yep yeni accord varken nıye passat alıyım kı.Bıdefa en başta herkesın aldığı arabayı almıcaksın . Bugun Türkiye nın heryerıne gıt passatı gorursun ama accordu öle heryerde göremezssin o yuzden bence accord... SELAMLAR...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.