Şimdi Ara

Yeni patch bir az da olsa bir işe yaradımı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende biraz işe yaradı ama, hala arada bir takılma yapıyo. Yanlız eskisine nazaran daha iyi durumda. acaba tekrar bir patch daha yayınlanırmı.

• Daha bir sürü patch yayınlanır.Duyduğum kadarıyla friend list ve server browser içinde patch yayınlanması gerekiyor.
  • Volkan ne zaman yayınlandı patch?

Ya arkadaş dün o kadar oynadım lvl atladım hop geri attı tekrar 14 lvl oldum
  • Ufacik bi patch geldi dun gece de lvl lar gerimi alindi dun okdr älvl atlamistim geri alinmissa kotu olucak baya
  • 9 mblık bir patch sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: maknc

Volkan ne zaman yayınlandı patch?

Ya arkadaş dün o kadar oynadım lvl atladım hop geri attı tekrar 14 lvl oldum

benim leveller gitmedi ama oyundan 5-10 fps arası alırken şimdi 40-55 arası alıyorum.
  • nasıl bulabiliriz bu pachi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yazılım ve Az da Olsa Oyun
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fatal error veriyo şimdide makine lol
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufakdeve

fatal error veriyo şimdide makine lol

Volkan sakin ol çok çok mw2 döneriz geri

• Hiç bir fark yok ilk günkü gibi break dance yapıyor paramızla rezil olduk allah belalarını versin verdiğim para haram zıkkım olsun bela okumaktan başka elimizden birşey gelmiyor.
  • GaFlar için özel patch çıkaracaklarmış oto hs felan atıyomuş ama video çekerken gözükmeyecek çünkü treyarch'ın gaf patchi bu.
  • bende çok farketti. önceden hiç oynayamıyordum. düşman çıktığı zaman genelde takılıyordu, ben nişan alayım derken bakmışım vurulmuşum.

şimdi daha akıcı, takılmalar yok. hiç değilse karşıma çıkanı vurabiliyorum :) multi için konuşuyorum tabi, single hiç denemedm.
  • 1. bölüme bakayım dedim bir, yeni patch ile anlık takılmalar ve fps düşmeleri devam ediyor onun dışında süper. Çözümü yokmudur bunun yahu kahretsin!
  • Patch'den sonra sanki serverlarda lag sorunu yok oldu gibi birşey bazılarında çok az hissediliyor, ping düşük olan yerler için söylüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan*

GaFlar için özel patch çıkaracaklarmış oto hs felan atıyomuş ama video çekerken gözükmeyecek çünkü treyarch'ın gaf patchi bu.

Sevgili kaan kardeşim. Ben artık GaF ta değil TN clanındayım. Artık komik sataşmalarla kendini rezil edip insanları güldüreceğin zaman TN clanının adını verirsen sevinirim. Kafayıda bu kadar oyunla bozma, oyunda başarısız olman yada olmaman problem değil. Benimde matematiğim çok kötü ama bunu kafama takıpta okul arkadaşlarıma "sen yazılada hesap makinesi kullanıyosun" diye sataşmadım, onlarda bana matematiğim kötü olduğu için kötü gözle bakmadılar. Oyundur bu bazısı frag çok iyi yapar, bazısu süper aim alır, bazısı görev adamıdır bomba korur defans yapar, bazısı frag yapamaz ama oyunu iyi okur yada rakip ks leri keser vs.. vs.. belkide senin gerçek stilin farklıdır. İnsanlara iftira atmak malesef seni iyi bir oyuncu yapmaz. Zaten bu oyunu iyi oynayan herkes birbirini tanıyor ve steamden canciğer arkadaşlar, hilecileri arkadaş listesine bile eklemezler. Madem oyun oynamakla, clanlarla kafayı bu kadar bozdun. O zaman kendi stilini keşfet, birilerinden birşeyler öğrenmeye çalış, biraz da zaman ayır yeterlidir.

Fakat şu da bir gerçektir ve her insan için bence geçerli bir gerçektir. Oyunda tanıdığım insanlar içinde 10 tanesi istediği kadar süper oyuncu olacağına, 1 tane vasat oynayan ancak hem karakteriyle hemde zekasıyla örnek bir insan olsun. İyi oyuncu hilesiz ve adabını bilen adamdır bence. Bu dediklerimi bence bir düşün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufakdeve -- 12 Kasım 2010; 21:19:45 >

• ATİ kart kullanıyordum ilk girdiğimde kasmaktan oynayamıyordum sonra patch yaptım,ateş ederken biraz kasmalar oluyordu şimdi de patch i indircem heralde sorun ortadan kalkar
  • Soldaki sistem ile updateden önce mediumda düşük çözünürlükte anlık donmalar ile oynarken updateden sonra 1680x1050 High VSync açık gölgeler açık X16 Anti Aliasing ile 40 FPS üstü oynuyorum hiç düşüş olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoNZaREs

Patch'den sonra sanki serverlarda lag sorunu yok oldu gibi birşey bazılarında çok az hissediliyor, ping düşük olan yerler için söylüyorum.

Serverların "rate" değerleri , "25000" 'e arttırılmış. Bu sayede ; lag problemi , en aza indirilmiş.

quote:

Hey PC gamers:

We are listening to you and we’ve been busy working on updates based on feedback from the community. We have already deployed a number of updates, and there will be many more to come. Stay tuned right here for all the latest info.

LIVE FIXES
    11/10
    - GameServers.com has bumped sv_maxrate to 25000 across all servers to reduce lag.
    - GameServers.com continues to improve official server distribution in various worldwide regions.

11/11
    - Friends fix for join in progress and Friends tab in server browser.
    - Performance improvement for dual and quad core.
    - Improved connectivity with Black Ops Rcon tool.

IN PROGRESS
    - GPU hitching on certain graphics cards.
    - Incomplete server browser results.
    - Improvements to Quickmatch joins (results with better ping and reduced lag).
    - Zombies "The game session is no longer available" error.

Regards,
    -JD

KAYNAK :http://www.callofduty.com/board/viewtopic.php?f=71&t=313146

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Cartman. -- 12 Kasım 2010; 21:29:37 >

• bu yama normal indirip kurma şansı yok mu steam olmadan
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.