Şimdi Ara

Yeni Passat'ta DSG'nin bedeli (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: insomnia__

Şimdi baktım POLO için DSG bedeli 4900 TL
    SCİROCCO için 3900 TL
    PASSAT için 5700 TL.
    CC için 6200 euro.
    JETTA için 3500 TL!

Doğuş öpüyor.

Dsg vs. türü şanzımanlarla hem yakıt tüketiminin az olup, hemde otomatiğe imkan sağlayacağı hemde yüksek performans gösterdiği ortada olduğu için, Doğuş bence bu fiyatlardan satabiliyor bu tip şanzımanları. Türk mantığı "Az yaksın çok kaçsın"

Bencede pahalı İngiltere'ye göre, ama VW çok seviliyor ve beğeniliyor. Passat'da 5700 TL fark verirmiydim? Passat düşünseydim evet verirdim, çünkü Dsg şanzıman işe yarar bir şey, hem düz vites hiç sevmiyorum.

Yanlız Polo'da, Scirocco'dan fazla olma sebebini pek anlamadım. Acaba Polo bayan arabası "Her halükarda otomatik " mantığıylamı böyle bir fiyat çıkartmışlar? Scirocco'da genelde manuel tercih ediliyor o zaman.

Jetta'da herhalde C sınıfı klasik bir Sedan olduğu için pek uçmamışlar fiyatta, o sınıfta düz vites çok satıyor çünkü.

• Vatandaşa yazık demek isterdim ama diyemiyorum zira isteyerek alıyorlar.
    Yaşasın VW, yaşasın mazoşizm.
  • 6200 Euro baya bildiğimiz yağlı kazık olmuş.
    Şanzımanın karakterine yaraşır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: funkmaster

Ferrari 458 Italia'daki çift kavrama opsiyon farkını araştırıyorum. Öğrendiğimde döneceğim.

düz vites yok ki italia'da.
  • Evet 458 e baktım netten isteğe bağlı şanzıman yok gibi ben bulamadım en azından.
    Yurtdışında bmw m3 teki isteğe bağlı 7 ileri çift kavrama 2900 dolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fss1403 -- 31 Ocak 2011; 0:03:59 >
  • quote:

Ferrari 458 Italia'daki çift kavrama opsiyon farkını araştırıyorum. Öğrendiğimde döneceğim.

Funk cığım gerçekten mükemmel bi karşılaştırma olur,bekliyorum mesajlarını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: playumb

quote:

Funk cığım gerçekten mükemmel bi karşılaştırma olur,bekliyorum mesajlarını.

ben demin evine adam yolladım tehdit ettim.
  • Mitsubishi Lancer Evolution'da çift kavramalı otomatik vites farkı 2000 euro. Bakın evolution diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

6200 Euro baya bildiğimiz yağlı kazık olmuş.
    Şanzımanın karakterine yaraşır.

Galiba Tiguan'da 20.000 TL fark ediyordu. ( 2.0 motorla beraber tabi )
  • Pheaton'da düz vites olsa DSG farkı ne olur acaba?
  • quote:

SCİROCCO için 3900 TL
    PASSAT için 5700 TL.
    CC için 6200 euro.
    JETTA için 3500 TL!

Doğuş öpüyor.

bu şanzımanların hepsi aynı değilmi ortalama 5 bin tl fazla olan neyki cc de herhalde şanzıman dişlileri altınla kaplı
  • vw hep böyle 2001 de passat makyajlanmıştı 1.8T 150 hp triptonik için ekstra o zamanın parası 3000 tl fark istiyorlardı düz vitese göre

o zamanlarda arac fiyatı 27.000 tl civarıydı.

bir yerde de alan memnun satan memnun tercih meselesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Warrıor Sako

quote:

SCİROCCO için 3900 TL
    PASSAT için 5700 TL.
    CC için 6200 euro.
    JETTA için 3500 TL!

Doğuş öpüyor.

bu şanzımanların hepsi aynı değilmi ortalama 5 bin tl fazla olan neyki cc de herhalde şanzıman dişlileri altınla kaplı

• quote:

Pheaton'da düz vites olsa DSG farkı ne olur acaba?

Esas, Bugatti'de olsa kaç para isterlerdi acaba?
  • quote:

çift kavrama 7 ileri standart 458 italia da
    yanlız a.m.s nin şubat sayısında olan test aracı 458 italia da 80 bin euroluk opsiyon varmış
  • quote:

30 bin euro dan aşşağı öpmezler.
  • Bizler aşığız, bu milletin bırakın insanına yavv jettasına bile aşığız, passatına bile aşığız.Benim passatım bile , avrupanın passatından daha farklı bakıyor.

Yeni Passat'ta DSG'nin bedeli
  • fiyatları

maliyet + yüzde bilmemkaç kar olarak belirlemiyorlar ki, böyle yüzlerce örnek var. aynı opsiyon Skoda' da 100 lira, VW' de 200 lira, Audi' de 300 lira ...

bunlara şaşırmamak lazım. alacağınız aracın (örn. 1.4 TSI - DSG - comfort. - Passat) fiyatına bakıyorsunuz, size uyuyorsa alıyorsunuz, aracın maliyetinden hiçkimsenin haberi yok ki zaten.

aynı avm' de, yan yana iki dükkan, birinin kapısında türkçe birşeyler yazıyor, tshirt 100 lira. birisinde lacoste yazıyor, t shirt 300 lira. birinde paul shark yazıyor, 600 lira "tişört" 'lerin hepsini aynı yer üretiyor olsa şaşırmazsın ...

mesela polo' da otomatik vites farkını, çok afedersiniz ebesine danışıp fiyatlamışlar. bunun bir sürü farklı açıklaması olabilir. rekabet düşüktür, alacak olan her türlü alıyordur fiyat yükselir. jetta' da rekabet yüksektir, fiyat farkı arttığında müşteri kaçıyordur fiyat inmiştir vb.

tercih edenlere ise çeşitli yakıştırmalar yapanlara seviyeyi düşürmek hiç yakışmıyor. bir çok -özelliklle lüks araçlarda- otomatik olmayanı ile otomatik olanı arasında kimi zaman inanılmaz farklar oluyor galeride. şimdi "otomatik alanların hepsi aptal, manuel alanların hepsi akıllı" gibi benzetmeler hiçbir yere varmaz polemik çıkarmaktan başka.

• quote:

Yorumlardan anladığım kadarıyla taş yerini bulmamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utku -- 31 Ocak 2011; 1:28:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: newmonarch

quote:

Esas, Bugatti'de olsa kaç para isterlerdi acaba?

Bir passat'cık parası alırlar
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.