Şimdi Ara

yeni patch yeni hatalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya şimdiye kadar hiç bir patch de sorun yaşamamıştım ama bu 1315 patch inde loading information[1] % 10 da exe hatası veriyorr..bu sorunla karşılasaan varmı var ise cozumunu bilen bi arkadaş msg atsın lutfen.

• aga ben yükledin 1315 çok güzel girdim şimdi de çok güzel kasıom walla
  • ya arastirdim da premium un son gunu olanlarda cıkıyomus bu hata...Ewet bende premium uyeydım ve son gundu ne yapcam peki nasıl düzelticem bu hatayıı yaaaaa ??
  • Ya bendede oldu 2 gün sonra düzeldi...

Bekle biraz sabredebilirsen
  • arkdaslar ben 1 saat eslant d2 townda pazardaydım bırden dc oldum.laftan 1 dc dır tekrar gırdım kı oyuna yanlıs sıfre dıyor.halbukı dogru.bılgısayara res attım genede duzelmedı napacam sımdı ben yaaaaaaaaaaa

• hacklendin sen_
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::LiDeR:::

hacklendin sen_

+1
  • quote:

hacklendin sen_

bencede muhahaha
  • quote:

Orjinalden alıntı: devilll_yamo

quote:

hacklendin sen_

bencede muhahaha

.................................. cok mu hosuna gıttı .................................... neden guluyon ................... aynı sey senın basına gelse ..........................

• quote:

Orjinalden alıntı: D@n93rMert

quote:

quote:

hacklendin sen_

bencede muhahaha

.................................. cok mu hosuna gıttı .................................... neden guluyon ................... aynı sey senın basına gelse ..........................

bencede bunda gulecek ne war.

Bu arada gecmıs olsun ama belkı 30 gun sora charın acılır

• quote:

Orjinalden alıntı: cacaa

quote:

quote:

quote:

hacklendin sen_

bencede muhahaha

bencede bunda gulecek ne war.

Bu arada gecmıs olsun ama belkı 30 gun sora charın acılır

saolasın arkdas ınsallah boyle benım 1tane 62bp gıttı 1de41(ılk charım cok uzulmustum)gıttı ama yılmadım bu da gıderse bırakcam oyunu artık.cok emınım artık.

• gecmıs olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: ghostomer

gecmıs olsun

COK SAOL KARDES (ÜZÜLMEMEK ELDE DEĞİL)
  • bende aynı durumdayım uğraşıorum char maradonda kalmıştı aynı ıd deki char giro onu denedim maradona gidim dedim artık oda girmio bi çözüm bulursan yaz bende silverım ama songün deil daha 27 gün var
  • quote:

Orjinalden alıntı: scorpion___

bende aynı durumdayım uğraşıorum char maradonda kalmıştı aynı ıd deki char giro onu denedim maradona gidim dedim artık oda girmio bi çözüm bulursan yaz bende silverım ama songün deil daha 27 gün var

bende premıum yoktuki
  • quote:

arkdaslar ben 1 saat eslant d2 townda pazardaydım bırden dc oldum.laftan 1 dc dır tekrar gırdım kı oyuna yanlıs sıfre dıyor.halbukı dogru.bılgısayara res attım genede duzelmedı napacam sımdı ben yaaaaaaaaaaa

DOSTUM AYNI BENİM PATCH 1313 OLAYI CHARINA ELVEDA DE KUSRA KALMA SOMURULUYORUZ

• neyse sonuç bulunur sa yaz demekki üyelikle ilgisi yok
  • quote:

arkdaslar ben 1 saat eslant d2 townda pazardaydım bırden dc oldum.laftan 1 dc dır tekrar gırdım kı oyuna yanlıs sıfre dıyor.halbukı dogru.bılgısayara res attım genede duzelmedı napacam sımdı ben yaaaaaaaaaaa

aha bnm sorunun aynısı banada dün oldu :(

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.