Şimdi Ara

Yeni passat şimdiden sıraya girilirmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar sevgili forum üyeleri.Doğuş otomotive gittim ve kendi aracımı nakit ihtiyacımdan dolayı peşin satıp, kredi ile sıfır araç alacağım.Yeni çıkan sciroccoya karar vermiştik genç olduğum için fakat passat yenisini çıkartacakmış, ben rivayet sanmıştım.Şimdi kasım sonu yani aralığın ortalarında kesin gelmiş olacağını düşündüğüm bu araç için şimdiden sıraya girebilir miyiz?1.6tdi highline olacak araç özel donanım diye 2-3 ay bekletirmi ekstra?

BAYİYE GİTTİM BU JENERASYON İÇİN SIRA DOLMUŞ BENİM ARACIMI ALDILAR Bİ SONRAKİ (9. JENERASYON) İÇİN SIRAYA GİRDİM İLK BEN ALICAM ;) (madem herkes komik forumda madem herkes kaynatıyo)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ergenveli -- 21 Ekim 2014; 17:28:04 >

• Erkek adamın küpe takmasına karşıyım
  • Av sezonu başlamıştır
    Daha araba yok ortada bir görün endamini size uyuyor mu uymuyor mu?
    Pazardan elma almiyorsunuz sonuçta ciddi bir para ödeyeceksiniz
  • bence bir sakincasi yok. iki ayda gelirse cok iyi.
  • yaniyosunfuatabi kullanıcısına yanıt
    Ya bekleme zamanım yok gidip opelde alırım şuan pejoda alırım ama doğuş takas teklifimi kabul etti borcumda var o yüzden soruyorum.Pek seçenek şansım yok.
  • Eveeet bu soru ne zaman gelir diyordum
    Bir bekleyin görün aracı size uygun mu tipini Beğendiniz mi?
    Sonuçta pazardan armut almiyorsunuz ciddi bir meblağ ödeyeceksiniz.
    Görmeniz de fayda var diyorum yazık günah o kadar para vereceksiniz görün aracı sonra hakkınızda hayırlisiysa sırayada yazılarsiniz, aracıda alırsınız
  • yaş kaç peki hocam? scirocco dan passat a sert bi geçiş olmuş.
  • yaniyosunfuatabi kullanıcısına yanıt
    Hahahhaha :) tamam o zaman :):) borcum olanları arıyorum ben diyim bi kasa gelsin görelim ona göre yaparım ödemeyi :) Şimdi sorumu yineliyim.Herahangi bir araç alıcam vw opel ford pejo şu bu farketmez az yakan 1.6cc araç.Takas teklifimi bayi kabul etsin araç mantıklı olsun yeterli.Diyorumki güncel passat alacaktım herkes diyo yenisi çıkacak falan.Eğer sıraya girersem o esnada kendi aracımı takasa verip parayı alabilirim.Veya sipariş usulü bekleme yapabilirim.LÜTFEN BİLGİ SAHİBİ OLANLAR YAZSIN.MADEM HERKES DÜŞMAN BU MARKAYA, BU ARAÇLARI ALANLAR KİM OLAKİ?
  • -FoundeR- kullanıcısına yanıt
    Sciroccoya binecek yaştayımda hocam 1.4 benzinli araç çok yaktığıyla ilgili ciddi şikayet kullanan arkadaşımdan duyuyorum.
    Apaçi aracı olma yolunda emin gidişide beni tabi ürkütüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ergenveli -- 20 Ekim 2014; 22:36:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Passat için sıraya girilir..araç bulmak zor..iyi bir seçim olur...eski bir jetta kullanıcısı olarak....
  • quote:

Orijinalden alıntı: samilto

Passat için sıraya girilir..araç bulmak zor..iyi bir seçim olur...eski bir jetta kullanıcısı olarak....

Alıntıları Göster
    Bencede mahsuru yok girilebilir ama yıl sonunda yeni superB'de tanıtılcakmış bence onu da görmekte fayda var.
  • Şimdi kapalıdır, 10da filan açılır tahminimce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ergenveli

Ya bekleme zamanım yok gidip opelde alırım şuan pejoda alırım ama doğuş takas teklifimi kabul etti borcumda var o yüzden soruyorum.Pek seçenek şansım yok.

Hem peşin satıp hem takasa gireceksiniz Doğuş'la. Hmm..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

quote:

Alıntıları Göster
    Para sizin, karar sizin tabi ki ama borcunuz var. Elinizdeki hazır arabayı vereceksiniz, ha geldi ha gelecek diye arabayı bekleyeceksiniz. Muhtemelen üstüne daha fazla kredi borcuna girilecek.
    Sonunda Passat'a binecem diye bence yapılacak iş değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

quote:

Alıntıları Göster
    konuda bi koku var sanki...burnuma garip bir koku geliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falken34 -- 21 Ekim 2014; 8:50:25 >

• Al bunları. al al al al
  • Şimdiden sıraya girersen ekime, girmezsen birkaç yıla kadar alamazsın.
  • Geç kaldın biz sülalecek sıraya girdik bile
  • Nakit sikisligi demissin hem de 0 alaçam o nasil is??
  • falken34 kullanıcısına yanıt
    Yanik kokusu gibi mi hocam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.