Şimdi Ara

Yeni Passat'ta DSG'nin bedeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yeni Passat 1.4 TSI 122 PS BlueMotion Technology Trendline 53.500 TL
    Yeni Passat 1.4 TSI 122 PS BlueMotion Technology Tiptr. DSG Trendline 59.200 TL

Biraz önce Passat fiyatlarına bakarken DSG için talep edilen fiyatın 5.700 TL olduğunu gördüm.

İki araç arasında DSG dışında donanım farkı var mı? Golf'te DSG alınınca ESP de geliyordu, Passat'ta da böyle bir durum mu var acaba? 5.700 TL fahiş bir fark değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polemik -- 30 Ocak 2011; 22:34:49 >

• ESP'yi yarı otomatik vitesle birlikte vermenin mantığını anlamış değilim zaten.
    Düz vites kullananlar nasıl olsa kontra falan verip durumu kurtarırlar diye mi düşünüyorlar acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

quote:

Biraz önce Passat fiyatlarına bakarken DSG için talep edilen fiyatın 5.700 TL olduğunu gördüm.

İki araç arasında DSG dışında donanım farkı var mı? Golf'te DSG alınınca ESP de geliyordu, Passat'ta da böyle bir durum mu var acaba? 5.700 TL fahiş bir fark değil mi?

fiyatın fahiş olduğu kesin de siz bir de passat cc deki dsg farkını bilseniz...6.200€ idi en son hatırladığım...

• paha biçilemez...

diğer her şey için mastercard
  • quote:

Orijinalden alıntı: akorkmaz11

quote:

quote:

fiyatın fahiş olduğu kesin de siz bir de passat cc deki dsg farkını bilseniz...6.200€ idi en son hatırladığım...

Şaka yapıyor olmalısınız.

• Bir önceki kasa passatlarda da dsg farkı bu civardaydı diye hatırlıyorum, yanılıyor muyum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

ESP'yi yarı otomatik vitesle birlikte vermenin mantığını anlamış değilim zaten.
    Düz vites kullananlar nasıl olsa kontra falan verip durumu kurtarırlar diye mi düşünüyorlar acaba?

Daha öncede foruma yazmıştım. ( 1-2 yıl önce ). Bence her tekere ayrı fren pedalı versinler düz viteslerde, Esp'yi kendimiz uygulayalım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Passat ilgilenmediğim bir araba olduğu için makyajsız kasadaki fiyatları bilmiyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: akorkmaz11

quote:

quote:

Şaka yapıyor olmalısınız.

maalesef şaka yapmıyorum..
    http://binekarac.vw.com.tr/#/binek/fiyat_listesi/passatcc

• opelde de easytroniclerde ESP opsiyonu var corsa için. Ben de anlamıyorum çok saçma. Konuya dönecek olursak biraz can sıksa da DSG'ye değer diyorum ama 2 yıl garanti uzatarak tabii
  • quote:

quote:

ingiltere'de 3350 lira fark ediyor dsg yaklaşık 1300 pound DOĞUŞ OTO KLASİĞİ

diğer yandan 90binde olan ve 60bin km'dir mantıksız bir yazılımla yürüyen passat var arkadaşımda şanzımanında tık yok ben çözemedim bu dsg'yi gitti

garanti süresini uzatarak kullanmayı göze alanlar için salise düşünmeden tercih edilecek bir seçenek ama dışında kalanlar dikkat etsin

• Şimdi baktım POLO için DSG bedeli 4900 TL
    SCİROCCO için 3900 TL
    PASSAT için 5700 TL.
    CC için 6200 euro.
    JETTA için 3500 TL!

Doğuş öpüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insomnia__ -- 30 Ocak 2011; 23:20:47 >
  • 2006 yılında 2.0 TDI Comfortline için DSG farkı 5000 TL kadardı. Unutmuyorum 1 yıl sonra bu fark 6500 TL'ye çıkmıştı. (%60 vergi ile) Bu bahsettiğim 6 - dsg yalnız.

%37 vergiyle 5000 TL'yi geçmesi ciddi anlamda bir artış demek.

7 ileriyi bilmem ama 6 ileri dsg sorunsuz bir şanzımandı hiç sorun çıkarmadı ayrıca keyifliydi de. S Mode'da kükretiyordu arabayı. Biraz olsun atraksiyon yaratıyordu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the best or nothing -- 30 Ocak 2011; 23:36:03 >
  • Allahtan maliyeti düşürmek için 7 vitesli kuru kavrama geliştirdiler. 6 vitesli yağlı kavrama kalsa kimbilir fiyatlar ne olacak!
  • quote:

Orijinalden alıntı: KINGHUNAL

2006 yılında 2.0 TDI Comfortline için DSG farkı 5000 TL kadardı. Unutmuyorum 1 yıl sonra bu fark 6500 TL'ye çıkmıştı. Bu bahsettiğim 6 - dsg yalnız.

Bundan dolayı bu fiyatlar şuan için normal. Doğuş Oto bugün böyle değil ki geçmişte de böyleydi. Kaç sene geçmiş üzerinden zam yapmamış Boss Ferit.

7 ileriyi bilmem ama 6 ileri dsg sorunsuz bir şanzımandı hiç sorun çıkarmadı ayrıca keyifliydi de. S Mode'da kükretiyordu arabayı. Biraz olsun atraksiyon yaratıyordu :)

Çok doğru bir yaklaşım değil bu, çünkü 2.0 litre motor hacmi söz konusu ise DSG opsiyonu da %37 yerine %60 ile vergilendiriliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: funkmaster

Allahtan maliyeti düşürmek için 7 vitesli kuru kavrama geliştirdiler. 6 vitesli yağlı kavrama kalsa kimbilir fiyatlar ne olacak!

6 - DSG'den sonra zam yapılmamasının nedeni bu demek :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KINGHUNAL

2006 yılında 2.0 TDI Comfortline için DSG farkı 5000 TL kadardı. Unutmuyorum 1 yıl sonra bu fark 6500 TL'ye çıkmıştı. Bu bahsettiğim 6 - dsg yalnız.

Bundan dolayı bu fiyatlar şuan için normal. Doğuş Oto bugün böyle değil ki geçmişte de böyleydi. Kaç sene geçmiş üzerinden zam yapmamış Boss Ferit.

Çok doğru bir yaklaşım değil bu, çünkü 2.0 litre motor hacmi söz konusu ise DSG opsiyonu da %37 yerine %60 ile vergilendiriliyor.

Pardon 1.4 TSI'dan bahsetmişsiniz konuda.
    Düzeltiyorum o kısmı.

• quote:

Orijinalden alıntı: insomnia__

Şimdi baktım POLO için DSG bedeli 4900 TL
    SCİROCCO için 3900 TL
    PASSAT için 5700 TL.
    CC için 6200 euro.
    JETTA için 3500 TL!

Doğuş öpüyor.

Hakkaten beyler sanziman ayni sanziman degil mi plug & play?

Bu maliyet farki neden
  • Ferrari 458 Italia'daki çift kavrama opsiyon farkını araştırıyorum. Öğrendiğimde döneceğim.
  • Passat CC'de en düşük hacimli motor %60 vergi yediği için DSG'nin fiyatının artması normal, ama bu kadar artış normal değil.

Gerçi Polo'nun DSG opsiyon bedelini görünce Passat için istenen bedelin çok da fahiş olmadığını düşünmeye başladım.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.