Şimdi Ara

Yeni passat mı yeni S40 mı????? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
0
Favori
41.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: yucel2yucel

kesinlikle volvo tavsiye etmem 1.8 s40 var arac çpk hantal gürültülü ve konforsuz. pasat bununla kıyaslanınca sesiz rahat ve performanslı .ikisine kullandım bence passat. s40 bi hayal kırıklıgı

dostum gidip passatın 1.8turbosuz versiyonuna bakarsan o daha büyük hayal kırıklığı performans konusunsa zaten volvonun turbo kullanılmayan motorlarında yüksek bir performans hedeflenmiyor ama turbolu motorlarda spor araçlardan geri kalmıyor
  • oldum olas1 volvay1 hayatta sevmem passat al1r1m daha iyi:)))

• quote:

Orjinalden alıntı: alper1001

quote:

Orjinalden alıntı: yucel2yucel

kesinlikle volvo tavsiye etmem 1.8 s40 var arac çpk hantal gürültülü ve konforsuz. pasat bununla kıyaslanınca sesiz rahat ve performanslı .ikisine kullandım bence passat. s40 bi hayal kırıklıgı

dostum gidip passatın 1.8turbosuz versiyonuna bakarsan o daha büyük hayal kırıklığı performans konusunsa zaten volvonun turbo kullanılmayan motorlarında yüksek bir performans hedeflenmiyor ama turbolu motorlarda spor araçlardan geri kalmıyor

Bir ara ciddi ciddi S40 T4 almayı düşünmüştü enişte (2.el), sonradan döndü de onun dışındaki Volvo'ların performansı ortalama düzeyde bence.. Çok da esprisi yok

• ewt benimki 2.0T ,2litrelik araçlarla karşılaştırıldığında çoğundan iyi güçte ve seri tabi spor araçları kastetmiyorum type-r rs ler fln ayrı kefede
  • peki seni volvo hastası yapan nedir daha doğrusu volvo hastalağı nedir.Bu arabayı kötülemiyorum kesinlikle ama diğer arabalardan bi fark göremiyorum yoksa fark yokmu
  • quote:

Orjinalden alıntı: muhammedda

peki seni volvo hastası yapan nedir daha doğrusu volvo hastalağı nedir.Bu arabayı kötülemiyorum kesinlikle ama diğer arabalardan bi fark göremiyorum yoksa fark yokmu

1.si sol şerit prestiji insanlar arkasında volvo gördümü yol veriyor ben bunu corollayı 2sene kullandığımda yakalayamadım 2.si donanımı gayet iyi benimbütün beklentilerime cevap veriyor 3.sü kendi rakipleri arasında oomatik vites olmasına rağmen geçemediği araba yok 160hp ve turbo beslemeye sahip 4.sü aracın koltuğa oturduğundan itibaren verdiği güvenlik hissi 5.si araba mı karanlıkta tanımamı sağlayan yan stoplar vss.
  • s40 tabiki.
  • quote:

quote:

peki seni volvo hastası yapan nedir daha doğrusu volvo hastalağı nedir.Bu arabayı kötülemiyorum kesinlikle ama diğer arabalardan bi fark göremiyorum yoksa fark yokmu

1.si sol şerit prestiji insanlar arkasında volvo gördümü yol veriyor ben bunu corollayı 2sene kullandığımda yakalayamadım 2.si donanımı gayet iyi benimbütün beklentilerime cevap veriyor 3.sü kendi rakipleri arasında oomatik vites olmasına rağmen geçemediği araba yok 160hp ve turbo beslemeye sahip 4.sü aracın koltuğa oturduğundan itibaren verdiği güvenlik hissi 5.si araba mı karanlıkta tanımamı sağlayan yan stoplar vss.

volvo güzel hoş otomobil de
    s40 1.6 kullandım dün(eski kasa)
    direksiyon tepkilerini hiç beğenmedim nedense.
    ve bayağı bi küçük otomobil: ondan sonra megane sedan 2 ye binince sanki gemiye binmiş gibi hissettim kendimi

• quote:

Orjinalden alıntı: m.C.k

quote:

quote:

ve bayağı bi küçük otomobil: ondan sonra megane sedan 2 ye binince sanki gemiye binmiş gibi hissettim kendimi

direksiyon ilk kullanışlarda insana ağır gibi geliyo ama belli süratin üstüne çıktımı zevk veriyor aracın megane 2 den dar olduğu doğrudur arkada oturanın rahat olması için öndekinin koltuğunun önde olması gerekiyor ama sürüş pozisyonu sürücü için bence ideal ilk intibada biraz ergonomik değil gibi dursada alışınca süürüş zevki artıyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

direksiyon ilk kullanışlarda insana ağır gibi geliyo ama belli süratin üstüne çıktımı zevk veriyor aracın megane 2 den dar olduğu doğrudur arkada oturanın rahat olması için öndekinin koltuğunun önde olması gerekiyor ama sürüş pozisyonu sürücü için bence ideal ilk intibada biraz ergonomik değil gibi dursada alışınca süürüş zevki artıyor

diz mesafesi konusunda pek başarılı değil dingil mesafesinin kısa olması nedenyil

ama kullanımı özellikle erkeklere yönelik - biraz sert bir otomobil: zaten ambleminden de belli oluyor

• ya kardeş zaten bi logo iptali lazım arabaya bir o yakışıyor volvoya modifiye ederken
  • volvo S40 1.6 standart donanım 41milyara düşmüş artık volvo bu sınıfta donanımıylada bir tercih sebebi olabilir
    http://www.volvocars.com.tr/_Tier2/NewsEvents/News/VOLVO+S40+1.6.htm
  • 41000 YTL ye oldukça iyi bir otomobil

.ötü .oklu astra alacağıma gidip erkek arabası alırım bir tane olur biter
  • valla onu bunu bilmem boşuna yoruluyosunuz iki araçta çok iyi ama kendi kategorilerinde passatla s40 aynı platform aracı degil.....! ama yeni passat ın arka dizaynı berbat olmuş gibi geliyor bana
  • quote:

Orjinalden alıntı: klimaservis

valla onu bunu bilmem boşuna yoruluyosunuz iki araçta çok iyi ama kendi kategorilerinde passatla s40 aynı platform aracı degil.....! ama yeni passat ın arka dizaynı berbat olmuş gibi geliyor bana

• Herhangi bir Alman arabası söz konusu olunca sadece susarım adamlar bu iş için yaratılmış

• VOLVO karizmatik adam otomobilidir.

bakalım bu haftasonu VW Passat 1.6 FSI testi yayınlayacağım.
  • yaa arkadaşlar şimdi ben 30 yaşındayım, bu gençmi oluyo yaşlımı ama aklım ve bütçem ancak yeni passat 1.6 fsi comfort alabileceğimi söylüyor. şimdi 2005 modellerde de 2 küsür milyar indirim varmış. faiz oranıda 60 aya kadar 1.19 a düştü. yani fiyat ortalama 46.000 ytl gibi. şimdi sizin performans ve diğer özelliklerden bahsettiğiniz şeyler kafamda soru işareti bıraktı. bu modeli iyi bilen bir arkadaş bana cevap yazarsa sevinirim. saygılar
  • quote:

quote:

bu gün yanımdanda yeni passat 2.0TDI geçti ve araçtanj sürekli cıyy diye sinir bozucu bir ses geliyor bu sesin nedeni nedir vw cilere soruyorum sesi anlatmak gerekirse aynen şanzımanı dağılmış doğan sesi gibi . turbo sesi olmadığından eminim ama ne olabilir bu assat gibi bir araç dizelde olsa böyle bir sesi haketmiyor bilgilendirirseniz sevinirim...

abi o turbonun tıslaması ya...

halen pompa-meme teknolojisine sahip tdi motorlar üreten bir markaya bence bu ses az bile

valla arkaya kız atcam diyorsan scenic tam uygun.
    koltukları yatır ön koltukları da öne katla.

tavanı aç, yan perdeleri çek..
    hafiften bi slow müzik koy.

soğutuculu orta gözden şarabı aç...

arabayı da tenha bi yere çek...

o gece senden mutlu kimse olamaz...

:D sen cokmu yaptın o işi ... vallahi benim görüşüm canın istiyosa heryerde yaparsın :D

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.