ya şimdiye kadar hiç bir patch de sorun yaşamamıştım ama bu 1315 patch inde loading information[1] % 10 da exe hatası veriyorr..bu sorunla karşılasaan varmı var ise cozumunu bilen bi arkadaş msg atsın lutfen.
aga ben yükledin 1315 çok güzel girdim şimdi de çok güzel kasıom walla
ya arastirdim da premium un son gunu olanlarda cıkıyomus bu hata...Ewet bende premium uyeydım ve son gundu ne yapcam peki nasıl düzelticem bu hatayıı yaaaaa ??
Ya bendede oldu 2 gün sonra düzeldi...
Bekle biraz sabredebilirsen
arkdaslar ben 1 saat eslant d2 townda pazardaydım bırden dc oldum.laftan 1 dc dır tekrar gırdım kı oyuna yanlıs sıfre dıyor.halbukı dogru.bılgısayara res attım genede duzelmedı napacam sımdı ben yaaaaaaaaaaa
hacklendin sen_
quote:
Orjinalden alıntı: :::LiDeR:::
hacklendin sen_
+1
quote:
hacklendin sen_
bencede muhahaha
quote:
Orjinalden alıntı: devilll_yamo
quote:
hacklendin sen_
bencede muhahaha
.................................. cok mu hosuna gıttı .................................... neden guluyon ................... aynı sey senın basına gelse ..........................
quote:
Orjinalden alıntı: D@n93rMert
quote:
quote:
hacklendin sen_
bencede muhahaha
.................................. cok mu hosuna gıttı .................................... neden guluyon ................... aynı sey senın basına gelse ..........................
bencede bunda gulecek ne war.
Bu arada gecmıs olsun ama belkı 30 gun sora charın acılır
quote:
Orjinalden alıntı: cacaa
quote:
quote:
quote:
hacklendin sen_
bencede muhahaha
bencede bunda gulecek ne war.
Bu arada gecmıs olsun ama belkı 30 gun sora charın acılır
saolasın arkdas ınsallah boyle benım 1tane 62bp gıttı 1de41(ılk charım cok uzulmustum)gıttı ama yılmadım bu da gıderse bırakcam oyunu artık.cok emınım artık.
gecmıs olsun
quote:
Orjinalden alıntı: ghostomer
gecmıs olsun
COK SAOL KARDES (ÜZÜLMEMEK ELDE DEĞİL)
bende aynı durumdayım uğraşıorum char maradonda kalmıştı aynı ıd deki char giro onu denedim maradona gidim dedim artık oda girmio bi çözüm bulursan yaz bende silverım ama songün deil daha 27 gün var
quote:
Orjinalden alıntı: scorpion___
bende aynı durumdayım uğraşıorum char maradonda kalmıştı aynı ıd deki char giro onu denedim maradona gidim dedim artık oda girmio bi çözüm bulursan yaz bende silverım ama songün deil daha 27 gün var
bende premıum yoktuki
quote:
arkdaslar ben 1 saat eslant d2 townda pazardaydım bırden dc oldum.laftan 1 dc dır tekrar gırdım kı oyuna yanlıs sıfre dıyor.halbukı dogru.bılgısayara res attım genede duzelmedı napacam sımdı ben yaaaaaaaaaaa
DOSTUM AYNI BENİM PATCH 1313 OLAYI CHARINA ELVEDA DE KUSRA KALMA SOMURULUYORUZ
neyse sonuç bulunur sa yaz demekki üyelikle ilgisi yok
quote:
aha bnm sorunun aynısı banada dün oldu :(
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme